Kirjaudu

849,00 € Aika: 12.4.-22.5.2022 Laajuus: 70 h Turku ja verkko

Teho-kurssin luennot nauhoitetaan eli saat kaiken materiaalin käyttöösi, vaikka ilmoittautuisit kurssille alkamisajankohdan jälkeen. 

Kirjoitathan koko nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautuessasi kurssille. 

Teho on LexKurssien laajin ja monipuolisin kurssikokonaisuus! 

Teho-kurssimme sopii erityisesti ensimmäistä kertaa oikeustieteelliseen pyrkiville sekä hakijoille, jotka kaipaavat itsenäisen lukemisen rinnalle valmennuskurssin kattavan tuen. 

Kurssi koostuu luento- ja pienryhmäopetuksesta, joiden opettajina toimivat ammattitaitoiset juristit. Lisäksi Teho-kurssiin sisältyy materiaalipaketti erityisine plus-tehtävineen, harjoituspääsykokeet (3 kpl), äänikirjatiivistelmät, käyttöoikeus LK-nettiin, henkilökohtainen tuutor sekä ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua pidettävä luku- ja vastaustekniikkapäivä. Teho-kurssilaisena saat käyttöösi myös monivalintakysymyksistä koostuvan harjoituspeli Ky§§ärin, jonka avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta!

Teho-kurssi järjestetään 12.4.-22.5.2022 ja se toteutetaan hybridimuotoisena. Teho-kurssin luento-opetus on liveopetusta, joka toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Pienryhmäopetukseen kurssilaisella on mahdollisuus osallistua joko paikan päällä Turussa tai verkossa etäyhteydellä. Harjoituspääsykokeet suoritetaan verkossa LK-netissä. 

Huom! Teho-kurssin lisäksi voi ostaa alennettuun hintaan Johdantokurssin (79 €), Aineistokurssin (99 €) ja kertauspäivät (89 €). 

Alla näet tarkemmat tiedot kurssin sisällöstä. Kurssin aikataulu löytyy sivun lopusta. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kurssin sisältö

Luento-opetus

Kattava paketti valintakoekirjallisuuteen syventyviä luentoja, joiden opettajina toimivat juridiikan ammattilaiset. Kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitisijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai valintakoekirjallisuudessa epäselväksi jääneistä asioista. 

Luennot on aikataulutettu niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

 

Pienryhmäopetus

Suosittu pienryhmäopetus tarjoaa hakijalle mahdollisuuden syventää osaamistaan pienessä ryhmässä luennoitsijan kanssa. Kurssilaiselle tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen ja yksityiskohtaisempaan opetukseen valintakoekirjojen haastavimmista kohdista. Pienryhmäopettajina toimivat samat juristit, jotka pitävät luento-opetuksen. 

Materiaalipaketti ja äänikirjat

Materiaalipaketti sisältää laadukkaat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä mallivastauksineen. Pakettiin kuuluu myös aineistotehtäviä. Teho-kurssilaiset saavat lisäksi Plus-tehtävävihon, joka sisältää haastavampia lisätehtäviä. Kurssilaisille kuuluu myös tiivistelmistä tehdyt äänikirjat.  

Luku- ja vastaustekniikkapäivä

Ytimekäs luku- ja vastaustekniikkapäivä järjestetään Teho-kurssilaisille ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua. Päivä koostuu luento-osuudesta sekä lukusuunnitelmatyöpajasta. Luento-osuudessa käydään läpi miten valintakoetehtäviin tulee vastata ja millaisia lukutekniikoita pääsykoeurakan aikana kannattaa hyödyntää. Lopuksi on tarkoitus laatia lukusuunnitelmat tuutoreiden avustuksella. 

Luku- ja vastaustekniikkapäivä järjestetään tiistaina 12.4.2022 klo 11-17 etäyhteydellä. 

Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu kolme valintakoekirjallisuuteen perustuvaa harjoituspääsykoetta; kaksi pääsykoetta mukailevaa koetta ja yksi monivalintakoe. Kokeiden avulla kurssilaiset pystyvät seuraamaan vastaustekniikan kehittymistä ja harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Harjoituspääsykokeen tehtävät käydään huolella läpi ja kurssilaiset saavat suorituksestaan myös henkilökohtaista palautetta. Kokeet järjestetään verkossa LK-netissä. 

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LK-nettiin, joka sisältää LexKurssien sisäisen foorumin ja sähköisen materiaalipankin. Kurssilaiset voivat esittää foorumissa kysymyksiä esimerkiksi materiaalinvalmistelijoille valintakoekirjallisuuden sisällöstä. 

 

Oma tuutor

Kaikki kurssilaiset saavat itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä niin pienissä kuin suurissa haasteissa. Tuutor toimii henkisenä tukena ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta. 

Ky§§äri-monivalintapeli

Ky§§äri-monivalintakysymyspeli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta. Ky§§ärin avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tietokoneella. 

Kurssin aikataulu

Teho-kurssi järjestetään 12.4.-22.5.2022. Kurssi alkaa luku- ja vastaustekniikkapäivällä 12.4.2022. 

Luento-opetuksen aikatalulu

VKO 17 

ma 25.4. luento klo 16-20 Johdatus oikeudellisen ratkaisun teoriaan, Jussi Sjöblom

ke 27.4. luento klo 16-20 Näkökulmia ympäristöoikeuteen, Sami-Petteri Seppä

VKO 18

ma 2.5. luento klo 16-20 Velvoiteoikeuden perusteet, Jani Hannonen

ti 3.5. luento klo 16-20 Johdatus oikeudellisen ratkaisun teoriaan, Jussi Sjöblom

ke 4.5. luento klo 16-20 Näkökulmia ympäristöoikeuteen, Sami-Petteri Seppä

to 5.5. luento klo 16-20 Velvoiteoikeuden perusteet, Jani Hannonen

VKO 19 

ti 10.5. luento klo 16-20 Johdatus oikeudellisen ratkaisun teoriaan, Jussi Sjöblom

ke 11.5. luento 16-20 Näkökulmia ympäristöoikeuteen, Sami-Petteri Seppä

to 12.5. luento 16-20 Velvoiteoikeuden perusteet, Jani Hannonen

Pienryhmäopetuksen aikataulu: 

pe 6.5. pienryhmäopetus klo 8-11 (ryhmä 1) ja klo 12-15 (ryhmä 2) Velvoiteoikeuden perusteet, Jani Hannonen

ma 9.5. pienryhmäopetus klo 9-12 (ryhmä 1) ja klo 13-16 (ryhmä 2)  Näkökulmia ympäristöoikeuteen, Sami-Petteri Seppä

pe 13.5. pienryhmäopetus klo 9-12 (ryhmä 1) ja klo 13-16 (ryhmä 2)  Johdatus oikeudellisen ratkaisun teoriaan, Jussi Sjöblom

ti 17.5. pienryhmäopetus klo 9-12 (ryhmä 1) ja klo 13-16 (ryhmä 2)  Johdatus oikeudellisen ratkaisun teoriaan, Jussi Sjöblom

ke 18.5. pienryhmäopetus klo 9-12 (ryhmä 1) ja klo 13-16 (ryhmä 2) Näkökulmia ympäristöoikeuteen, Sami-Petteri Seppä

to 19.5. pienryhmäopetus klo 9-12 (ryhmä 1) ja klo 13-16 (ryhmä 2) Velvoiteoikeuden perusteet, Jani Hannonen

 

Harjoituspääsykokeet järjestetään lauantaina 7.5. ja 14.5. Monivalintakoe on puolestaan suoritettavissa kurssilaisen oman aikataulun mukaan 28.4. alkaen. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin aikataulussa. Kurssin sisältö ja tuntimäärät pysyvät kuitenkin samana mahdollisista muutoksista huolimatta.