Kirjaudu

399,00 € Aika: 22.4.-26.5.2020 Laajuus: 34 h Verkko

HUOM! Ilmoittautuessa täytä kurssilaisen tiedot ja kurssilaisen etu- ja sukunimi! 

Vaikka kurssi on jo alkanut, pääset vielä hyvin mukaan - kaikki materiaali on nähtävillä sähköisessä oppimisympäristössämme!

Laadukasta opiskelua missä ja milloin tahansa.

Verkkokurssi on itsenäiseen opiskeluun tottuneelle opiskelijalle soveltuva oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen valmentava kurssi, joka mahdollistaa opiskelun missä tahansa - täysin kurssilaisen oman aikataulun puitteissa.

Verkkokurssi sopii erityisesti hakijalle, joka haluaa itse vastata aikatauluistaan ja työskennellä kurssin parissa itse valitseminaan ajankohtina. Verkkokurssimme ei sido hakijaa tiettyyn aikatauluun tai paikkaan, vaan hakija saa vapaasti luoda oman opiskelurytminsä – mikä on hyödyllinen taito myös oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskellessa.

Verkkokurssi toteutetaan LexKurssien sähköisessä oppimisympäristössä ja verkkokurssin opetusmateriaali on suunniteltu täysin tätä kurssia varten. Videot eivät siis ole vain tallenteita muilta luennoilta. Kaikella verkkokurssiin sisältyvällä videomateriaalilla on rajaton katseluoikeus ja materiaalin pariin voi siis palata aina uudelleen koko kurssin keston ajan. Videomateriaaliin sisältyy myös kattavia luentoja luku- ja vastaustekniikasta.

Verkkokurssiin on mahdollista ostaa lisäksi alennettuun hintaan

  • Luku- ja vastaustekniikkaviikko etäyhteydellä 100 € LOPPUUNMYYTY.
  • Kertauspäivät etäyhteydellä 99,00 €
  • Toinen harjoituspääsykoe verkossa 54,00 €

Lisäosa(t) on mahdollista ostaa alennettuun hintaan joko kurssin oston yhteydessä tai myöhemmin oston jälkeen. 

Mikäli haluat ostaa lisäosia myöhemmin jo kurssin ostettuasi voit ostaa ne tältä sivulta maksettuasi koko kurssimaksun.

Huomaathan, että kertauspäivät ja luku- ja vastaustekniikkaviikko toteutetaan lähiopetuksena Turussa; katso lisätiedot Palapelikurssin sivulta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kurssin sisältö

Verkkoluennot

Verkkoluennot ovat ammattitaitoisten luennoitsijoiden erityisesti verkkokurssia varten pitämiä videoluentoja. Kustakin pääsykoekirjasta kurssiin sisältyy useita verkkoluentoja, joilla opetetaan kattavasti pääsykoekirjojen sisältöä. Luennoitsijat ovat ammattitaitoisia juristeja, ja he luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Verkkoluentoihin sisältyy myös aineistotehtäväopetusta sekä kattavia luentoja luku- ja vastaustekniikasta. Luku- ja vastaustekniikkaluennot julkaistaan kurssilaisille nähtäville jo 22.4.2020 eli ennen pääsykoekirjojen julkaisua. 

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää tiivistelmät, runsaasti monipuolisia harjoitustehtäviä mallivastauksineen sekä luku- ja vastaustekniikkavihon. Materiaali toimitetaan kurssilaiselle postitse.

Fyysisen materiaalin tarkoituksena on mahdollistaa materiaalin seuraaminen ja merkintöjen tekeminen samaan aikaan kurssin videoiden katselun kanssa.

Harjoituspääsykoe

Kurssiin kuuluu yksi harjoituspääsykoe, jonka avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason, sekä harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat aina harjoituspääsykokeistaan henkilökohtaista palautetta, jonka avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. Verkkokurssilla harjoituspääsykokeen voi suorittaa itselleen parhaiten sopivana aikana LexKurssien sähköisessä oppimisympäristössä. Kurssilaisten on myös mahdollista lisähintaan suorittaa toinen harjoituspääsykoe.

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin. Tämän lisäksi verkkokurssilaisilla on käytettävissään LexKurssien kattava Moodle-oppimisympäristö kokonaisuudessaan.

Oma tutor

Kurssilla tutorit kertovat omista pääsykoekokemuksistaan ja antavat vinkkejä oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkimiseen. Jokainen verkkokurssilainen saa oman tutorin, jonka puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa. Tutor toimii henkisenä tukena ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki tutorit ovat oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskelevia ja heillä on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta ja siinä menestymisestä. 

Ky§§äri-monivalintapeli

Ky§§äri-monivalintakysymyspeli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta. Pelin kysymyspankkia täydennetään kurssikevään kuluessa useasti, joten tehokas oppiminen on taattu. Ky§§äriä voi pelata sekä älypuhelimella että tietokoneella!

Verkkokurssin aikataulu 2020

Alla kevään 2020 kurssiaikataulu, joskin pienet muutokset aikatauluun ovat vielä mahdollisia. Huomioi, että julkaisemme luku- ja vastaustekniikkavideot ennen valintakoemateriaalin julkaisua.

Opetusvideot julkaistaan heti niiden valmistuttua, joten aikataulusta etukäteen julkaistu video tarkoittaa sitä, ettei esimerkiksi seuraavana päivänä välttämättä julkaista mitään. Ilmoitettuina päivämäärinä opetusvideot viimeistään julkaistaan LK-netissä.

Vko 17:

22.4. Luku- ja vastaustekniikkavideot

Vko 18:

27.4. valintakoekirjallisuus julkaistaan

Vko 19: 

6.-8.5. opetusvideoita julkaistaan

6.-8.5. harjoituspääsykoe auki

Vko 20: 

13.-15.5. opetusvideoita julkaistaan

Vko 21:

20.5. vastausvideot julkaistaan

Vko 22:

26.5. valintakoe