10 syytä valita LexKurssit

Katso, miksi kannattaa valita juuri meidän valmennuskurssimme!

1 § LEX RY

Lex ry on Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden yhdistys. Me lexiläiset olemme itse käyneet läpi hakuprosessin oikeustieteelliseen ja meillä on omakohtaista kokemusta siitä, mitä opiskelupaikan saaminen oikeustieteellisessä vaatii. Järjestämme valmennuskursseja kaikille suomenkielisiin oikeustieteellisiin hakeville.

Keskitymme täydellä teholla siihen, että juuri sinä saat parhaan mahdollisen valmennuskurssin pyrkiessäsi kohti unelmaasi.

Valmennuskurssien tuotto tulee oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Lex ry:n käyttöön, eli sinulle, kun pääset sisälle tiedekuntaan!2 § Tehokas väylä

LexKurssit tarjoaa tehokkaan väylän kaikkiin suomenkielisiin oikeustieteellisiin. Vuosittain moni Turun yliopiston oikeustieteelliseen hyväksytyistä hakijoista on osallistunut LexKursseille. 3 § Laadukas opetus

Kaikki luennoitsijamme ovat asiantuntijoita, jotka ovat suorittaneet oikeustieteen maisterin tutkinnon. 

Jokaista valintakoekirjaa opettaa oma luennoitsijansa, joka on perehtynyt huolella kyseisen alan oikeudellisiin kysymyksiin. Luennoitsijoilta on myös mahdollisuus kysyä mieltään askarruttavista asioista.4 § Kurssin suorittaminen paikasta riippumatta

LexKursseilla kaikki luento- ja pienryhmäopetus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Näin mahdollistamme kaikkien osallistumisen kursseille paikasta riippumatta. Verkkototeutus auttaa sinua myös oman lukemisen aikatauluttamisessa. 

5 § Yli 50 vuoden kokemus

Pitkän kaavan kokemuksen ansiosta pystymme takaamaan juuri sellaiset valmennuskurssit, jotka antavat parhaat edellytykset suoriutua sekä vaativasta lukuprosessista että itse valintakokeesta menestyksekkäästi. Kehitämme kursseja aktiivisesti joka vuosi.

6 § Hinta-laatu -suhde

Valmennuskurssiemme hinnat ovat edulliset. Valmennuskurssimme tarjoaa laadukasta opetusta sekä kurssimateriaalin, josta on merkittävää hyötyä lukuprosessissasi. Kurssiemme tuntimäärät ovat laajat, mutta sinulle jää silti riittävästi omaa lukuaikaa.7 § Asiakastyytyväisyys

Meille on kunnia-asia, että kurssilaiset ovat tyytyväisiä saamaansa apuun ja tukeen valmennuskursseilla. Viime vuosien kurssipalautteeseen vastanneista yli 95% suosittelisi kurssia ystävälleen.

8 § Luku- ja vastaustekniikka

Hyvä lukutekniikka on keskeisessä roolissa valintakokeeseen valmistautumisessa. Lisäksi itse valintakokeessa tulee hallita oikea vastaustekniikka. Siksi kursseillamme on panostettu erityisen laadukkaaseen luku- ja vastaustekniikkaopetukseen.

Kursseilla hiotaan vastaustekniikkaa erilaisten tehtävien avulla. Kurssilaiset saavat henkilökohtaista palautetta sekä pienryhmissä tehdyistä tehtävistä että harjoituspääsykokeistaan.9 § Monipuolinen kurssitarjonta

Valmennuskurssitarjontamme on erittäin monipuolinen. Voit valita meidän valmiiksi räätälöimämme paketin tai koota oman, juuri sinulle sopivan kurssikokonaisuuden.

Olemme huomioineet kurssitarjonnassamme niin abiturientit kuin muutkin oikeustieteelliseen hakevat. Kurssitarjontaamme kuuluu perinteisen luentokurssien lisäksi käytännön harjoittelua painottavia pienryhmäkursseja. Lisäksi kurssitarjontaamme kuuluu kursseja, joilla voit hioa luku- ja vastaustekniikkasi kuntoon ja harjoitella erilaisia aineistotehtäviä jo ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua.

 

10 § Kannustava ilmapiiri

Kursseillamme pidetään yhdessä yllä lukumotivaatiota. Valmennuskursseihimme sisältyy myös henkilökohtainen tuutorointi. Tutorit ovat pääsykokeeseen valmistautumista ohjaavia oikeustieteen opiskelijoita. Heillä on tuoreessa muistissa oma hakuprosessinsa. Heiltä saat henkilökohtaista tukea ja neuvoja omaan lukemiseesi, omien toiveidesi mukaisesti. 

Mitä meistä on sanottu?

”LexKurssit auttaa saavuttamaan unelmasi oikikseen pääsystä”

Saara Salomäki Lexin fuksi 2022

”LexKurssien myötä sain itsevarmuutta, tukea, tsemppiä, ammattitaitoista osaamista, sekä hyödyllisiä tehtäviä, joissa sai sopivalla tavalla testata omaa osaamista pääsykoekirjoista. Aineistokurssista oli paljon hyötyä jo ennen kuin pääsykoekirjat oli edes julkaistu. Laajat tehtävä- ja materiaalipaketit haastoivat omaa osaamista juuri sopivalla tavalla, jotta oppiminen olisi mahdollisimman tehokasta. Verkkokurssien luennoilta sai oppeja kirjojen vaikeimpiin asiasisältöihin ja apua paremman kokonaiskuvan luomiseen kirjoissa käsiteltäviin aiheisiin. Harjoituspääsykokeiden avulla pystyi testaamaan omaa osaamista ja niistä saatu harjoitus siihen tärkeimpään eli pääsykoetilanteeseen oli korvaamaton!”

”LexKurssien avulla sain koulupaikan!”

Frans Salminen Lexin fuksikapteeni 2022

”Oikeustieteellisen pääsykokeet eroavat suuresti ylioppilaskirjoituksista luku- ja opiskelutyyliltään.
Ensimmäisellä hakukerralla en täysin ymmärtänyt miten pääsykokeeseen kannattaa lukea, joten omien virheiden takia jäi koulupaikka saamatta. Toisella hakukerralla valitsin LexKursseilta Teho-kurssin, jonka avulla sain lunastettua itselleni paikan Turun yliopistosta. LexKurssien luennoitsijat, tutorit sekä jaetut materiaalit mahdollistivat kouluun pääsyn. Opetus on ammattitaitoista, tutorien ja pienryhmien tuki korvaamatonta sekä materiaalit esim. harjoituspääsykokeet valmistavat ja testaavat sinua hyvin pääsykoetta varten!”