Kirjaudu

Luennoitsijat

Työelämässä vaikuttavat juristit luennoivat kukin oman oikeudenalansa valintakoekirjasta. Luennoitsijat auttavat kurssilaista ymmärtämään valintakoekirjojen vaikeat oikeudelliset kohdat vankalla ammattitaidollaan.

Laadukas opetus nopeuttaa ja syventää kurssilaisen oppimista, mikä on entistä tärkeämpää nyt kun lukuaikaa on aikaisempia vuosia vähemmän. Luennoitsijoiden iltoihin painottuvat luennot rytmittävät opiskelua ja auttavat kurssilaista hyödyntämään kaikki päivän tunnit tehokkaaseen oppimiseen.

Kurssilaisella on mahdollisuus kysellä luennoitsijoilta häntä askarruttavista kysymyksistä tai epäselviksi jääneistä asioista.

Vuoden 2019 luennoitsijat kursseillamme ovat Jonne Rantanen, Herman Saari ja Vesa Puisto.

Jonne Rantanen

Jonne Rantanen on aiemmin luennoinut menestyksekkäästi LexKursseilla prosessioikeudesta ja rikosoikeudesta.

Rantanen on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta vuonna 2014. Vuodesta 2014 lähtien Rantanen on lisäksi työskennellyt lakimiehenä Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:ssä. Rantanen on keskittynyt opinnoissaan ja työelämässään erityisesti rikos- ja riita-asioiden oikeudenkäynteihin sekä yhtiöiden ja yksityishenkilöiden sopimusasioihin. Varatuomarin arvonimi Rantaselle on myönnetty vuonna 2016. Keski-ikäistyvän Rantasen vapaa-aika kuluu lähinnä kutosdivarin jalkapallon parissa ja työaika toimistokoiraa ulkoiluttaessa.

Herman Saari

Turkulainen avomies ja kahden koiran onnellinen isäntä, joka pitää purjehduksesta, vaeltamisesta sekä ruuasta.

Olen valmistunut Turun oikeustieteellisestä 2018 ja sitä ennen Turun kauppakorkeakoulusta 2010. Valmistumisen jälkeen olen toiminut Länsi-Suomen syyttäjänvirastossa apulaissyyttäjänä sekä pienessä lakitoimistossa lakimiehenä. Ennen oikeustieteellistä olen toiminut yrittäjänä eri aloilla.

Vesa Puisto

Vesa Puisto on valmistunut oikeustieteen maisteriksi vuonna 2013 Turun yliopistosta. Hän työskentelee omistamassaan Lakiasiantoimisto Fokus Oy:ssä. Päätyönsä ohella hän kirjoittaa väitöskirjaa Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa sekä luennoi säännöllisesti eri oppilaitoksissa ja tilaisuuksissa.

Vesa on toiminut LexKursseilla opettajana vuodesta 2010 lähes joka vuosi ja ollut vuodesta toiseen erittäin pidetty opettaja. Hänen edellisvuosina pitämänsä käytännönläheiset luennot mm. vero-, pantti- ja sopimusoikeudesta ovat auttaneet monet oikkarit sisään Turun oikeustieteelliseen tiedekuntaan ja jääneet lähtemättömästi kaikkien LexKurssilaisten mieliin. Vesan uskomaton kyky tehdä vaikeistakin asioista helposti ymmärrettäviä on varmasti tänäkin vuonna suuri apu kaikille LexKurssilaisille.

Vesa on omien sanojensa mukaan enemmän kuin iloinen saadessaan olla jälleen kerran mukana auttamassa LexKurssilaisia oman unelmansa tavoittelussa.

Vesa ylläpitää kesään asti Instagramissa juristimentori-tiliä, jolla hän kertoo omia vinkkejä ja kokemuksiaan oikeustieteelliseen hakemisesta sekä oikikseen pyrkijän että kokeneen valmennuskurssiopettajan näkökulmista.