Kirjaudu

169,00 €

Materiaalipaketti: laa­du­kas ja monipuolinen it­seo­pis­ke­lu­ma­te­riaa­li käytössäsi missä ja milloin tahansa!

Vielä voit tilata materiaalipaketin! Toimitamme tuotteen samana päivänä sähköisesti, joten saat tuotteen heti käyttöösi. Lisäksi laitamme materiaalipaketin postiin vastaanotettuamme tilauksen.

Materiaalipaketti tarjoaa omaehtoisen opiskelun tueksi monipuolista ja laadukasta materiaalia, joka auttaa hahmottamaan kokonaisuuksia ja selkeyttämään pääsykoekirjojen vaikeimpia asioita.

Materiaalipakettiin sisältyvät laadukkaat kirjatiivistelmät ja monipuoliset harjoitustehtävät tarjoavat oivan keinon hahmottaa ja testata oman oppimisen kehittymistä luku-urakan aikana.

Lisäksi tilaaja saa käyttöönsä aineistoa, joka sisältää ohjeita ja vinkkejä muun muassa luku-urakkaan valmistautumisen ja sen jaksottamisen tueksi, sekä ohjeita erityyppisiin pääsykoekysymyksiin vastaamiseksi.

Itseopiskelumateriaali lähetetään postitse kurssilaisen ilmoittamaan osoitteeseen. 

Huomaathan, että Materiaalipakettiin ei kuulu LK-netin tunnuksia.
Materiaalipakettia ei kannata ostaa, jos olet tulossa jollekin kurssille. Materiaali on päällekkäistä kurssilla jaettavan aineiston kanssa.

Kurssin sisältö

Kurssimateriaali

Materiaalipaketti sisältää laadukkaat, LexKurssien pienryhmäopettajien laatimat tiivistelmät pääsykoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen. Lisäksi materiaalipaketti sisältää vinkkejä lukutekniikan hiomiseen ja oman luku-urakan suunnitteluun ja jaksottamiseen.

Materiaalipaketilla voit harjoitella vastaamista eri kysymystyyppeihin, kuten monivalinta- ja aineistotehtäviin. 

Harjoituspääsykoe

Materiaaliapaketti sisältää harjoituspääsykokeen vastauksineen. Kokeen avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa tason ja harjoittelemaan oikeaa vastaustyyliä valintakoetta varten.