Kirjaudu

499,00 € Aika: 15.4.-3.5.2019 Laajuus: 41 h Turku

Intensiivi on tiivis, mutta kattava tuki lukuprosessissa

Tuore Intensiivi-kurssimme koostuu samanlaajuisesta ammattijuristien pitämästä luento-opetuksesta, kuin Teho-kurssimmekin. Kurssi sopii erityisesti määrätietoiselle hakijalle, joka tietää jo miten oikeustieteellisen valintakokeeseen on luettava, mutta joka haluaa oman lukemisensa tueksi saada kaiken mahdollisen hyödyn ammattilaisten pitämistä luennoista.

Kurssi tarjoaa hakijalle luentojen lisäksi laadukasta materiaalia, mahdollisuuden testata osaamistaan harjoituspääsykokeessa sekä motivaatiota käyttää viimeisetkin hetket ennen valintakoetta tehokkaasti ja hyödyllisesti.

Intensiivi-kurssiin on mahdollista ostaa lisäksi ostoskorivaiheessa alennettuun hintaan

  • Verkkokurssimme verkkoluennot 149,00 €

  • Pienryhmäopetus 169,00 €

  • Kertauspäivät 129,00 €

  • Toinen harjoituspääsykoe 49,00 €

  • Plus-tehtävät 39,00 €

  • Ky§§äri-monivalintapeli 29,00 €

  • Opintopiiri 39,00 €

Lisäosa(t) on mahdollista ostaa alennettuun hintaan joko kurssin oston yhteydessä tai myöhemmin oston jälkeen. 

Mikäli haluat ostaa lisäosia myöhemmin jo kurssin ostettuasi voit ostaa ne tältä sivulta maksettuasi koko kurssimaksun!

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kurssin sisältö

Luento-opetus

Kurssiin sisältyy kattava paketti valintakoekirjallisuuteen syventyviä luentoja, joilla ammattilaiset luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Luennoilla kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitsijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai epäselviksi jääneistä asioista.

Luennot on aikataulutettu niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää laadukkaat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen. Lisäksi materiaaliin sisältyy luku- ja vastaustekniikkakokonaisuus.

Harjoituspääsykoe

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe, jonka avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason, sekä harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat harjoituspääsykokeestaan henkilökohtaisen palautteen ja vinkkejä suorituksensa parantamiseksi. Palautteen avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta.

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin. 

Oma tuutori

Kaikki kurssilaiset saavat itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä aina pienissä tai suurissa ongelmatilanteissa. Tuutori toimii henkisenä apuna ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta ja siinä menestymisestä.

Kurssin aikataulu

Löydät kurssin päiväkohtaisen aikataulun tästä.