Kirjaudu

79,00 € Aika: 9.4. Laajuus: 5h Turku

LukutekniikkaExtra takaa tehokkaan alun lukuprosessille

LukutekniikkaExtra-kurssi on luotu lukuprosessin tehokkaaksi käynnistäjäksi oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville. Kurssi antaa loistavat valmiudet valintakokeessa menestymiseen, kun lukuajan saa hyödynnettyä heti alusta alkaen mahdollisimman tehokkaasti lukusuunnitelman ja monipuolisten lukutekniikoiden avulla. Kurssilla käydään lisäksi läpi valintakokeen edellyttämää vastaustekniikkaa, jolla tänä vuonna on uudistuneessa valintakokeessa entistä suurempi merkitys.

LukutekniikkaExtra sopii loistavasti itsenäiseksi kurssiksi tai lisäosaksi jonkin muun kurssin ohella 

Kurssin sisältö

Luku- ja vastaustekniikkatekniikkaopetus

Kurssiin kuuluu luku- ja vastaustekniikkaopetusta aiheeseen perehtyneen opettajan johdolla. Luku- ja vastaustekniikkaopettaja on valmistumisvaiheessa oleva oikeustieteen opiskelija, jolla on omakohtaista kokemusta valintakokeessa vaadittavasta vastaustekniikasta ja asioiden oppimista helpottavista lukutekniikoista.

Lukusuunnitelma

Luku- ja vastaustekniikkaopetuksen lisäksi kurssilla laaditaan henkilökohtainen alustava lukusuunnitelma, jonka tarkoituksena on auttaa kurssilaista hahmottamaan kevään lukuaikataulua ja auttaa oman lukurytmin luomisessa. Kurssilaiset aloittavat henkilökohtaisen lukusuunnitelmansa tekemisen kurssilla tuutorien avustuksella ja saavat siihen niin tuutorien kuin luku- ja vastaustekniikkaopettajienkin kommentin sekä mahdollisia parannusehdotuksia.

Lukutekniikkamateriaali

LukutekniikkaExtra-kurssilaiset saavat käyttöönsä tsemppaavan Kohti oikkarin elämää -oppaan, luku- ja vastaustekniikkaoppaan sekä käyttöoikeuden LK-netiin, LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin.