Kirjaudu

Usein kysyttyä

FAQ

Miten ja milloin ilmoittaudun haluamalleni kurssille?

Ilmoittautuminen tapahtuu LexKurssien kurssiverkkokaupassa. Vuoden 2020 kurssimyynti on alkanut ja pääset ilmoittautumaan haluamallesi kurssille kunkin kurssin omalta välilehdeltä "lisää ostoskoriin" painikketta klikkaamalla. Jos ilmoittautumisesta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä valmennuskurssivastaaviin (info@lexkurssit.fi). 

Mikä on suosituin kurssinne?

Verkkokurssi on suosituin kurssimme. Myös Teho-kurssi on ollut perinteisesti yksi suosituimmista kursseista erityisesti ensikertaa hakevien keskuudessa. Kaikki kurssit on suunniteltu niin, että niissä on optimaalisesti aikaa myös itsenäiseen opiskeluun. Muistathan, että lähikurssien osallistujamäärä on rajattu, joten niille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin.

Olen kevään 2020 abiturientti. Mitä kurssia suosittelette minulle?

Teho on vuosittain ollut abiturienttien suosiossa ja siten oiva valinta. Se on tarkoitettu antamaan kurssilaisille mahdollisimman kattava johdatus oikeudellisten kysymysten äärelle. Teho sisältää pienryhmäopetusta, jossa saat apua juuri sinulle haasteellisiin osioihin. Vastaustekniikalla on suuri merkitys valintakokeessa, minkä vuoksi painotamme kursseillamme myös monivalinta- ja aineistopohjaisten tehtävien tekoa pääsykoekirjojen aiheista. Tämä on erityisesti huomioitu pienryhmäopetuksessa.

Kuitenkin jokainen oppii tavallaan ja siksi suosittelemme soittamaan asiasta valmennuskurssivastaaville. He voivat pikaisen keskustelun jälkeen suositella juuri sinulle sopivinta kurssia.

Keväällä on kuukausi lukuaikaa. Jättävätkö valmennuskurssit aikaa itsenäiselle opiskelulle?

LexKursseilla olemme kaikki aikanaan pyrkineet oikeustieteelliseen tiedekuntaan ja tiedämme tarkasti, mitä onnistunut suoritus vaati. Olemme suunnitelleet kurssiaikataulut koko pyrkimisprosessia silmällä pitäen. Luennot ajoittuvat pääasiassa illoille, jolloin koko muu päivä on pyhitetty itsenäiselle opiskelulle. Lukupäivän päätteeksi on mukava tulla luennoille, kun ei muutenkaan enää jaksaisi lukea. Luennolla saat kuunnella alan ammattilaisten opetusta ja imeä itseesi motivaatiota taas seuraavaa lukupäivää varten.

Tehon pienryhmät ovat kahden tunnin tiivitä sessioita, jättäen koko muun päivän itsenäiselle opiskelulle.

Lukuajan ollessa vain kuukauden, on entistä tärkeämpää hyödyntää kaikki vuorokauden tunnit. Olemme osanneet huomioida asiakkaidemme tarpeet ja haluamme olla mukana vauhdittamassa tietäsi kohti oikeustieteen maisterin tutkintoa!

Onko teillä luku- ja vastaustekniikkaopetusta?

Kyllä on! Luku- ja vastaustekniikka ovat tänäkin vuonna merkittävässä osassa. Teho-valmennuskurssiin sisältyy erillinen luku- ja vastaustekniikkaviikko ennen pääsykoekirjojen julkaisemista. Valmistavalla viikolla kurssilaiselle opetetaan kaikki luku- ja vastaustekniikasta, jotta hänellä olisi heti hyvä käsitys siitä, kuinka kirjoja tulisi lukea ja miten tehtäviin tulisi vastata. Lisäksi viikon päätteeksi pidetään erillinen harjoituspääsykoe, joka valmentaa monivalinta- ja aineistovastaamiseen.

Luku- ja vastaustekniikkaviikon voi ostaa myös erikseen palapelin palasena osaksi Intensiivi-kurssia tai omaksi erilliseksi kokonaisuudekseen.

Katsothan lisää kurssiemme sisällöistä valmennuskurssit-sivulta!

Olen ulkopaikkakunnalta. Missä voin majoittautua valmennuskurssien ajaksi?

Lex ry:n valmennuskurssilaisilla on mahdollisuus saada majoitus Turun Ylioppilaskyläsäätiön (TYS) kalustetuista tai kalustamattomista soluasunnoista. Majoitusta voi hakea TYS:n nettisivujen kautta kurssi-ilmoittautumisen jälkeen ja hintaa tulee 90 e / viikko / kalustamaton asunto ja 100 e / viikko / kalustettu asunto. Majoituksesta voit lukea lisää majoitus-välilehdeltä.

Meillä on myös kattava ja laadukas verkkokurssi, johon voit osallistua mukavasti vaikka omalta kotisohvaltasi.

Mitä kurssimateriaaliin sisältyy?

Materiaaliin kuuluu mm. tiivistelmät pääsykoekirjoista, ohjeita luku- ja vastaustekniikasta sekä tehtäväpaketti, jossa on harjoituskysymyksiä mallivastauksineen. Laadukas kurssimateriaalimme on erittäin laaja ja siitä on suuri apu pääsykokeeseen valmistautumisessa. Varsinkin ensimmäistä kertaa oikeustieteelliseen hakeville suosittelemme kuitenkin lämpimästi osallistumista jollekin kurssille, johon kuuluu myös luento-opetusta. Itsenäiselle oppijalle suosittelemme puolestaan Ky§§äri-monivalintapeliä ja Plus-tehtäviä monipuolistamaan materiaalipaketin hyötyjä.

Miten voin maksaa loppumaksun?

Ostaessasi kurssin saat sähköpostitse tunnukset lexkurssit.fi-sivustolle. Pääset maksamaan loppumaksun kirjautumalla sivustolle, ja valitsemalla omalla sivulla "Keskeneräiset tilaukset".

 

Muistathan, että loppumaksu tulee maksaa kahden kuukauden kuluessa varausmaksun maksamisesta!