Kirjaudu

499,00 € Aika: 2.4.-15.5. Laajuus: 25-35h Virtuaalikurssi

Laadukasta opiskelua missä ja milloin tahansa.

Verkkokurssi on itsenäiseen opiskeluun tottuneelle opiskelijalle soveltuva oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen valmentava kurssi, joka mahdollistaa opiskelun missä tahansa - täysin kurssilaisen oman aikataulun puitteissa.

HUOM! 2.4. jälkeen verkkokurssin ostaneille toimitetaan tunnukset sähköiseen oppimisympäristöön viimeistään tilausta seuraavan vuorokauden aikana.

Verkkokurssi sopii erityisesti hakijalle, joka haluaa itse vastata aikatauluistaan ja työskennellä kurssin parissa itse valitseminaan ajankohtina. Verkkokurssimme ei sido hakijaa tiettyyn aikatauluun tai paikkaan, vaan hakija saa vapaasti luoda oman opiskelurytminsä – mikä on hyödyllinen taito myös oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskellessa.

Verkkokurssi toteutetaan LexKurssien uudessa sähköisessä oppimisympäristössä ja verkkokurssin opetusmateriaali on suunniteltu täysin tätä kurssia varten. Videot eivät siis ole vain tallenteita muilta luennoilta. Kaikella verkkokurssiin sisältyvällä videomateriaalilla on rajaton katseluoikeus ja materiaalin pariin voi siis palata aina uudelleen koko kurssin keston ajan.

LexKurssien verkkokurssi on Suomen modernein verkossa toteutettava oikeustieteellisen valmennuskurssi.

Kurssin sisältö

Verkkoluennot

Verkkoluennot ovat ammattitaitoisten luennoitsijoiden erityisesti verkkokurssia varten pitämiä videoluentoja. Kustakin pääsykoekirjasta kurssiin sisältyy kaksi verkkoluentoa, jotka kokoavat yhteen kirjojen keskeisimmät asiat. Luennoitsijat ovat ammattitaitoisia juristeja, ja he luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Verkkoluentoihin sisältyy myös aineistotehtäväopetusta, kurssipsykologin ohjeistus pääsykoekevääseen sekä kattavia luentoja luku- ja vastaustekniikasta.

Videomateriaali

Verkkokurssi sisältää kymmenittäin tiiviitä videoita, joilla valmennuskurssiopettajat käsittelevät pääsykoekirjojen vaikeimpia yksityiskohtia. Kurssin kuluessa hakijoilla on myös mahdollisuus ehdottaa aiheita, joita haluaisivat opettajien käsittelevän videoilla. Videoiden yhteydessä on myös monivalintakokeita, joihin oikeat vastaukset saa välittömästi, ja joilla hakija voi nopeasti testata taitonsa.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali toimitetaan hakijalle postitse ja se sisältää tiivistelmät valintakoekirjoista sekä runsaasti monipuolisia harjoitustehtäviä vastauksineen.

Fyysisen materiaalin tarkoituksena on mahdollistaa materiaalin seuraaminen ja merkintöjen tekeminen samaan aikaan kurssin videoiden katselun kanssa.

Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta, joiden avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason, sekä harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat aina harjoituspääsykokeistaan henkilökohtaista palautetta ja arvokasta tietoa taitojensa tai tietojensa mahdollisista puutteista. Palautteen avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. Verkkokurssilla harjoituspääsykokeet voi suorittaa itselleen parhaiten sopivana aikana LexKurssien sähköisessä oppimisympäristössä.

Käyttöoikeus LK-netiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin. 

Tuutori

Kurssilla tuutorit kertovat omista pääsykoekokemuksistaan ja antavat vinkkejä oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkimiseen. Jokainen verkkokurssilainen saa oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa. Tuutori toimii henkisenä apuna ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki tuutorit ovat oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskelevia ja heillä on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta ja siinä menestymisestä. 

Yhdistelmätarjous!

Nyt jos ostat TehoPlus-, Teho-, IntensiiviPlus- tai Intensiivi-kurssin, voit ostoskorivaiheessa napata mukaasi myös Verkkokurssin alennettuun hintaan 199€. Yhdistelmätarjoukseen kuuluu yksi materiaalipaketti.