Kirjaudu

849,00 € Aika: 4.4.-11.5. Laajuus: 80h Turku

TehoPlus on LexKurssien laajin ja kattavin kurssi

TehoPlus-kurssi on perinteisesti suosituin kurssimme ja sopii erityisesti ensimmäistä kertaa hakeville.

Kurssin opetus koostuu ammattilaisten luennoista, henkilökohtaisesta pienryhmäopetuksesta sekä luku- ja vastaustekniikkaviikosta, joka pidetään ennen valintakoekirjojen julkaisua.

Kurssiin kuuluu myös kurssipsykologin luento, jonka oppeja voi hyödyntää rankan luku-urakan aikana.

Kurssin sisältö

Teho-luennot

Kurssiin sisältyy kattava paketti työelämässä vaikuttavien juristien pitämiä luentoja, joilla ammattilaiset luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Luennoilla kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitsijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai epäselviksi jääneistä asioista.

Luennot on aikataulutettu niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Henkilökohtaista pienryhmäopetusta

Suositut pienryhmäviikot tarjoavat hakijoille mahdollisuuden syventää oppimistaan pienryhmäopettajan johdolla. Pienryhmäviikkojen aikana hakijalla on mahdollisuus saada henkilökohtaisempaa valmennusta ja saada yksityiskohtaisempaa opetusta kirjojen vaikeista kohdista.

Luku- ja vastaustekniikkaviikko

Luku- ja vastaustekniikkaviikolla LVT-opettaja valmentaa kurssilaiset hallitsemaan oikeanlaisen luku- ja vastaustekniikan oikeustieteellistä valintakoetta varten. Viikko sijoittuu aikaan ennen kirjojen julkaisua, jotta kurssilaisilla on parhaat eväät hyödyntää lukuaika tehokkaasti.

Opintopiiri

Kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua halutessaan tuutorin vetämään opintopiiriin. Opintopiirin osallistujat pääsevät keskustelemaan valintakoekirjojen hankalimmista kohdista ja paneutumaan niihin ryhmässä yhdessä muiden hakijoiden kanssa. Lisäksi opintopiirissä on mahdollisuus keskustella muun muassa lukutekniikoista ja vahvistaa lukumotivaatiota valintakoeurakan viimeisille viikoille. Opintopiirissä kurssilaiset saavat halutessaan myös henkilökohtaista palautetta harjoituspääsykokeesta, jotta mahdolliset epäselvyydet selviävät ja omaa lukemistaan on mahdollista kehittää tehokkaammaksi.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää laadukkaat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen.

TehoPlus-kurssilaisilla materiaaliin sisältyy myös erityinen Plus-osuus, joka koostuu ylimääräisistä harjoitustehtävistä.

Kaksi harjoituspääsykoetta

Kurssiin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta, joiden avulla kurssilaiset pystyvät seuraamaan vastaustekniikkansa kehittymistä ja harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Ensimmäisessä harjoituspääsykokeessa keskitytään nimenomaan vastaustekniikan harjoittamiseen aineistotehtäviin ja monivalintoihin ja toisessa testataan pääsykoekirjojen sisällön osaamista.

Kurssilaiset saavat harjoituspääsykokeistaan henkilökohtaisen palautteen ja vinkkejä suorituksensa parantamiseksi. Palautteen avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. Harjoituspääsykokeiden oikeat vastaukset käydään tarkasti läpi, jotta mikään asia ei varmasti jää epäselväksi.

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat myös tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin.

Oma tuutori

Kaikki kurssilaiset saavat itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä aina pienissä tai suurissa ongelmatilanteissa. Tuutori toimii henkisenä apuna ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta ja siinä menestymisestä.

Yhdistelmätarjous!

Osallistuessasi LexKurssien TehoPlus-, Teho-, IntensiiviPlus- tai Intensiivi-kurssille, voit halutessasi hankkia lukemisesi tueksi myös upouuden verkkokurssimme monipuolisen nettimateriaalin tarjoushintaan 199€ (norm. 499€). Verkkokurssin materiaali sisältää muun muassa laadukasta LexKurssien luennoitsijoiden laatimaa videomateriaalia, jonka avulla pääset selville pääsykoekirjojen kimuranteimmistakin yksityiskohdista. Voit valita lisämateriaalin itsellesi ostoskorivaiheessa – ja parantaa mahdollisuuksiasi menestyä valintakokeessa.

Yhdistelmäpakettiin sisältyy vain yksi materiaalipaketti.

Kurssin aikataulu

Kurssin aikatauluun pääset tutustumaan tästä linkistä.