Kirjaudu

Valintakoekirjallisuuden ennakkotilaaminen

Valintakoemateriaalin tilaaminen ennakkoon on mahdollista 25.2.-6.4.2021. Ennakkomyynti alkaa torstaina 25.2.2021 kello 12. Valintakoemateriaali tilataan Unigrafian verkkokaupasta (shop.unigrafia.fi). Suosittelemme kirjojen ennakkotilaamista, jotta saat materiaalin fyysisenä käyttöösi mahdollisimman pian. Valintakoemateriaali sisältää kaiken oikeustieteen yhteisvalinnan valintakokeeseen luettavaksi tarkoitetun aineiston. Valintakoemateriaalin sisältö julkaistaan torstaina 22.4.2021 ja kirjat ovat tällöin heti käytössäsi sähköisesti. Valintakoemateriaali julkaistaan digitaalisena versiona Unigrafian UniContent-lukusovelluksessa. 

Materiaalien ennakkotilaukset (25.2.–6.4.2021 välisenä aikana tehdyt tilaukset) postitetaan Postin postipakettina 22.4.2021. Ennakkomyyntiajan jälkeen tulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä eivätkä ne välttämättä ehdi ensimmäiseen postituserään.

Huomioithan kirjatilausta tehdessäsi, että asetat osoitteeksesi sen, missä olet kirjojen julkaisuhetkellä. Jos olet ottanut tai ottamassa majoituksen TYS:n kautta, huomioi tämä tilausta tehdessäsi. Jos käytössäsi on OmaPostin sovellus, muistathan myös muokata oman noutopisteesi ennen tilauksen tekemistä, jotta kirjat tulevat varmasti Turkuun jos kotipaikkasi on toisella paikkakunnalla (noutopisteeksi voi valita esim. K-Citymarket Kupittaan postin). Valintakoekirjallisuus ei kuulu kurssiemme sisältöön.

Lisätietoja: 

http://unigrafia.fi/oikeustieteenvalintakoemateriaali2021/