Kirjaudu

Luennoitsijat

Työelämässä vaikuttavat juristit luennoivat kukin oman oikeudenalansa valintakoekirjasta. Luennoitsijat auttavat kurssilaista ymmärtämään valintakoekirjojen vaikeat oikeudelliset kohdat vankalla ammattitaidollaan.

Laadukas opetus nopeuttaa ja syventää kurssilaisen oppimista, mikä on entistä tärkeämpää nyt kun lukuaiakaa on aikaisempia vuosia vähemmän. Luennoitsijoiden iltoihin painottuvat luennot rytmittävät opiskelua ja auttavat kurssilaista hyödyntämään kaikki päivän tunnit tehokkaaseen oppimiseen.

Kurssilaisella on mahdollisuus kysellä luennoitsijoilta häntä askarruttavista kysymyksistä tai epäselviksi jääneistä asioista.

Kevään 2018 luennoitsijat:

Saara Ingström

Luennoitsija - Suomi ja Euroopan unionin sosiaalioikeudellinen sääntely

Saara on aiemmin luennoinut LexKursseilla prosessioikeudesta.

 

Saara on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta 2015. Saara työskentelee ulkoministeriössä EU-tuomioistuinasioiden parissa ja hän onkin erityisen kiinnostunut EU-oikeudesta. Saaralla on lisäksi kokemusta Brysselistä, jossa hän työskenteli Suomen pysyvässä EU-edustustossa. Varatuomarin arvonimi Saaralle myönnettiin 2017.

 

Saara on vanha Lex-aktiivi ja erityisen innoissaan siitä, että pääsee motivoimaan kurssilaisia juridiikan pariin. 

Jonne Rantanen

Luennoitsija - Rikoksen ja rangaistuksen äärellä

Jonne Rantanen on aiemmin luennoinut menestyksekkäästi LexKursseilla prosessioikeudesta.  

 

Rantanen on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta vuonna 2014. Vuodesta 2014 lähtien Rantanen on lisäksi työskennellyt lakimiehenä Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:ssä. Rantanen on keskittynyt opinnoissaan ja työelämässään erityisesti rikos- ja riita-asioiden oikeudenkäynteihin. Varatuomarin arvonimi Rantaselle on myönnetty vuonna 2016.

Vesa Puisto

Luennoitsija - Velvoiteoikeuden perusteet

Vesa on toiminut LexKursseilla opettajana jo monen vuoden ajan. Hän on erittäin suosittu luennoitsija, jonka yhtiöoikeutta, verotusta ja panttioikeutta käsitelleet luentonsa ovat auttaneet monet sisään oikeustieteelliseen tiedekuntaan.

 

Vesa on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta 2013. Hän on erikoistunut erityisesti kiinteistöjuridiikkaan ja työskentelee omistamassaan kiinteistöasioihin erikoistuneessa Lakiasiaintoimisto Fokus Oy:ssä. Työn ohella Vesa kirjoittaa asunto-osakeyhtiöoikeudellista väitöskirjaa Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa.

 

Vesa on erittäin iloinen siitä, että saa jälleen kerran olla mukana auttamassa LexKurssilaisia matkalla oikeustieteelliseen tiedekuntaan.