Kirjaudu

Majoitus

Edullista majoitusta soluasunnossa

LexKurssit on perinteisesti tarjonnut kauempaa Turun kursseille tuleville mahdollisuuden vuokrata opiskelija-asunto yhteistyössä Turun ylioppilaskyläsäätiön (TYS) kanssa. Tämä on mahdollista myös keväällä 2021. 

TYS:n tarjoamat asunnot ovat opiskelijoiden soluasuntoja, jotka sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä kurssipaikoista. Huomaathan, että asuntoon ei saa lähtökohtaisesti tuoda lemmikkieläintä ja kalustetussakaan asunnossa ei ole valmiina esimerkiksi patjaa, lamppua, verhoja, liinavaatteita tai astioita. Kalustetussa soluhuoneessa on sänky (80x200cm, ei patjaa), työpöytä ja tuoli sekä kirjahylly. Asunnot ovat edellisten asukkaiden siivoamia, joten siisteydeltä ei voi odottaa hotellitasoa, joskin perussiistejä niiden tulisi olla.

Huomaathan, että tehty vuokrasopimus sitoo vuokralaista ja näin ollen siihen sovelletaan normaaleja irtisanomisehtoja. Majoitus tulee perua viimeistään 14 vuorokautta (kaksi viikkoa) ennen sopimuksen alkamista. Mikäli kursseja ei voidakaan järjestää lähiopetuksena eikä kurssilaisella tästä syystä ole majoitustarvetta lainkaan, kurssilaisen on mahdollista perua tekemänsä sopimus ilman kuluja kaksi viikkoa ennen sopimuksen alkua.

Majoitusta haetaan TYS:n nettisivujen kautta tehtävällä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on nyt mahdollista. Lue ohjeet tarkasti ennen hakemuksen tekemistä.

Tarjoamme keväällä 2021 majoitusta tehokurssilaisille ja intensiivikurssilaisille. Intensiivikurssilaisen on mahdollista varata vaihtoehtoisesti myös tehokurssin majoitus, joka on viikon pidempi kuin intensiivikurssin majoitussopimus. Tehokurssin majoitus on suunniteltu niin, että valintakokeen tekeminen Turussa on mahdollista.

Tehokurssin majoitus

Majoitusaika 21.4.-25.5.2021. Kalustamattoman asunnon hinta on 360 euroa ja kalustetun asunnon hinta on 400 euroa. Majoittua voi myös halutessaan 26.4.2021 alkaen (kurssien alkamispäivä), mutta hinta on tällöin sama. Tehokurssin majoituksen sopimusaika päättyy pääsykoetta seuraavana päivänä 25.5.2021. Hintaan lisätään lisäksi 60 euron sopimusmaku.

Intensiivikurssin majoitus

Majoitusaika 21.4.-16.5.2021. Kalustamattoman asunnon hinta on 270 euroa ja kalustetun asunnon hinta on 300 euroa. Intensiivikurssin majoituksen sopimusaika päättyy intensiivikurssin päättymiseen 16.5.2021. Intensiivikurssilaisella on mahdollisuus varata kuitenkin myös tehokurssin majoitus ylläolevien hintojen ja ehtojen mukaisesti. Hintaan lisätään lisäksi 60 euron sopimusmaksu.

Hakemuksen tekeminen

Hakemus tehdään TYS:n nettisivuilla (https://hakemus.tampuuri.fi/tysmobi/) ja hakemuksen lisätietoihin tulee laittaa seuraavat tiedot: maininta osallistumisesta LexKursseille, asumisaika (ylläolevien päivien mukaisesti) ja toive siitä, haluatko kalustetun vai kalustamattoman asunnon. Täytä myös omat henkilökohtaiset tietosi huolellisesti. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan TYS-asukassivuille. Vuokralasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin ja vuokran tulee olla maksettuna ennen asunnon avainten luovutusta. Vuokralaskua ei voi maksaa TYS:n toimistoon. Jokaiselta majoittujalta peritään lisäksi 60 euron sopimusmaksu.

Avaimen voi noutaa TYS:n toimistosta, osoitteesta Ylioppilaskylä 12 A, 20540 Turku sopimuksen alkua edeltävänä arkipäivänä aukioloaikojen puitteissa ma-ke klo 10–16, to klo 9-17 ja pe klo 10-15. Vuokrasuhteen päätyttyä avaimen voi palauttaa toimiston oven vieressä olevaan kirjelaatikkoon. Avain tulee palauttaa TYS:lle intensiivikurssimajoituksessa viimeistään 17.5.2021 ja tehokurssimajoituksessa 26.5.2021. Asunto tulee luovuttaa siivottuna ja siinä kunnossa kuin sen on ottanut vastaan. Huom! Hae asuntoa vasta, kun olet varma sen tarpeesta. Sopimus on määräaikainen yllä mainituille aikaväleille.

https://tys.fi/miten-haen

Huom! Huomioi kirjoja tilatessasi osoite, jossa asut kirjojen julkaisuhetkellä. Jos sinulla on käytössäsi OmaPosti-sovellus ja olet kotoisin toiselta paikkakunnalta, muista vaihtaa sovelluksesta oma noutopiste Turkuun ennen kirjatilauksen tekemistä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä majoitukseen liittyen, ole epäröimättä yhteydessä valmennuskurssivastaaviin info@lexkurssit.fi