Kirjaudu

Tilaus- ja toimitusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Päivitetty 14.10.2020

Pykälät

1 §

Tuotekuvauksessa ilmoitettuun tuntimäärään sisältyvät opetustunnit, harjoituskokeet sekä mahdolliset kertaustunnit.

2 §

Kurssi on henkilökohtainen. Kurssilainen ei saa käyttää kurssia yhdessä muiden kanssa tai luovuttaa kurssin käyttöoikeutta edelleen.

3 §

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee Teho-, Intensiivi- sekä Verkkokursseilla maksettavaksi varausmaksu. Muilla tuotteilla ei ole varausmaksua. Varausmaksu sisältyy kurssin hintaan, jos asiakas maksaa tuotteen kerralla.

4 §

Varausmaksun suuruus on sata euroa (100 €) Teho-, Intensiivi- sekä Verkkokursseilla ja Palapelikurssista, jos ostaa palasia vähintään 300 €:lla. 

5 §

Varausmaksua ei palauteta, jos ilmoittautuminen peruutetaan. 

6 §

LexKurssit pidättää oikeuden perua kurssi-ilmoittautumisen ja palauttaa kurssimaksun, mikäli haluamasi kurssi on täynnä.

7 §

1.2.2021 alkaen ilmoittauduttaessa kurssin voi maksaa vain kerralla. Varausmaksua ei silloin enää veloiteta erikseen, vaan se sisältyy kerralla maksettavaan koko kurssin hintaan. Varausmaksun osuutta ei tällöinkään peruutustilanteissa palauteta.

8 §

Varausmaksu tulee ilmoittautumisen yhteydessä verkossa maksettavaksi. Maksun voi suorittaa luottokortti- tai verkkomaksulla.

9 §

Loppuosa kurssin hinnasta vähennettynä varausmaksun osuudella tulee maksaa kahden kuukauden (2kk) kuluttua siitä päivästä, jona ilmoittautuu kurssille. Kurssimaksu suoritetaan verkossa luottokortti- tai verkkomaksulla. 

10 §

llmoittautuminen on sitova, kun kurssi on kokonaisuudessaan maksettu.

11 §

Kurssimaksua ei lainkaan palauteta, jos osallistuminen peruutetaan alle kolmekymmentä vuorokautta (30 vrk) ennen kurssin alkua.

12 §

Mikäli ilmoittautuminen kurssille peruutetaan yli 14 vrk koko kurssimaksun maksamisen jälkeen, pidätämme puolet kurssimaksusta.

13 §

Asiakkaan ostaessa Kertauspäivät tai Verkkokurssin verkkoluennot ja videomateriaalit alennettuun hintaan lisäosana, hänelle toimitetaan yksi (1) materiaalipaketti. Harjoituspääsykokeiden sisällöt ovat samat Verkko-, Teho- sekä Intensiivi-kursseilla.

14 §

Ostajalla on oikeus peruuttaa ostettu kurssi kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluttua tuotteen ostamisesta. 

Mikäli luentovideoita ja/tai muita sähköisiä tai fyysisiä materiaaleja on jo toimitettu ostajan saataville hänen suostumuksellaan, ostajalla ei kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti ole 14 vuorokauden peruutusoikeutta.  

15 §

Pidätämme oikeuden siirtää lähiopetus verkon välityksellä toteutettavaksi, mikäli lähiopetusta ei muutoin voida järjestää. 

16 §

Kurssilainen on velvollinen huolehtimaan, että LexKursseilla on käytössä kurssilaisen ajankohtainen sähköpostiosoite sekä ajankohtaiset osoitetiedot.