Tilaus- ja toimitusehdot

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Päivitetty 4.1.2023

1 §

Tuotekuvauksessa ilmoitettuun tuntimäärään sisältyvät opetustunnit, harjoituskokeet sekä mahdolliset kertaustunnit.

2 §

Kurssi on henkilökohtainen. Kurssilainen ei saa käyttää kurssia yhdessä muiden kanssa tai luovuttaa kurssin käyttöoikeutta edelleen.

3 §

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee Teho- ja Verkkokursseilla maksettavaksi varausmaksu. Muilla tuotteilla ei ole varausmaksua. Varausmaksu sisältyy kurssin hintaan, jos asiakas maksaa tuotteen kerralla.

4 §

Varausmaksun suuruus on sata euroa (100 €) Teho- ja Verkkokursseilla ja Palapelikurssista, jos ostaa palasia vähintään 300 €:lla. 

5 §

Varausmaksua ei palauteta, jos ilmoittautuminen peruutetaan. 

6 §

LexKurssit pidättää oikeuden perua kurssi-ilmoittautumisen ja palauttaa kurssimaksun, mikäli haluamasi kurssi on täynnä.

7 §

1.2.2023 alkaen ilmoittauduttaessa kurssin voi maksaa vain kerralla. Varausmaksua ei silloin enää veloiteta erikseen, vaan se sisältyy kerralla maksettavaan koko kurssin hintaan. Varausmaksun osuutta ei tällöinkään peruutustilanteissa palauteta.

8 §

Varausmaksu tulee ilmoittautumisen yhteydessä verkossa maksettavaksi. Maksun voi suorittaa luottokortti- tai verkkomaksulla.

9 §

Loppuosa kurssin hinnasta vähennettynä varausmaksun osuudella tulee maksaa kahden kuukauden (2kk) kuluttua siitä päivästä, jona ilmoittautuu kurssille. Loppusummasta lähetetään lasku kuuden viikon kuluttua ostosta. Tämän jälkeen kurssilaisella on 14vrk aikaa maksaa loppusumma. 

10 §

llmoittautuminen on sitova, kun kurssi on kokonaisuudessaan maksettu.

11 §

Kurssimaksua ei lainkaan palauteta, jos osallistuminen peruutetaan alle kolmekymmentä vuorokautta (30 vrk) ennen kurssin alkua.

12 §

Mikäli ilmoittautuminen kurssille peruutetaan yli 14 vrk koko kurssimaksun maksamisen jälkeen, pidätämme puolet kurssimaksusta.

13 §

Harjoituspääsykokeiden sisällöt ovat samat Teho- ja Verkkokursseilla.

14 §

Ostajalla on oikeus peruuttaa ostettu kurssi kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluttua tuotteen ostamisesta. 

Mikäli luentovideoita ja/tai muita sähköisiä tai fyysisiä materiaaleja on jo toimitettu ostajan saataville hänen suostumuksellaan, ostajalla ei kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti ole 14 vuorokauden peruutusoikeutta.  

15 §

Pidätämme oikeuden siirtää lähiopetus verkon välityksellä toteutettavaksi, mikäli lähiopetusta ei muutoin voida järjestää. 

16 §

Kurssilainen on velvollinen huolehtimaan, että LexKursseilla on käytössä kurssilaisen ajankohtainen sähköpostiosoite sekä ajankohtaiset osoitetiedot.

17 § 

Materiaalipaketteja ja Plus-tehtävävihkoja ei postiteta Ahvenanmaalle. 

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com