Kirjaudu

439,00 € Aika: 23.4.-28.4. Laajuus: 35h Turku

Intensiivi on tiivis luentokurssi ja kattava tukiverkko lukuprosessiin 

Intensiivi-kurssi koostuu yhdestä luentoviikosta ja tarjoaa kattavaa tukea luku-urakalle. Kurssi sopii hyvin määrätietoiselle hakijalle, joka tietää jo miten oikeustieteellisen valintakokeeseen tulee lukea, mutta joka haluaa oman lukemisensa ohella panostaa ammattilaisten pitämiin luentoihin ja hyötyä heidän ammattitaidostaan.

Kurssille tultaessa kurssilaisen olisi hyvä jo olla perehtynyt kirjojen sisältöön, sillä aikaa ei ole tarkoitus uhrata suurten linjojen opettamiseen, vaan syventyä kirjojen sisällön ja ongelmakohtien yksityiskohtaisempaan tarkasteluun. Luennoilla valintakoekirjat käydäänkin läpi tehokkaasti ja kokeneet juristit konkretisoivat ja selittävät valintakoekirjojen vaikeita yksityiskohtia ja auttavat ongelmakohtien ymmärtämisessä.

Kurssi tarjoaa hakijalle ammattitaitoisten luennoitsijoiden pitämien luentojen lisäksi laadukasta materiaalia, mahdollisuuden testata osaamistaan harjoituspääsykokeessa sekä motivaatiota käyttää viimeisetkin hetket ennen valintakoetta tehokkaasti ja hyödyllisesti.

Kurssiin kuuluu myös kurssipsykologin luento, jonka oppeja voi hyödyntää rankan luku-urakan aikana.

 

Kurssin sisältö

Intensiivi-luennot

Intensiivi-luennot muodostavat tiiviin viikon mittaisen luentopaketin, jossa työelämässä toimivat juristit luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Luentopakettiin kuuluu lisäksi opetusta valintakokeen vaatimasta vastaustekniikasta, sekä vinkkejä erilaisten lukutekniikoiden hyödyntämiseksi.

Luennot on ajoitettu niin, että kurssilaisille jää myös aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää laadukkaat, LexKurssien pienryhmäopettajien laatimat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen.

Harjoituspääsykoe

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe, jonka avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason, sekä harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat harjoituspääsykokeestaan henkilökohtaisen palautteen ja vinkkejä suorituksensa parantamiseksi. Palautteen avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. 

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin. 

Oma tuutori

Kaikki kurssilaiset saavat itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä aina pienissä tai suurissa ongelmatilanteissa. Tuutori toimii henkisenä apuna ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta ja siinä menestymisestä.

Yhdistelmätarjous!

Osallistuessasi LexKurssien TehoPlus-, Teho-, IntensiiviPlus- tai Intensiivi-kurssille, voit halutessasi hankkia lukemisesi tueksi myös upouuden verkkokurssimme monipuolisen nettimateriaalin tarjoushintaan 199€ (norm. 499€). Verkkokurssin materiaali sisältää muun muassa laadukasta LexKurssien luennoitsijoiden laatimaa videomateriaalia, jonka avulla pääset selville pääsykoekirjojen kimuranteimmistakin yksityiskohdista. Voit valita lisämateriaalin itsellesi ostoskorivaiheessa – ja parantaa mahdollisuuksiasi menestyä valintakokeessa.

Huom! Yhdistelmäpakettiin sisältyy vain yksi materiaalipaketti.

Kurssin aikataulu

Kurssin aikatauluun pääset tutustumaan tästä linkistä.