Kirjaudu

Usein kysyttyä

FAQ

Miten ilmoittaudun haluamalleni kurssille?

Ilmoittautuminen tapahtuu LexKurssien kurssiverkkokaupassa. Täytä tiedot huolella. Jos ilmoittautumisesta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä valmennuskurssivastaaviin.

Mikä on suosituin kurssinne?

Verkkokurssi on suosituin kurssimme. Myös TehoPlus oli kärkikahinoissa mukana ja siten olikin suosituin lähikurssimme. Uusi Teho-kurssimme vastaa suurimmilta osin edeltävää TehoPlus-kurssia. Kurssit on suunniteltu niin, että niissä on optimaalisesti aikaa itsenäiseen opiskeluun. Muistathan, että lähikurssien osallistujamäärä on rajattu, joten niille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Olen kevään 2019 abiturientti. Mitä kurssia suosittelette minulle?

TehoPlus on perinteisesti ollut abiturienttien suosiossa ja siten sen entistä hiotumpi uusi vastaava Teho-kurssi on oiva valinta. Se on tarkoitettu antamaan kurssilaisille mahdollisimman kattava johdatus oikeudellisten kysymysten äärelle. Teho sisältää pienryhmäopetusta, jossa saat apua juuri haasteellisiin osioihin. Vastaustekniikalla on suuri merkitys valintakokeessa, jonka johdosta painotamme tänä vuonna kursseillamme myös monivalinta- ja aineistopohjaisten tehtävien tekoa pääsykoekirjojen aiheista. Tämä on erityisesti huomioitu pienryhmäopetuksessa.

Suosittelen kuitenkin soittamaan valmennuskurssivastaaville, jotka voivat pikaisen keskustelun jälkeen suositella juuri sinulle sopivinta kurssia.

Keväällä on kuukausi lukuaikaa. Jättääkö valmennuskurssit aikaa itsenäiselle opiskelulle?

LexKursseilla olemme kaikki aikanaan pyrkineet oikeustieteelliseen tiedekuntaan ja tiedämme tasan tarkkaan mitä onnistunut suoritus vaati. Olemme suunnitelleet kurssiaikataulut koko pyrkimisprosessia silmällä pitäen. Luennot ajoittuvat pääasiassa illoille, jolloin koko muu päivä on pyhitetty itsenäiselle opiskelulle. Lukupäivän päätteeksi on mukava tulla luennoille, kun ei muutenkaan enää jaksaisi lukea. Luennolla saat kuunnella alan ammattilaisten opetusta ja imeä itseesi motivaatiota taas seuraavaa lukupäivää varten!

Tehon pienryhmät ovat kahden tunnin tiivitä sessioita, jättäen koko muun päivän itsenäiselle opiskelulle.

Lukuajan ollessa vain kuukauden, on entistä tärkeämpää hyödyntää kaikki vuorokauden tunnit. Olemme osanneet huomioida asiakkaidemme tarpeet ja haluamme olla mukana vauhdittamassa tietäsi kohti oikeustieteen maisterin tutkintoa!

Onko teillä luku- ja vastaustekniikkaopetusta?

Kyllä on! Luku- ja vastaustekniikka ovat tänä vuonna merkittävässä osassa. Teho-valmennuskurssiin sisältyy erillinen luku- ja vastaustekniikkaviikko ennen pääsykoekirjojen julkaisemista. Valmistavalla viikolla kurssilaiselle opetetaan kaikki luku- ja vastaustekniikasta, jotta hänellä olisi heti hyvä käsitys siitä, kuinka kirjoja tulisi lukea ja miten tehtäviin tulisi vastata. Lisäksi viikon päätteeksi pidetään erillinen harjoituspääsykoe, joka valmentaa monivalinta- ja aineistovastaamiseen.

Luku- ja vastaustekniikkaviikon voi ostaa myös erikseen palapelin palasena osaksi Intensiivi-kurssia tai omaksi erilliseksi kokonaisuudekseen.

Katsothan lisää kurssiemme sisällöistä valmennuskurssit-sivulta!

Olen ulkopaikkakunnalta. Missä voin majoittautua valmennuskurssien ajaksi?

Lex ry:n valmennuskurssilaisilla on mahdollisuus saada majoitus Turun Ylioppilaskyläsäätiön (TYS) soluasunnoista. Majoituksen hinta vaihtelee valittavan kurssin mukaan. Katso Majoitus-kohdasta tarkemmat tiedot.

Meillä on myös kattava ja laadukas verkkokurssi, johon voit osallistua mukavasti vaikka omalta kotisohvaltasi.

Mitä kurssimateriaaliin sisältyy?

Materiaaliin kuuluu mm. tiivistelmät pääsykoekirjoista, ohjeita luku- ja vastaustekniikasta sekä harjoituspaketti, jossa on harjoituskysymyksiä mallivastauksineen. Laadukas kurssimateriaalimme on erittäin laaja ja siitä on suuri apu pääsykokeeseen valmistautumisessa. Varsinkin ensimmäistä kertaa oikeustieteelliseen hakeville suosittelemme kuitenkin lämpimästi osallistumista jollekin kurssille johon kuuluu myös luento-opetusta.

Millaiset maksu- ja peruutusehdot ovat?

Tammikuun jälkeen emme enää ota vastaan varausmaksuja erikseen, vaan valmennuskurssille ilmoittauduttaessa koko kurssihinta on maksettava kerralla. Varausmaksun osuus sisältyy tällöin kokonaiskurssihintaan. Peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta riippumatta siitä tapahtuuko peruutus pelkän varausmaksun vai koko valmennuskurssihinnan maksamisen jälkeen. Varausmaksu on 100 €. 

Ilmoittautuminen on sitova, kun valmennuskurssi on maksettu kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen peruuttamisesta valmennuskurssihinnan kokonaan maksamisen jälkeen peritään 50 € käsittelykuluja eikä varausmaksun osuutta palauteta. Kurssimaksua ei lainkaan palauteta, jos osallistuminen peruutetaan alle 14 vrk ennen kurssin alkua.

Miten voin maksaa loppumaksun?

Ostaessasi kurssin saat sähköpostitse tunnukset lexkurssit.fi-sivustolle. Pääset maksamaan loppumaksun kirjautumalla sivustolle, ja valitsemalla omalla sivulla "Keskeneräiset tilaukset".

 

Muistathan, että loppumaksu tulee maksaa kahden kuukauden kuluessa varausmaksun maksamisesta!