Kirjaudu

Kurssien alku lähestyy!

Kurssien alku lähestyy kovaa vauhtia. Kaikilla kursseillamme on vielä tilaa, mutta varmistathan paikkasi ajoissa. Vaikka kurssit toteutetaan tänä keväänä etäyhteyksin, on esimerkiksi Teho-kurssin osallistujamäärää rajattu. Tällä haluamme taata tehokkaan oppimisen kaikille esimerkiksi pienryhmissä. Kurssien ostoaikoja ei ole rajattu, joten voit ostaa kurssin tai esimerkiksi palapelikurssin osia vielä kirjojen ilmestymisen jälkeenkin.

Kurssit starttaavat heti viikon 17 alusta. Maanantaina 26.4. käynnistyvät ensimmäiset luennot ja viikon 17 aikana LK-nettiä täytetään erilaisilla materiaaleilla. Oman kurssiaikataulusi löydät sivuiltamme. Olemme lisäksi kaikkiin kurssilaisiin sähköpostitse yhteydessä vielä ennen kurssien alkua! Jos olet teho-, intensiivi- tai verkkokurssilla tai sinulla on verkkoluentopaketti ostettuna, avautuu luku- ja vastaustekniikkaosio LK-netissä torstaina 15.4.

Haluamme koko kurssitiimin puolesta toivottaa kaikille tsemppiä hakukevääseen. Olemme täällä teitä varten, joten olettehan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä.