Majoitus

LexKurssit tarjoaa jälleen kurssikaudella 2022 edullista majoitusta TYS:in soluasunnoissa. Tietoja päivitetään tänne sitä mukaa, kun ne varmistuvat.

Edullista majoitusta soluasunnossa

LexKurssit on perinteisesti tarjonnut kauempaa Turun kursseille tuleville mahdollisuuden vuokrata opiskelija-asunto yhteistyössä Turun ylioppilaskyläsäätiön (TYS) kanssa. Tämä on mahdollista myös keväällä 2022. 

TYS:n tarjoamat asunnot ovat opiskelijoiden soluasuntoja, jotka sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä kurssipaikoista. Huomaathan, että asuntoon ei saa lähtökohtaisesti tuoda lemmikkieläintä ja kalustetussakaan asunnossa ei ole valmiina esimerkiksi patjaa, lamppua, verhoja, liinavaatteita tai astioita. Kalustetussa soluhuoneessa on sänky (80x200cm, ei patjaa), työpöytä ja tuoli sekä kirjahylly. Asunnot ovat edellisten asukkaiden siivoamia, joten siisteydeltä ei voi odottaa hotellitasoa, joskin perussiistejä niiden tulisi olla.

Huomaathan, että tehty vuokrasopimus sitoo vuokralaista ja näin ollen siihen sovelletaan normaaleja irtisanomisehtoja. Majoitus tulee perua viimeistään 14 vuorokautta (kaksi viikkoa) ennen sopimuksen alkamista.

Mikäli kursseja ei voidakaan järjestää lähiopetuksena eikä kurssilaisella tästä syystä ole majoitustarvetta lainkaan, kurssilaisen on mahdollista perua tekemänsä sopimus ilman kuluja kaksi viikkoa ennen sopimuksen alkua.

Majoitusta haetaan TYS:n nettisivujen kautta tehtävällä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on nyt mahdollista. Lue ohjeet tarkasti ennen hakemuksen tekemistä.

Tarjoamme keväällä 2022 majoitusta tehokurssilaisille ja intensiivikurssilaisille. Intensiivikurssilaisen on mahdollista varata vaihtoehtoisesti myös tehokurssin majoitus, joka on viikon pidempi kuin intensiivikurssin majoitussopimus. Tehokurssin majoitus on suunniteltu niin, että valintakokeen tekeminen Turussa on mahdollista.

Majoitusaika ja hinta

Majoitusta on mahdollista hakea oman tarpeen mukaan huhtikuun alusta alkaen toukokuun loppuun saakka. Majoituksen hinta määräytyy vuokrattavien päivien mukaan asunnon kuukausivuokrasta lasketun päivävuokran perusteella. Jos haluat majoituksen esimerkiksi aikavälille 20.4.-24.5.2022, vuokraa peritään 35 vuorokaudelta. 

Päivävuokra määräytyy sen mukaan, montako päivää kuukaudessa on; huhtikuun osalta kuukausivuokra jaetaan 30:lla ja toukokuun osalta 31:llä. 

Asuntojen kuukausivuokrat

Kuukausivuokra kalustamaton 2 hengen solu 242,40 euroa

Kalustettu 2 hengen solu 247,40 euroa

Kalustamaton 3 hengen solu 222,20 euroa

Kalustettu 3 hengen solu 227,20 euroa 

Kalustamaton yhteiskeittiöllinen yksiö 282,06–293,20 euroa (yksiöasumista tarjotaan esim. allergisille hakijoille)

Hakemuksen tekeminen

Hakemus tehdään TYS:n nettisivuilla (https://hakemus.tampuuri.fi/tysmobi/) ja hakemuksen lisätietoihin tulee laittaa seuraavat tiedot:

maininta osallistumisesta LexKursseille, asumisaika ja toive siitä, haluatko kalustetun vai kalustamattoman asunnon. Täytä myös omat henkilökohtaiset tietosi huolellisesti. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan TYS-asukassivuille. Vuokralasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin ja vuokran tulee olla maksettuna ennen asunnon avainten luovutusta. Vuokralaskua ei voi maksaa TYS:n toimistoon. 

Avaimen voi noutaa TYS:n toimistosta (os. Inspehtorinkatu 12, 20540 Turku) sopimuksen alkua edeltävänä arkipäivänä aukioloaikojen puitteissa ma-ke klo 10–16, to klo 9-17 ja pe klo 10-15.

Huom! Haethan asuntoa vasta, kun olet varma sen tarpeesta. Mikäli kursseja ei voidakaan järjestää lähiopetuksena eikä kurssilaisella tästä syystä ole majoitustarvetta lainkaan, majoituksen voi perua ilman kuluja vähintään viikkoa ennen sopimuksen alkua.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä majoitukseen liittyen, ole epäröimättä yhteydessä valmennuskurssivastaaviin info@lexkurssit.fi

Lue myös hakuohjeet TYS:n sivuilta.