Kirjaudu

669,00 € Aika: 23.4.-8.5. Laajuus: 55h Turku

IntensiiviPlus on tiivis paketti luento-opetusta ja käytännön harjoittelua 

 

IntensiiviPlus sopii määrätietoiselle hakijalle, joka haluaa tiiviin ja käytännönläheisen valmennuskurssin oman lukemisensa tueksi. Kurssi sopiikin hyvin esimerkiksi jo aiemmin oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkineille hakijoille.

Kurssin opetus koostuu intensiivisestä luentoviikosta ja pienryhmäviikosta. Kurssille tultaessa kurssilaisen olisi jo hyvä olla perehtynyt kirjojen sisältöön, sillä kurssilla aikaa ei ole tarkoitus uhrata suurten linjojen opettamiseen, vaan syventyä kirjojen sisällön ja ongelmakohtien yksityiskohtaisempaan tarkasteluun. Luentoviikolla valintakoekirjat käydään kokonaisuudessaan tehokkaasti läpi ja pienryhmissä taas paneudutaan luento-opetusta tarkemmin kirjojen vaikeisiin asioihin.

Kurssiin kuuluu myös kurssipsykologin luento, jonka oppeja voi hyödyntää rankan luku-urakan aikana.

Kurssin sisältö

Intensiivi-luennot

Intensiivi-luennot muodostavat tiiviin viikon mittaisen luentopaketin, jossa työelämässä toimivat juristit luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Luennoilla valintakoekirjat käydään läpi tehokkaasti ja kokeneet juristit konkretisoivat ja selittävät valintakoekirjojen vaikeita yksityiskohtia ja auttavat ongelmakohtien ymmärtämisessä.

Luennot on ajoitettu niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Pienryhmäviikko

Suosittu pienryhmäviikko tarjoaa hakijoille mahdollisuuden syventää oppimistaan pienryhmäopettajan johdolla. Pienryhmäviikon aikana kurssilaiset pääsevät testaamaan omaa osaamistaan, kerryttämään motivaatiota ja kysymään mieltään askarruttavista asioista. Opetus pienryhmäviikolla tapahtuu monipuolisia menetelmiä hyödyntäen.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää laadukkaat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen.

IntensiiviPlus-kurssilaisilla materiaaliin sisältyy myös erityinen Plus-osuus, joka koostuu ylimääräisistä harjoitustehtävistä.

Kaksi harjoituspääsykoetta

Kurssiin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta,  joiden avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason. Harjoituspääsykoe on oiva tilaisuus harjoitella varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat harjoituspääsykokeistaan henkilökohtaisen palautteen ja vinkkejä suorituksensa parantamiseksi. Palautteen avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. 

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat myös tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin.

Oma tuutori

Kaikki kurssilaiset saavat itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä aina pienissä tai suurissa ongelmatilanteissa. Tuutori toimii henkisenä apuna ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta ja siinä menestymisestä.

Yhdistelmätarjous!

Osallistuessasi LexKurssien TehoPlus-, Teho-, IntensiiviPlus- tai Intensiivi-kurssille, voit halutessasi hankkia lukemisesi tueksi myös upouuden verkkokurssimme monipuolisen nettimateriaalin tarjoushintaan 199€ (norm. 499€). Verkkokurssin materiaali sisältää muun muassa laadukasta LexKurssien luennoitsijoiden laatimaa videomateriaalia, jonka avulla pääset selville pääsykoekirjojen kimuranteimmistakin yksityiskohdista. Voit valita lisämateriaalin itsellesi ostoskorivaiheessa – ja parantaa mahdollisuuksiasi menestyä valintakokeessa.

Huom! Yhdistelmäpakettiin sisältyy vain yksi materiaalipaketti.

Kurssin aikataulu

Kurssin aikatauluun pääset tutustumaan tästä linkistä.