Kirjaudu

Majoitus

Edullista majoitusta soluasunnossa

Lisäys 23.3.2020: Huomaathan, että koronaviruksesta johtuvien kokoontumisrajoitusten vuoksi on todennäköistä, että lähiopetuksemme siirretään toteutettavaksi verkon välityksellä. Mikäli olet jo varannut majoituksen, eikä sille enää ole tarvetta, olethan maaliskuun aikana yhteydessä Turun ylioppilaskyläsäätiöön.

LexKurssit on perinteisesti tarjonnut kauempaa Turun kursseille tuleville mahdollisuuden vuokrata opiskelija-asunto yhteistyössä Turun ylioppilaskyläsäätiön (TYS) kanssa. TYS:n tarjoamat asunnot ovat opiskelijoiden soluasuntoja, jotka sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä kurssipaikoista. Huomaathan, että asuntoon ei saa lähtökohtaisesti tuoda lemmikkieläintä ja kalustetussakaan asunnossa ei ole valmiina patjaa, lamppua ja verhoja. Asunnot ovat edellisten asukkaiden siivoamia, joten siisteydeltä ei voi odottaa hotellitasoa, joskin perussiistejä niiden tulisi olla.

Majoitusta haetaan TYS:n nettisivujen kautta tehtävällä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on mahdollista heti kurssi-ilmoittautumisen jälkeen. Tarkat hakuohjeet ovat tämän sivun alaosassa. Lue ohjeet tarkasti ennen hakemuksen tekemistä.

Majoituksen hinta on 100€/viikko kalustetussa asunnossa ja 90€/viikko kalustamattomassa asunnossa. 

HUOM! uuden kurssiaikataulun mukaan kurssien ajankohdat muuttuivat hieman. Mikäli olet jo tehnyt hakemuksen majoituksesta, niin tarkistathan hakemuksesi ja muokkaat tarvittaessa päivämäärät oikeiksi. Hakemusta pääsee muokkaamaan tunnuksilla, jotka olet saanut sähköpostiisi hakemuksen jättämisen jälkeen.  

Uuden aikataulun mukaan majoituksen hinta ja päivämäärät ovat eri kursseilla seuraavanlaiset: 

Teho

22.4. – 20.5.2020 (5 viikkoa; 500 €/hlö) kalustamaton 450 e/hlö

Intensiivi

1.5.– 15.5.2020 (3 viikkoa 300 €/hlö) kalustamaton 270 e/hlö 

Palapelikurssi

Luennot 1.5.-15.5.2020 (3 viikkoa 300 €/hlö) kalustamaton 270 e/hlö

Luku- ja vastaustekniikka 22.4.-25.4.2020 (1 viikko 100 e/hlö) kalustamaton 90 e/hlö

Pienryhmät 8.5.-12.5.2020 sekä 18.5. – 20.5.2020 (3 viikkoa; 300 €/hlö) kalustamaton 270 e/hlö

Kertauspäivät 23.5.-24.5.2020 (1 viikko 100e/hlö) kalustamaton 90 /hlö

Majoittujilta ei peritä toimistokorvausmaksua, joka on 60 €/sopimus. Halutessasi voit hakea majoituksen jatkoa pääsykokeeseen saakka tai pidentää asumisaikaa alusta tai lopusta samaan 100€/viikko tai 90€/viikko hintaan. Majoitusajan pidennyksestä tulee mainita hakemuksessa. Hakemus tehdään TYS:n nettisivuilla. 
 

TYS:N ANTAMA HAKUOHJE MAJOITUKSEEN

Kurssin ajaksi on mahdollista vuokrata opiskelija-asunto TYS:ltä. Asunnot ovat joko kalustettuja tai kalustamattomia soluasuntoja, joissa keittiön ja kylpyhuoneen jakaa kaksi tai kolme opiskelijaa.

Jos haluat majoituksen TYS:n opiskelija-asunnoista, ole hyvä ja tee asuntohakemus nettisivuillamme https://hakemus.tampuuri.fi/tysmobi/ seuraavien ohjeiden mukaisesti.

ETUSIVU:

- Vuokrasopimuksen alkamispäivämäärä: Ei merkitystä päivämäärän valinnalla

- Älä valitse määräaikaista sopimusta

ASUNTOKOHDE:

- Valitse vaihtoehto ”Kaikki asuntotarjoukset käy kaikista asunkohteista/huoneistotyypeistä

- Kirjoita ehdottomasti ”Hakemuksen lisätiedot”-kenttään LEX, kurssityyppisi sekä tarvitsemasi majoitusaika (ilmoita myös, mikäli haet majoitusajan pidennystä). Ilmoita myös, jos sinulla on jokin erityinen kämppistoive ja toive siitä, haetko kalustettua vai kalustamatonta asuntoa.
 

HAKIJOIDEN TIEDOT:

- Hakuperuste: Perushakemus

- Asiakasryhmä: ei opiskelija

- Täytä henkilötietosi huolellisesti

- Oppilaitos: Ei opiskelija

- Tulotietoja yms. ei tarvitse täyttää
 

LIITTEET:
- ei tarvita

Onnistuneen hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostin, jossa on tunnukset TYS:n asukassivulle.  Mikäli postia ei ole tullut, tarkista roskapostikansio!

Mitään liitteitä ei tarvitse hakemukselle lisätä, kunhan olet maininnut LEX-kurssin hakemuksen lisätiedoissa.

Asuntotarjoukset lähetetään maaliskuun aikana. Asuntotarjous tulee sähköpostiin, jonka jälkeen tarjous on hyväksyttävissä neljän päivän ajan asukassivuilla.  Hyväksytyn tarjouksen jälkeen lähetämme majoituslaskun ja varaus vahvistetaan maksamalla majoituslasku eräpäivään mennessä. Vuokralaskua ei voi maksaa TYS:n toimistoon.

ASUNNON AVAIMEN NOUTAMINEN JA PALAUTTAMINEN
Avaimen saa noutaa ennen valmennuskurssin alkamista TYS:n toimistolta (Yo-kylä 12, Turku) sen aukioloaikojen puitteissa seuraavasti: 

Teho: avainten haku aikaisintaan kurssin alkua edeltävänä arkipäivänä eli tiistaina 21.4.2020
Intensiivi: avainten haku aikaisinaan 29.-30.4.2020, mutta huom! toimisto ei ole auki 1.5.2020! 
Palapelikurssin luennot: avainten haku aikaisinaan 29.-30.4.2020, mutta huom! toimisto ei ole auki 1.5.2020! 
Palapelikurssin luku- ja vastaustekniikkaviikko: avainten haku aikaisintaan kurssin alkua edeltävänä arkipäivänä eli tiistaina 21.4.2020
Palapelikurssin pienryhmät: avainten haku aikaisintaan kurssin alkua edeltävänä arkipäivänä eli torstaina 7.4.2020
Palapelikurssin kertauspäivät: avainten haku perjantaina 22.5.2020, ja huom! toimisto ei ole auki viikonloppuna

Avainten palautus tapahtuu viimeistään kurssin loppumista seuraavana arkipäivänä joko TYS:n toimistolle tai toimiston pääoven vieressä olevaan luukkuun pudottamalla.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä majoitukseen liittyen, ole epäröimättä yhteydessä valmennuskurssivastaaviin info@lexkurssit.fi