Kirjaudu

Pääsykoekirjojen ennakkotilaus 28.2.-2.4.2020

Pääsykoekirjojen ennakkotilauksesta on julkaistu lisätietoa. Pääsykoekirjapaketista voi tehdä ennakkotilauksen Unigrafian verkkokirjakaupassa 28.2.-2.4.2020 klo 24.00 mennessä. Pääsykoekirjoista julkaistaan myös sähköiset versiot, jotka ovat kaikkien ladattavissa ilmaiseksi julkaisujen ilmestyttyä. Lukuoikeudet sähköisiin versioihin hankitaan myöskin Unigrafian verkkokaupasta. Pääsykoepaketin hinta ilmoitetaan, kun ennakkomyynti alkaa. Pääsykoekirjapaketit ovat myynnissä ainoastaan Unigrafian verkkokaupassa. Toimitustapa on postipaketti. 

Ennakkotilaukset postitetaan postipakettina 27.4.2020. Posti vastaa lähetyksien toimituksista. Postipaketin arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää Postin toimitusehtojen mukaisesti. 

Ennakkotilauksiin liittyvät mahdolliset muutokset on ilmoitettava 2.4.2020 mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@unigrafia.fi.
2.4. jälkeen tulevat tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä eivätkä ne välttämättä ehdi ensimmäiseen postituserään.

Unigrafia julkaisee myös sähköiset versiot 27.4.2020 klo 12.00. Sähköinen versio on kaikkien ilmaiseksi ladattavissa julkaisujen ilmestyttyä. 3,30 eurolla voi ostaa sähköisen version sellaiseen kirjapakettiin, jossa on muistiinpanomahdollisuus. Lukuoikeudet sähköisiin versioihin hankitaan Unigrafian verkkokaupasta.