Kirjaudu

Majoitus

Edullista majoitusta soluasunnossa

LexKurssit on perinteisesti tarjonnut kauempaa Turun kursseille tuleville mahdollisuuden vuokrata opiskelija-asunto yhteistyössä Turun ylioppilaskyläsäätiön (TYS) kanssa. Tämä on mahdollista myös keväällä 2021. 

TYS:n tarjoamat asunnot ovat opiskelijoiden soluasuntoja, jotka sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä kurssipaikoista. Huomaathan, että asuntoon ei saa lähtökohtaisesti tuoda lemmikkieläintä ja kalustetussakaan asunnossa ei ole valmiina patjaa, lamppua ja verhoja. Asunnot ovat edellisten asukkaiden siivoamia, joten siisteydeltä ei voi odottaa hotellitasoa, joskin perussiistejä niiden tulisi olla.

Majoitusta haetaan TYS:n nettisivujen kautta tehtävällä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on mahdollista pian kurssi-ilmoittautumisen jälkeen. Tarkemmat hakuohjeet lisätään tälle sivulle kurssiajankohtien tarkentuessa. Lue ohjeet tarkasti ennen hakemuksen tekemistä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä majoitukseen liittyen, ole epäröimättä yhteydessä valmennuskurssivastaaviin info@lexkurssit.fi