10 syytä valita LexKurssit

Katso, miksi kannattaa valita juuri meidän valmennuskurssimme!

1 § LEX RY

Lex ry on Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden yhdistys. Me lexiläiset olemme itse käyneet läpi hakuprosessin oikeustieteelliseen ja meillä on omakohtaista kokemusta siitä, mitä opiskelupaikan saaminen oikeustieteellisessä vaatii. Järjestämme valmennuskursseja kaikille suomenkielisiin oikeustieteellisiin hakeville asiantuntevalla kokemuksella.

Keskitymme täydellä teholla siihen, että juuri sinä saat parhaan mahdollisen valmennuskurssin pyrkiessäsi kohti unelmaasi. Valmennuskurssien tuotto tulee oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Lex ry:n käyttöön, eli sinulle, kun pääset sisälle tiedekuntaan!

2 § Monipuolinen kurssitarjonta

Valmennuskurssitarjontamme on erittäin monipuolinen. Voit valita meidän valmiiksi räätälöimien pakettien joukosta tai koota oman, juuri sinun tarpeisiisi sopivan kurssikokonaisuuden. Meiltä löytyy niin lähi- kuin etäkurssejakin luennoista tehtäväpaketteihin saakka. 

Olemme huomioineet kurssitarjonnassamme niin abiturientit kuin muutkin oikeustieteelliseen hakevat. Kurssitarjontaamme kuuluu perinteisten luentokurssien lisäksi käytännön harjoittelua painottavia pienryhmäkursseja. Lisäksi kurssitarjontaamme kuuluu kursseja, joilla voit hioa luku- ja vastaustekniikkasi kuntoon ja harjoitella erilaisia aineistotehtäviä jo ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua.

3 § Hinta-laatusuhde

Meiltä löydät valmennuskurssit loistavalla hinta-laatusuhteella! Tarjoamme laadukasta opetusta sekä oppimistasi tukevia kurssimateriaaleja, joista on sinulle merkittävää hyötyä lukuprosessissasi.

4 § Asiakastyytyväisyys

Meille on tärkeää, että kurssilaiset ovat tyytyväisiä opetuksen laatuun sekä tukeen valmennuskursseilla. Keräämme jatkuvasti palautetta edellisiltä vuosilta, joiden mukaan kehitämme toimintaamme. Viime vuosien kurssipalautteeseen vastanneista jopa yli 95% suosittelisi kurssia ystävälleen.

5 § Laadukas opetus

Kaikki luennoitsijamme ovat kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat suorittaneet oikeustieteen maisterin tutkinnon. Jokaista valintakoekirjaa opettaa oma luennoitsijansa, joka on perehtynyt huolella kyseisen alan oikeudellisiin kysymyksiin. Luennoitsijoilta on myös mahdollisuus kysyä mieltään askarruttavista asioista, sillä tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa!

6 § Kannustava ilmapiiri

Kursseillamme pidetään yhdessä yllä lukumotivaatiota. Koko pääsykoeurakan aikana kurssilaisen tukena on henkilökohtainen tuutori, joka kannustaa ja ohjaa sinua toiveidesi mukaisesti! Tuutorit ovat oikeustieteen opiskelijoita Turun oikeustieteellisessä. Heillä on tuoreessa muistissa oma hakuprosessinsa. Tuutorien lisäksi tukiverkkonasi on koko kurssitiimi sekä kurssiopettajat.

7 § Tehokas väylä

LexKurssit tarjoaa tehokkaan väylän kaikkiin suomenkielisiin oikeustieteellisiin. Vuosittain moni Turun yliopiston oikeustieteelliseen hyväksytyistä hakijoista on osallistunut LexKursseille. Vaikka kurssiemme tuntimäärät ovat laajat, sinulle jää silti riittävästi omaa lukuaikaa.

8 § Valmennuskurssit siellä missä sinäkin

LexKursseilla voit valita suoritatko kurssin lähiopetuksessa vai etänä. Kursseille osallistuminen on siis mahdollista paikasta riippumatta. 

9 § Yli 50 vuoden kokemus

LexKurssit on auttanut hakijoita aina vuodesta 1969 saavuttamaan unelmien koulupaikan oikeustieteellisessä. Yli 50 vuoden kokemuksen ansiosta pystymme takaamaan juuri sellaiset valmennuskurssit, jotka antavat parhaat edellytykset suoriutua sekä vaativasta lukuprosessista että itse valintakokeesta menestyksekkäästi. Palautteiden ansiosta pystymme kehittämään kurssitoimintaamme aktiivisesti joka vuosi.

10 § Palapeli

LexKurssien erikoisuutena on palapelikurssi, jonka avulla voit räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan kurssikokonaisuuden! Valitset siis vain ne kurssit tai tuotteet, jotka auttavat sinua parhaiten.Mitä meistä on sanottu?

”LexKurssien avulla pääsykoe sujui mainiosti ja ovet oikikseen aukesivat.”

Paulus Hekkala Lexin fuksi 2023

”Minulla oli pääsykokeisiin valmistautumisessa apunani toisen tarjoajan valmennuskurssi, johon en kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen. LexKurssien palapelillä sain täydennettyä kurssikokonaisuuttani omiin tarpeisiini sopivaksi. Pääsykokeissa monivalintaosiolla karsitaan iso osa hakijoista pois. LexKurssien laajasta ky§§äri-monivalintapelistä oli siis valtava apu valmistautuessa pääsykokeisiin. Monivalintapelin lisäksi käytössäni oli LexKurssien äänikirjat, joita kuuntelin ulkoillessani lukemisen lomassa, sekä Plus-tehtävät. Plus-tehtävien avulla pystyin testaamaan omaa osaamistani ja huomasin mitä aiheita pitää vielä kerrata. LexKurssien avulla pääsykoe sujui mainiosti ja ovet oikikseen aukesivat.”

”Valmennuskurssilla oli ratkaiseva merkitys sille, että sain opiskelupaikan heti ensimmäisellä yrityksellä.”

Ellen Auno Lexin fuksi 2023

”Valitsin LexKursseilta Teho-kurssin ensimmäisellä hakukerrallani, sillä halusin kattavan ja selkeän valmennuskurssin. Pidin kurssissa erityisesti siitä, kuinka hakijoita oltiin valmiita ohjaamaan ja kannustamaan sekä henkilökohtaisen tutorin kautta että myös asiantuntevien opettajien toimesta. Opetus oli erittäin laadukasta ja sen avulla valintakoemateriaali avautui selkeäksi kokonaisuudeksi, vaikka minulla ei ollutkaan taustaa lakitekstien lukemisesta. Suoritin LexKurssit etäopetuksena, mikä sopi erinomaisesti, sillä näin pystyin maksimoimaan lukuaikani. LexKurssit tarjoavat valmennuskurssin lisäksi myös kattavia lisäpaketteja opiskelun tueksi. Koin nämä lisämateriaalit todella arvokkaiksi. Valmennuskurssilla oli ratkaiseva merkitys sille, että sain opiskelupaikan heti ensimmäisellä yrityksellä.”

”LexKurssien ammattimaiset luennot tasapainottivat mielekkäästi valtaisaa luku-urakkaa.”

Elias Palola Lexin fuksi 2023

”Hain oikeustieteelliseen ensimmäistä kertaa vuonna 2022. Serkkuni suositteli LexKursseja, joiden siivittämänä hän oli itse päässyt sisään. Osallistuin tehokurssille, joka järjestettiin etänä ja ensimmäiset johdantoluennot sujuivatkin leppoisasti Espanjan auringon alla. Pääsykoekirjojen saavuttua postissa alkoi todellinen työ ja olin lukion kuuluisalla kolmen L:n taktiikalla käytynä uuden edessä. Kallisarvoisen tutorin avulla sain järkeistettyä tekemistäni ja ammattimaiset luennot tasapainottivat mielekkäästi valtaisaa luku-urakkaa. Miltei olemattoman pohjan vuoksi jäin kyseisenä vuonna täpärästi vaille opiskelupaikkaa, mutta sain arvokasta oppia sekä kyseisen kevään pääsykoekirjojen aiheista että itsenäisestä opiskelusta ylipäätään. Tältä pohjalta oli helpompaa aloittaa nyt reilua vuotta myöhemmin opinnot oikeustieteellisessä tiedekunnassa todistusvalinnan kautta saapuneena.”

”Olen käyttänyt ky§§äri-monivalintapeliä muutamana vuonna ja huomasin ison parannuksen monivalinnoissa pääsykokeissa.”

Jere Kääriäinen Lexin fuksikapteeni 2023

”Olen käyttänyt ky§§äri-monivalintapeliä muutamana vuonna ja huomasin ison parannuksen monivalinnoissa pääsykokeissa. Ky§§äri lisäsi itsevarmuutta vastata monivalintoihin ja kysymykset olivat myös riittävän haastavia ja oleellisista asioista. Kysymykset auttoivat minua myös muistamaan asioita paremmin.”

”Isoin tuki Lexkursseista oli varmastikin henkinen tuki ja tsemppaus, jota sai monilta tahoilta.”

Matilda Karppinen Lexin fuksi 2023

”Lukion jälkeen olin ollut pari vuotta töissä ennen oikikseen hakua, koska en tiennyt minne haluaisin opiskelemaan. Kun päätin hakevani oikikseen, halusin alkaa jo hyvissä ajoin valmistautumaan pääsykoetta varten. Valitsin johdantokurssin, jonka avulla pystyin jo heti vuoden alussa saamaan ymmärrystä oikeustieteestä, koska mitään aikaisempaa kokemusta ei ollut. Johdantokurssin lisäksi valitsin Teho-kurssin, jonka sisältö oli erittäin kattava. Tärkein asia itselleni oli oma tuutori, joka otti jo ennen pääsykoekirjojen julkaisua yhteyttä ja tsemppasi koko lukuprosessin ajan. 

Omana hakuvuotenani pääsykoekirjojen lisäksi aineistona oli ensimmäistä kertaa tieteellisiä artikkeleita. Verkkoluennoilla sai varsinkin alkuun todella tärkeää tukea juuri artikkelien syvempään ymmärtämiseen. Luennoitsijoiden avulla sai myös tsemppejä siihen, että artikkelit on mahdollista ymmärtää, vaikka alkuun olo oli tosi epätoivoinen. Isoin tuki Lexkursseista oli varmastikin henkinen tuki ja tsemppaus, jota sai monilta tahoilta.”

”LexKurssit auttaa saavuttamaan unelmasi oikikseen pääsystä”

Saara Salomäki Lexin fuksi 2022

”LexKurssien myötä sain itsevarmuutta, tukea, tsemppiä, ammattitaitoista osaamista, sekä hyödyllisiä tehtäviä, joissa sai sopivalla tavalla testata omaa osaamista pääsykoekirjoista. Aineistokurssista oli paljon hyötyä jo ennen kuin pääsykoekirjat oli edes julkaistu. Laajat tehtävä- ja materiaalipaketit haastoivat omaa osaamista juuri sopivalla tavalla, jotta oppiminen olisi mahdollisimman tehokasta. Verkkokurssien luennoilta sai oppeja kirjojen vaikeimpiin asiasisältöihin ja apua paremman kokonaiskuvan luomiseen kirjoissa käsiteltäviin aiheisiin. Harjoituspääsykokeiden avulla pystyi testaamaan omaa osaamista ja niistä saatu harjoitus siihen tärkeimpään eli pääsykoetilanteeseen oli korvaamaton!”

”LexKurssien avulla sain koulupaikan!”

Frans Salminen Lexin fuksikapteeni 2022

”Oikeustieteellisen pääsykokeet eroavat suuresti ylioppilaskirjoituksista luku- ja opiskelutyyliltään.
Ensimmäisellä hakukerralla en täysin ymmärtänyt miten pääsykokeeseen kannattaa lukea, joten omien virheiden takia jäi koulupaikka saamatta. Toisella hakukerralla valitsin LexKursseilta Teho-kurssin, jonka avulla sain lunastettua itselleni paikan Turun yliopistosta. LexKurssien luennoitsijat, tutorit sekä jaetut materiaalit mahdollistivat kouluun pääsyn. Opetus on ammattitaitoista, tutorien ja pienryhmien tuki korvaamatonta sekä materiaalit esim. harjoituspääsykokeet valmistavat ja testaavat sinua hyvin pääsykoetta varten!”