Kirjaudu

Koronainfo 23.3.2020

Tässä tiedotteessa kerromme uusista tilannepäivityksistä ja päätöksistä, joita olemme tehneet LexKursseilla koronavirustilanteen vuoksi. 

Toteutamme kaikki kurssimme koronaviruksen aiheuttamista rajoituksista huolimatta. Lähikurssit kuitenkin pidetään entistä todennäköisemmin etäyhteyden välityksellä kokoontumisten rajoituksista johtuen. Haluamme myös LexKursseilla huolehtia kurssilaisten terveydestä. Vaikka lähiopetuksen toteuttaminen keväämmällä olisi mahdollista, järjestämme joka tapauksessa vaihtoehdon osallistua opetukseen etäyhteyden välityksellä. Luennot on tarkoitus live-striimata taikka muulla tavoin toteuttaa livenä etäyhteyttä hyödyntäen. Pienryhmissä, kertauspäivissä, opintopiireissä ja tutorin tapaamisissa hyödynnämme interaktiivista etäyhteyttä, jossa voi esittää kysymyksiä aivan kuten luennoitsija / puhuja olisi samassa tilassa. Pyrimme kaikessa lähikurssien etätoteutuksessa siis jäljittelemään lähiopetusta niin pitkälle kuin mahdollista. Kurssien aikataulu ei etätoteutuksesta huolimatta muutu. 

Tilaus- ja toimitusehtoja on muutettu niin, että pidätämme oikeuden muuttaa kurssien toteutusta siten, että lähiopetus toteutetaan verkon välityksellä. 

Olemme päättäneet tarjota lähiopetuskurssien asiakkaille mahdollisuuden perua osallistumisensa kurssille, mikäli he eivät koe haluavansa enää osallistua valmennuskurssillemme kurssien todennäköisen verkkoon siirtymisen vuoksi. Kurssi tulee peruuttaa ennen niiden alkua, eli viimeistään 21.4 (teho ja luku- ja vastaustekniikkaviikko) tai 26.4. (intensiivi, pienryhmäopetus, luentopaketti, opintopiirit ja kertauspäivät). Olemme lähettäneet asiakkaille erillisen tiedotteen sähköpostitse.

Mikäli pääsykokeet peruutetaan koronaviruksen vuoksi ennen kurssien alkua ja joudumme tämän vuoksi perumaan valmennuskurssimme, palautamme kaikkien asiakkaiden maksaman kurssihinnan kokonaisuudessaan takaisin. Kurssit alkavat 22.4. (teho, verkkokurssi, verkkoluennot, luku- ja vastaustekniikkaviikko) ja 27.4. (intensiivi, pienryhmät, luentopaketti, materiaalipaketti, Ky§§äri, plustehtävät ja kertauspäivät). Mikäli valintakoe peruutettaisiin kurssiemme jo alettua, ovat kurssilaiset oikeutettuja kohtuulliseen hinnanalennukseen kurssistaan.

Turun ylioppilaskyläsäätiön kautta majoitusta hakeneet: mikäli muuttunut tilanne aiheuttaa muutoksia majoituksen tarpeeseesi lähikurssiemme aikana, olethan vielä maaliskuun aikana yhteydessä Turun ylioppilaskyläsäätiöön.

Tilanne on kaikille hankala ja edellyttää meiltä nopeita päätöksiä ja muutoksia kursseihin. Tärkein tavoitteemme on huolehtia siitä, että vallitsevista olosuhteista huolimatta järjestämme parhaan mahdollisen valmennuksen oikeustieteellisen tiedekunnan valintakokeeseen. Toivomme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Mikäli kysymyksiä herää, meihin voi olla yhteydessä joko sähköpostitse (info@lexkurssit.fi) tai puhelimitse (puh. 010 6665010). 

Iida Kangas & Aino Mutikainen 
Valmennuskurssivastaavat