Kirjaudu

Majoitus

Edullista majoitusta soluasunnossa

LexKurssit on perinteisesti tarjonnut kauempaa lähiopetukseen tuleville mahdollisuuden vuokrata opiskelija-asunto yhteistyössä Turun ylioppilaskyläsäätiön (TYS) kanssa. Tämä on mahdollista myös keväällä 2022. Majoitusmahdollisuutta tarjotaan kurssilaisille, jotka osallistuvat Teho-kurssille. 

TYS:n tarjoamat asunnot ovat opiskelijoiden soluasuntoja, jotka sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä kurssipaikoista. Huomaathan, että asuntoon ei saa tuoda lemmikkieläintä ja asunnot ovat pääasiassa kalustamattomia. Kalustetussakaan asunnossa ei ole valmiina esimerkiksi patjaa, lamppua tai verhoja. Asunnot ovat edellisten asukkaiden siivoamia, joten siisteydeltä ei voi odottaa hotellitasoa, joskin perussiistejä niiden tulisi olla.

Majoitusaika ja hinta

Majoitusta on mahdollista hakea oman tarpeen mukaan huhtikuun alusta alkaen toukokuun loppuun saakka. Majoituksen hinta määräytyy vuokrattavien päivien mukaan asunnon kuukausivuokrasta lasketun päivävuokran perusteella. Jos haluat majoituksen esimerkiksi aikavälille 20.4.-24.5.2022, vuokraa peritään 35 vuorokaudelta. 

Päivävuokra määräytyy sen mukaan, montako päivää kuukaudessa on; huhtikuun osalta kuukausivuokra jaetaan 30:lla ja toukokuun osalta 31:llä. 

Asuntojen kuukausivuokrat

Kuukausivuokra kalustamaton 2 hengen solu 242,40 euroa

Kalustettu 2 hengen solu 247,40 euroa

Kalustamaton 3 hengen solu 222,20 euroa

Kalustettu 3 hengen solu 227,20 euroa 

Kalustamaton yhteiskeittiöllinen yksiö 282,06–293,20 euroa (yksiöasumista tarjotaan esim. allergisille hakijoille)

Hakeminen

Hakemus tehdään TYS:n nettisivuilla (https://hakemus.tampuuri.fi/tysmobi/) ja hakemuksen lisätietoihin tulee laittaa seuraavat tiedot: maininta osallistumisesta LexKursseille, asumisaika ja toive siitä, haluatko kalustetun vai kalustamattoman asunnon. Täytä myös omat henkilökohtaiset tietosi huolellisesti. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan TYS-asukassivuille. Vuokralasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin ja vuokran tulee olla maksettuna ennen asunnon avainten luovutusta. Vuokralaskua ei voi maksaa TYS:n toimistoon. 

Avaimen voi noutaa TYS:n toimistosta (os. Inspehtorinkatu 12, 20540 Turku) sopimuksen alkua edeltävänä arkipäivänä aukioloaikojen puitteissa ma-ke klo 10–16, to klo 9-17 ja pe klo 10-15.

Huom! Haethan asuntoa vasta, kun olet varma sen tarpeesta. Mikäli kursseja ei voidakaan järjestää lähiopetuksena eikä kurssilaisella tästä syystä ole majoitustarvetta lainkaan, majoituksen voi perua ilman kuluja vähintään viikkoa ennen sopimuksen alkua.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä majoitukseen liittyen, ole epäröimättä yhteydessä valmennuskurssivastaaviin info@lexkurssit.fi