Henkilökunta

Lex­kurs­sien hen­ki­lö­kun­ta
an­taa kaik­ken­sa unel­ma­si saavut­ta­mi­sek­si

LexKurssien henkilökunta koostuu valintakoekirjojen luennoitsijoita lukuun ottamatta Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoista. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme itse käyneet läpi vaativan valintakoeprosessin ja siten pystymme auttamaan hakijaa parhaalla mahdollisella tavalla omakohtaisen ja tuoreen kokemuksemme kautta.

Luennoitsijat, jotka luennoivat valintakoekirjallisuudesta valmennuskursseilla ovat valmistuneita juristeja ja heidät on valittu luennoimaan oman oikeudenalansa aihepiirejä käsittelevästä valintakoekirjasta. 

Valmennuskurssivastaavat

Valmennuskurssivastaavat ovat vastuussa valmennuskurssien suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta Lex ry:n hallituksen valvonnan alaisina. Ennen valmennuskurssien alkua on huolehdittava mm. opetustilojen järjestämisestä, opettajien valitsemisesta ja kurssilaisten hankkimisesta. Kurssien aikana valmennuskurssivastaavat pitävät huolta, että kaikki opetuksen taustalla tapahtuva työ sujuu mutkattomasti ja niin opettajat kuin kurssilaiset voivat keskittyä täydellä tarmolla oppimiseen.

Vuoden 2022 valmennuskurssivastaavat ovat Elisa Myllylä ja Elina Suhonen.

Elisa Myllylä

Valmennuskurssivastaava

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Integer malesuada nunc vel risus commodo viverra maecenas.

Elina Suhonen

Valmennuskurssivastaava

Verkkokurssivastaavana toimii Ellinoora Tillqvist.

Ellinoora Tillqvist

Verkkokurssivastaava

Kurssiassistentteina toimivat Anni Pussinen ja Venla Kukkonen.

Anni Pussinen

Verkkokurssivastaava

Venla Kukkonen

Kurssiassistentti

Työelämässä vaikuttavat juristit luennoivat kukin oman oikeudenalansa valintakoekirjasta. Luennoitsijat auttavat kurssilaista ymmärtämään valintakoekirjojen vaikeat oikeudelliset kohdat vankalla ammattitaidollaan.

Laadukas opetus nopeuttaa ja syventää kurssilaisen oppimista, mikä on entistä tärkeämpää nyt kun lukuaikaa on aikaisempia vuosia vähemmän. Luennoitsijoiden iltoihin painottuvat luennot rytmittävät opiskelua ja auttavat kurssilaista hyödyntämään kaikki päivän tunnit tehokkaaseen oppimiseen.

Kurssilaisella on mahdollisuus kysellä luennoitsijoilta häntä askarruttavista kysymyksistä tai epäselviksi jääneistä asioista.