Palapeli

Alkaen: 0,00 

Voit rakentaa palapelin palasista itsellesi juuri sellaisen LexKurssien kokonaisuuden kuin koet parhaaksi.

Ky§§äri-monivalintapeli

Ky§§äri sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta.

Ei tällä hetkellä saatavilla

Verkkoluennot

Ei tällä hetkellä saatavilla

Pienryhmäopetus

Ei tällä hetkellä saatavilla

Aineisto

Aineistokurssin avulla otat aineistotehtävät haltuun hyvissä ajoin ennen valintakoetta!

Ei tällä hetkellä saatavilla

Johdanto

Johdantokurssi aloittaa lähtölaskennan valintakokeeseen johdattamalla hakijan oikeustieteen perusteisiin ja luku- ja vastaustekniikkaan!

Ei tällä hetkellä saatavilla

Äänikirjat kirjatiivistelmistä

Ei tällä hetkellä saatavilla

Kertauspäivät

Ei tällä hetkellä saatavilla

Luentopaketti

Ei tällä hetkellä saatavilla

Materiaalipaketti

Materiaalipakettiin sisältyvät laadukkaat kirjatiivistelmät ja monipuoliset harjoitustehtävät.

Ei tällä hetkellä saatavilla

Harjoittelupääsykokeet paketti

Ei tällä hetkellä saatavilla

Plus-tehtävät

Ei tällä hetkellä saatavilla

Ei tällä hetkellä saatavilla

Kun ilmoittaudut, täytä kurssilaisen tiedot ja kurssilaisen etu- ja sukunimi!

Osasto:

Ra­ken­na juu­ri si­nul­le so­pi­va ja rää­tä­löi­ty kurs­si­ko­ko­nai­suus!

Palapelikurssilla voit rakentaa ns. palapelin palasista itsellesi juuri sellaisen LexKurssien kurssikokonaisuuden kuin koet parhaaksi. Palapelin palaset ovat ostettavissa myös itsenäisinä tuotteina, joten voit liittää niitä myös osaksi valmiisiin kurssikokonaisuuksiamme Tehoon, Verkko-, Aineisto- ja Johdantokurssiin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Luennoitsijoina toimivat Johannes Koskenniemi, Saara Ingström sekä Jussi Sjöblom. Tutustu lisää ammattatitaitoisiin luennoitsijoihimme LexKurssien Instagram-tilillä, @lexkurssit.

Kaikki materiaali julkaistaan kurssialustalla LK-netissä. Pääset LK-nettiin ”oma tili” kohdasta ollessasi kirjautuneena sisään sivulle lexkurssit.fi. Linkki on pieni nuoli, jonka yhteydessä lukee LK-net.

Kurssin aikataulut

Harjoituspääsykokeet:
la 6.5. (kesto 4h, auki klo 10-23.59)
la 13.5. (kesto 4h, auki klo 10-23.59)

Monivalintakoe on tehtävänä itselle sopivana ajankohtana 8.5.-23.5.

Live-luennot:
pe 28.4. klo 16-20 Johdatus oikeuteen ja oikeudelliseen ajatteluun
la 29.4. klo 16-20 Johdatus prosessioikeuteen
ma 1.5. klo 16-20 Onko ’oikeus ja sukupuoli’ oikeudenala?
ti 2.5. klo 17-21 Yleisesti hyväksyttävää kasvatusta?
ke 3.5. klo 16-20 Johdatus oikeuteen ja oikeudelliseen ajatteluun
to 4.5. klo 16-20 Johdatus prosessioikeuteen
ti 9.5. klo 16-20 Johdatus prosessioikeuteen
ke 10.5. klo 16-20 Johdatus oikeuteen ja oikeudelliseen ajatteluun
to 11.5. klo 17-21 Oppimisen tuen sääntely esi- ja perusopetuksessa

Verkkoluentoja julkaistaan viimeistään:
VKO 17
Pe 28.4.2023

VKO 18
Ma 1.5.2023
Ke 3.5.2023
Pe 5.5.2023

VKO 19
Ti 9.5.2023
La 13.5.2023

Kertauspäivien aikataulu:
lauantai 20.5. klo 9-15 (sisältyy luku- ja vastaustekniikan kertaus)
maanantai 22.5. klo 9-15

Kertauspäiviä ei nauhoiteta.


Luentopaketti 415,00 €

Kattava paketti valintakoekirjallisuuteen syventyviä luentoja, joilla ammattilaiset luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Luennoilla kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitsijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai epäselviksi jääneistä asioista.

Luento-opetuksen aikataulu julkaistaan myöhemmin, mutta luennot aikataulutetaan niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Luento-opetus järjestetään keväällä 2023 kokonaan etäyhteyksin.

Luento-opetuksen ostaja saa käyttöönsä myös LK-netin materiaalipankin ja foorumin.

Laajuus: 36 h

Pienryhmäopetus 219,00 €

Suositut pienryhmäpäivät tarjoavat hakijoille mahdollisuuden syventää oppimistaan ammattitaitoisten luennoitsijoiden johdolla. Pienryhmäpäivien aikana hakijalla on mahdollisuus saada henkilökohtaisempaa valmennusta ja yksityiskohtaisempaa opetusta valintakoekirjojen haastavimmista kohdista. Pienryhmäopetuksen järjestävät samat luennoitsijat, jotka pitävät luennot.

Pienryhmäopetus järjestetään keväällä 2023 etäyhteydellä.

pe 5.5. klo 9-16 Johdatus oikeuteen ja oikeudelliseen ajatteluun, (ryhmä 1 klo 9-12, ryhmä 2 klo 13-16)
ma 8.5. klo 9-16 Johdatus prosessioikeuteen (ryhmä 2 klo 9-12, ryhmä 1 klo 13-16)
pe 12.5. klo 9-16 Artikkelit (ryhmä 1 klo 9-12, ryhmä 2 klo 13-16)
ti 16.5. klo 9-16 Johdatus prosessioikeuteen (ryhmä 2 klo 9-12, ryhmä 1 klo 13-16)
ke 17.5. klo 9-16 Artikkelit (ryhmä 1 klo 9-12, ryhmä 2 klo 13-16)
to 18.5. Johdatus oikeuteen ja oikeudelliseen ajatteluun, (ryhmä 2 klo 9-12, ryhmä 1 klo 13-16)

HUOM. Mikäli ostat pienryhmäopetuksen erikseen, saat oston jälkeen tiedon ryhmästäsi sähköpostiin.

Laajuus: 18 h

Aineistokurssi 159,00 €

Aineistokurssi valmentaa pääsykokeen aineistotehtäviin, jotka ovat merkittävässä roolissa kokeen kokonaispisteytyksessä. Aineistokurssilla opetellaan asiantuntevan opettajan johdolla erilaisten aineistotehtävien hallintaa ja niihin vastaamista. Kurssilla harjoitellaan vaihtelevasti sekä monivalintatehtäviä että kirjallisia tehtäviä. Kurssiin kuuluu lisäksi verkkoluentoja, joissa opettaja käy perusteellisesti läpi tehtävien vastaukset perusteluineen. Aineistokurssiin sisältyy myös erilaisiin aineistoihin perustuva loppukoe, jossa pääset testaamaan todellista osaamistasi. Kurssin avausluentoon sisältyy myös yleistä informaatiota aineistotehtävistä ja niihin vastaamisesta.

Laajuus: 23h

Ajankohta: 13.2.2023 alkaen. Kurssi on suoritettavissa itsenäisesti koko hakukevään ajan!

Materiaalipaketti 169,00 € ja äänikirjat 54,00 €

Materiaalipaketti tarjoaa omaehtoisen opiskelun tueksi monipuolista ja laadukasta materiaalia, joka auttaa hahmottamaan kokonaisuuksia ja selkeyttämään pääsykoekirjojen vaikeimpia asioita. Materiaalipakettiin sisältyvät laadukkaat kirjatiivistelmät ja monipuoliset harjoitustehtävät tarjoavat oivan keinon hahmottaa ja testata oman oppimisen kehittymistä luku-urakan aikana. Materiaalipakettiin kuuluu myös oma, henkilökohtainen tutor.

Materiaalipaketin kanssa suosittelemme ostamaan harjoituspääsykokeet sekä Ky§§äri-monivalintapelin.

HUOM! Materiaalipaketin saa fyysisessä muodossa, mikäli ostaa sen 30.4. mennessä. Mikäli materiaalipaketin ostaa tämän jälkeen, se on saatavilla ainoastaan sähköisessä muodossa. 

Lisäksi voit ostaa opiskelusi tueksi LexKurssien kirjatiivistelmistä äänitetyt äänikirjat, jotka käsittelevät kutakin valintakoekirjaa tiivistetysti ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Äänikirjat löytyvät LK-netistä ja ne julkaistaan pikimmiten materiaalipaketin valmistumisen jälkeen. Huomaa, että materiaalipaketti ja äänikirjat myydään erikseen.

Ky§§äri-monivalintapeli 39,00 €

Monille tuttu ja jo klassikoksi muodostunut Ky§§äri-monivalintakysymyspeli palaa uudempana ja paranneltuna versiona! Peli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta ja uusi versio mahdollistaa sulavan ja vielä tehokkaamman pelikokemuksen. Ky§§ärin avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tietokoneella, minkä johdosta voit käyttää lyhyen lukuajan mahdollisimman tehokkaasti!

Ajankohta: käytettävissä muutaman päivän kuluttua valintakoekirjallisuuden julkaisusta aina valintakokeeseen saakka.

Pääset Ky§§äri-peliin ollessasi kirjautuneena lexkurssit.fi -sivustolle sisään. ”Oma tili” -kohdasta löydät linkin LK-nettiin (pieni nuoli). 

Johdantokurssi 119,00 €

Johdantokurssi johdattelee hakijan oikeustieteen maailmaan ja tarjoaa perusteellista opetusta luku- ja vastaustekniikasta. Kurssi suoritetaan itsenäisesti verkossa eli edetä voi täysin omaan tahtiin.

Kurssi sisältää kattavan luentopaketin eri oikeudenaloista sekä keskeisistä käsitteistä ja periaatteista, jotka ovat usein esiintyneet valintakoekirjallisuudessa. Kurssiin sisältyy myös kattava luentopaketti luku- ja vastaustekniikan opetusta. Kurssilla pääset myös testaamaan osaamistasi käytännössä kahden oikeustapausharjoituksen parissa, joista saat henkilökohtaista palautetta.

Ajankohta: 23.1.2023 alkaen. Kurssi on suoritettavissa koko hakukevään ajan!

Verkkoluennot 229,00 €

Verkkoluennot ovat ammattitaitoisten luennoitsijan erityisesti verkkokurssia varten pitämiä videoluentoja. Luennoitsijat luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Voit katsoa verkkoluentoja silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Laajuus: 30 h

Ajankohta: videot kuvataan pääsykoekevään aikana, ja niiden katseluoikeus on rajaton. Videoita lisätään tasaisesti LK-nettiin läpi pääsykoekevään.

Luentovideoiden julkaisuaikataulu selviää lähempänä valintakoekirjallisuuden julkaisua.

Harjoittelupääsykokeet paketti 119,00 €

Paketti sisältää kolme (3) harjoituspääsykoetta, joiden avulla kurssilaiset pystyvät seuraamaan vastaustekniikkansa kehittymistä ja harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kaksi kokeista sisältää sekä avoimia kysymyksiä ja monivalintoja ja kolmas koe on monivalintakoe. Näissä harjoituspääsykokeissa testataan valintakoekirjojen sisällön osaamista. Harjoituskokeet mukailevat oikeaa pääsykoetta. Harjoituspääsykokeista saa henkilökohtaisen palautteen ja vinkkejä suorituksensa parantamiseksi. Palautteen avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. Harjoituspääsykokeiden oikeat vastaukset käydään myös tarkasti läpi, jotta mikään asia ei varmasti jää epäselväksi.

Varsinaisiin harjoituspääsykokeisiin sekä monivalintakokeeseen voi osallistua verkossa.

Harjoituspääsykokeiden aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Laajuus: 10 h

Kertauspäivät 99,00 €

Kertauspäivät koostuvat tiiviistä ja tehokkaasta pienryhmäopetuksesta. Kertauspäivillä valintakoemateriaali kerrataan yleisellä tasolla ja kirjojen ongelmakohtiin ja niistä heränneisiin kysymyksiin syvennytään tarkemmin. Kertauspäivien tarkoituksena on luoda hakijalle selkeä kuva omasta osaamisestaan muun muassa erilaisia tehtäviä tekemällä ja antaa lisäpuhtia, jotta hakija saa hyödynnettyä viimeisetkin lukupäivät mahdollisimman tehokkaasti. Kertauspäiviin sisältyy myös kattava kertaus luku- ja erityisesti vastaustekniikasta. Kertauspäivät sopivat kaikille hakijoille, jotka haluavat lisätehoa ja -tukea lukuprosessin loppumetreille.

Kertauspäivien aikataulun löydät aikataulut- kohdasta.

Laajuus: 12h

PLUS-tehtävät 54,00 €

Plus-tehtävät ovat ylimääräisiä harjoitustehtäviä kurssimateriaalien tueksi, joihin tarjoamme myös mallivastaukset. Plus-tehtävät voi ostaa minkä tahansa kurssin lisäksi, mutta erityisesti suosittelemme ostamaan ne Materiaalipaketin kanssa. Plus-tehtävät toimitetaan sähköisenä välittömästi ja postitse ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Hintaan sisältyy postituskulut.

HUOM! Plus-tehtävävihon saa fyysisessä muodossa, mikäli ostaa sen 30.4. mennessä. Mikäli Plus-tehtävät ostaa tämän jälkeen, ne ovat saatavilla ainoastaan sähköisessä muodossa.