Kirjaudu

549,00 € Aika: 4.4.-7.5. Laajuus: 53h Turku

Teho-kurssi keskittyy kattavaan luento-opetukseen 

Teho-kurssi sopii hakijalle, joka haluaa hyötyä kattavasta, ammattilaisten tarjoamasta luento-opetuksesta.

Kurssin opetus koostuu ammattilaisten pitämistä luennoista sekä valintakokeen vaatimaan vastaustekniikkaan harjoittavasta vastaustekniikkaviikosta.

Kurssiin kuuluu myös kurssipsykologin luento, jonka oppeja voi hyödyntää rankan luku-urakan aikana.

Kurssin sisältö

Teho-luennot

Kurssiin sisältyy kattava paketti työelämässä vaikuttavien juristien pitämiä luentoja, joilla ammattilaiset luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Luennoilla kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitsijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai epäselviksi jääneistä asioista.

Luennot on aikataulutettu niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Luku- ja vastaustekniikkaviikko

Luku- ja vastaustekniikkaviikolla LVT-opettaja valmentaa kurssilaiset hallitsemaan oikeanlaisen luku- ja vastaustekniikan oikeustieteellistä valintakoetta varten. Viikko sijoittuu aikaan ennen kirjojen julkaisua, jotta kurssilaisilla on parhaat eväät hyödyntää lukuaika tehokkaasti.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää laadukkaat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen.

Harjoituspääsykoe

Kurssiin sisältyy harjoituspääsykoe, jonka avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason. Koe on oiva tilaisuus harjoitella varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat harjoituspääsykokeestaan henkilökohtaisen palautteen ja vinkkejä suorituksensa parantamiseksi. Palautteen avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. 

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat myös tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin. 

Oma tuutori

Kaikki kurssilaiset saavat itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä aina pienissä tai suurissa ongelmatilanteissa. Tuutori toimii henkisenä apuna ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta ja siinä menestymisestä.

Yhdistelmätarjous!

Osallistuessasi LexKurssien TehoPlus-, Teho-, IntensiiviPlus- tai Intensiivi-kurssille, voit halutessasi hankkia lukemisesi tueksi myös upouuden verkkokurssimme monipuolisen nettimateriaalin tarjoushintaan 199€ (norm. 499€). Verkkokurssin materiaali sisältää muun muassa laadukasta LexKurssien luennoitsijoiden laatimaa videomateriaalia, jonka avulla pääset selville pääsykoekirjojen kimuranteimmistakin yksityiskohdista. Voit valita lisämateriaalin itsellesi ostoskorivaiheessa – ja parantaa mahdollisuuksiasi menestyä valintakokeessa.

Huom! Yhdistelmäpakettiin sisältyy vain yksi materiaalipaketti.

Kurssin aikataulu

Kurssin aikatauluun pääset tutustumaan tästä linkistä.