Kirjaudu

Majoitus

Edullista majoitusta soluasunnossa

LexKurssit tarjoaa Turun kursseille osallistuville majoitusta yhteistyössä Turun ylioppilaskyläsäätiön (TYS) kanssa. TYS:n tarjoamat asunnot ovat opiskelijoiden soluasuntoja, jotka sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä kurssipaikoista. 

 

Hakemuksen tekeminen

Mikäli haet kurssisi ajaksi asuntoa Turun ylioppilaskyläsäätiöltä, laitathan ilmoituksen asunnon hakemisesta sähköpostitse osoitteeseen info@lexkurssit.fi .

LexKursseille tehdyn ilmoituksen jälkeen asuntoa tulee hakea erikseen Turun ylioppilaskyläsäätiöltä. 

Saadaksesi asunnon valmennuskurssien ajaksi, sinun tulee tehdä asunnonhakulomake Turun ylioppilaskyläsäätiön sivuilla: https://www.tys.fi/hakijoille/asunnon-hakeminen/. Ilmoitus asumisesta on siis myös tehtävä suoraan Turun ylioppilaskyläsäätiölle ja he ilmoittavat sinulle asunnon saamisesta kurssien ajaksi.

Hakemuksessa lisätiedot- kohtaan on mainittava Lex-valmennuskurssi. Lisää hakuohjeista alla mainitussa hakuohjeet- linkissä.

Hakuohjeet näet painamalla tästä.

Kurssiajan asumista koskeviin kysymyksiin vastaa Turun ylioppilaskyläsäätiö:

p. (02) 2750 200
vuokrauspalvelut@tys.fi
kiinteistopalvelut@tys.fi

Asuntojen varustelu

Soluasuntoja on sekä kalustettuja että kalustamattomia, joista suurin osa on kalustamattomia. Kalustamattomissa asunnoissa ei ole kalusteita muualla kuin yhteisissä tiloissa, joista löytyy keittiön pöytä ja tuolit. Kalustettujenkaan asuntojen varustukseen ei kuulu patjaa, lamppua eikä verhoja. Lisäksi soluasuntoihin ei voi ottaa lemmikkejä. 

 

Hinnasto

Tarkentuu myöhempänä ajankohtana.