Kirjaudu

429,00 € Aika: 25.4.-22.5.2022 Laajuus: 36 h Verkossa

Kirjoitathan koko nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautuessasi kurssille.

Verkkokurssilla voit vapaasti luoda oman opiskelurytmisi ja hyödyntää itsenäisesti valmennuskurssin opetusta ja materiaaleja!

Verkkokurssi on itsenäiseen opiskeluun tottuneelle hakijalle soveltuva oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen valmentava kurssi, joka mahdollistaa opiskelun missä tahansa - täysin kurssilaisen oman aikataulun puitteissa. Verkkokurssi sopii erityisesti hakijalle, joka haluaa itse vastata aikatauluistaan ja työskennellä kurssin parissa itse valitseminaan ajankohtina. 

Verkkokurssin opetukseen kuuluu verkkoluennot, joihin sisältyy kustakin pääsykoekirjasta useita kattavia luentoja. Verkkokurssilla saat kurssimateriaalin käyttöösi, käyttöoikeudet LK-nettiin ja Ky§§äriin sekä oman tuutorin kevään luku-urakan tueksi. Lisäksi pääset myös testaamaan osaamistasi harjoituspääsykokeen sekä monivalintakokeen avulla.  

Huom! Verkkokurssiin on mahdollista ostaa alennettuun hintaan Aineistokurssi (129 €), Johdantokurssi (79 €) ja Kertauspäivät (89 €). Voit myös halutessasi ostaa lisäharjoituspääsykokeen (54 €).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kurssin sisältö

Verkkoluennot

Verkkoluennot ovat ammattitaitoisten juristien erityisesti verkkokurssia varten pitämiä videoluentoja. Kustakin pääsykoekirjasta kurssiin sisältyy useita verkkoluentoja, joilla opetetaan kattavasti pääsykoekirjojen sisältöä. 

Kirjakohtaisia luentoja aletaan julkaista kirjojen ilmestymisen jälkeen viikolla 17. 

Luentovideoiden julkaisuaikataulu:

Ti 26.4.2022

Pe 29.4.2022

Ti 3.5.2022

Pe 6.5.2022

Ti 10.5.2022

La 14.5.2022

Videoita julkaistaan ainakin edellä mainittuina päivinä, ja yhtenä päivänä voidaan julkaista enemmän kuin yksi video. Yhteensä videoita julkaistaan noin kuusi jokaisesta valintakoekirjasta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssin aikataulussa. 

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää tiivistelmät ja runsaasti monipuolisia harjoitustehtäviä mallivastauksineen. Materiaali toimitetaan kurssilaiselle postitse, mutta on käytettävissä myös sähköisessä muodossa. 

Fyysisen materiaalin tarkoituksena on mahdollistaa materiaalin seuraaminen ja merkintöjen tekeminen samaan aikaan kurssin videoiden katselun kanssa.

Harjoituspääsykoe

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe, jonka avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason, sekä harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat aina harjoituspääsykokeistaan henkilökohtaista palautetta, jonka avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. 

Harjoituspääsykoe järjestetään 7.5.2022 verkossa. 

Monivalintakoe LK-netissä

Kurssiin kuuluu lisäksi myös monivalintakoe. Tämä harjoituspääsykoe valmentaa erityisesti monivalintoihin ja aikapaineeseen.

Monivalintakoe on suoritettavissa 28.4.-22.5.2022 aikavälillä valitsemanasi päivänä. Monivalintakoe suoritetaan LK-netissä. 

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin. Tämän lisäksi verkkokurssilaisilla on käytettävissään LexKurssien kattava Moodle-oppimisympäristö kokonaisuudessaan.

Oma tuutor

Kurssilla tuutorit kertovat omista pääsykoekokemuksistaan ja antavat vinkkejä oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkimiseen. Jokainen verkkokurssilainen saa oman tutorin, jonka puoleen voi kääntyä ongelmatilanteissa. Tuutor toimii henkisenä tukena ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki tuutorit ovat oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskelevia ja heillä on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta.

Ky§§äri-monivalintapeli

Ky§§äri-monivalintakysymyspeli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta. Pelin kysymyspankkia täydennetään kurssikevään kuluessa useasti, joten tehokas oppiminen on taattu. Ky§§äriä voi pelata sekä älypuhelimella että tietokoneella!