Palapeli

Alkaen: 0,00 

Voit rakentaa palapelin avulla juuri sellaisen LexKurssien kokonaisuuden kuin koet itsellesi parhaaksi.

Ky§§äri-monivalintapeli

Tänä vuonna uudistettu Ky§§äri-monivalintapeli sopii hakijalle, joka haluaa opetella valintakoekirjallisuutta monivalintakysymysten avulla.

Verkkoluennot

Pienryhmäopetus

Aineisto

Aineistokurssi sopii erityisesti hakijalle, joka kokee tarvitsevansa harjoitusta juuri aineistotehtävissä. Aineistokurssilla harjoitellaan oikeudellisten tekstien lukemista ja tiedon soveltamista. 

Johdanto

Johdantokurssi tarjoaa hyvät lähtökohdat oikeudelliselle ajattelulle, johdattamalla hakijan oikeustieteen perusteisiin. Kurssi sisältää myös luku- ja vastaustekniikan!

Äänikirjat kirjatiivistelmistä

Äänikirjat kirjatiivistelmistä sopivat hakijalle, joka oppii parhaiten audiovisuaalisin keinoin. Lisäksi äänikirjat tarjoavat mukavan vaihtoehdon perinteisen pänttäämisen rinnalle!

Kertauspäivät

Luentopaketti

Materiaalipaketti

Materiaalipakettiin sisältyvät laadukkaat kirjatiivistelmät ja monipuoliset harjoitustehtävät.

Harjoituspääsykokeet -paketti

Plus-tehtävät

Kun ilmoittaudut, täytä kurssilaisen tiedot ja kurssilaisen etu- ja sukunimi!

Osasto:

Ra­ken­na juu­ri si­nul­le so­pi­va ja rää­tä­löi­ty kurs­si­ko­ko­nai­suus!

Palapelikurssilla voit rakentaa ns. palapelin palasista itsellesi juuri sellaisen LexKurssien kurssikokonaisuuden kuin koet parhaaksi. Palapelin palaset ovat ostettavissa myös itsenäisinä tuotteina, joten voit liittää niitä myös osaksi valmiisiin kurssikokonaisuuksiamme Tehoon, TehoEtään, Verkko-, Aineisto- ja Johdantokurssiin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Luennoitsijat ilmoitetaan myöhemmin keväällä.

Kaikki materiaali julkaistaan kurssialustalla LK-netissä. Pääset LK-nettiin ”oma tili” kohdasta ollessasi kirjautuneena sisään sivulle lexkurssit.fi. Linkki on pieni nuoli, jonka yhteydessä lukee LK-net.

Kurssin aikataulut

Harjoituspääsykokeet:
1. Harjoituspääsykoe 6.5.
2. Harjoituspääsykoe 15.5.
Monivalintakoe on tehtävänä itselle sopivana ajankohtana 15.5.-23.5.

Kertauspäivien aikataulu:

VKO 20
19.5. Kertauspäivä
Aihe: Vastaustekniikka
Aika: 16.00-18.00
Paikka: Etänä

VKO 21
20.5. Kertauspäivä
Aihe: Suomen valtiosääntö ja Euroopan unioni, Yritysvastuu ja ekologiset kompensaatiot sekä Varallisuusoikeuden huomen
Paikka: Turku-sali (Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku)
Aika: 14.00-20.00

21.5. Kertauspäivä
Aihe: Yritysvastuulain ja ylikansallisen arvoketjun oikeudellinen käsitteellistäminen sekä Hallituksen esitys laiksi sukupuolen vahvistamisesta ja siihen liittyviksi laeiksi
Paikka: Turku-sali (Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku)
Aika: 14.30-20.30

Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin aikataulujen ja luentopaikkojen osalta.

Luentopaketti 429,00 €

Kattava paketti valintakoekirjallisuuteen syventyviä luentoja, joilla ammattilaiset luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Luennoilla kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitsijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai epäselviksi jääneistä asioista.

Luento-opetuksen aikataulu julkaistaan myöhemmin, mutta luennot aikataulutetaan niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Luento-opetus järjestetään keväällä 2024 Turussa ja etäyhteyksin.

Luento-opetuksen ostaja saa käyttöönsä myös LK-netin materiaalipaketin ja foorumin.

Laajuus: 36 h

Pienryhmäopetus 234,00 €

Suositut pienryhmäpäivät tarjoavat hakijoille mahdollisuuden syventää oppimistaan ammattitaitoisten luennoitsijoiden johdolla. Pienryhmäpäivien aikana hakijalla on mahdollisuus saada henkilökohtaisempaa valmennusta ja yksityiskohtaisempaa opetusta valintakoekirjojen haastavimmista kohdista. Pienryhmäopetuksen järjestävät samat luennoitsijat, jotka pitävät luennot.

Pienryhmäopetus järjestetään keväällä 2024 Turussa ja etäyhteydellä.

HUOM. Mikäli ostat pienryhmäopetuksen erikseen, saat oston jälkeen tiedon ryhmästäsi sähköpostiin.

Laajuus: 24 h

Aineistokurssi 169,00 €

Aineistokurssi valmentaa pääsykokeen aineistotehtäviin, jotka ovat merkittävässä roolissa kokeen kokonaispisteytyksessä. Aineistokurssilla opetellaan asiantuntevan opettajan johdolla erilaisten aineistotehtävien hallintaa ja niihin vastaamista. Kurssilla harjoitellaan vaihtelevasti sekä monivalintatehtäviä että kirjallisia tehtäviä. Kurssiin kuuluu lisäksi verkkoluentoja, joissa opettaja käy perusteellisesti läpi tehtävien vastaukset perusteluineen. Aineistokurssiin sisältyy myös erilaisiin aineistoihin perustuva loppukoe, jossa pääset testaamaan todellista osaamistasi. Kurssin avausluentoon sisältyy myös yleistä informaatiota aineistotehtävistä ja niihin vastaamisesta.

Laajuus: 23h

Ajankohta: 12.2.2024 alkaen. Kurssi on suoritettavissa itsenäisesti koko hakukevään ajan!

Materiaalipaketti 99,00 € ja äänikirjat 65,00 €

Materiaalipaketti tarjoaa omaehtoisen opiskelun tueksi monipuolista ja laadukasta materiaalia, joka auttaa hahmottamaan kokonaisuuksia ja selkeyttämään pääsykoekirjojen vaikeimpia asioita. Materiaalipakettiin sisältyvät laadukkaat kirjatiivistelmät ja monipuoliset harjoitustehtävät tarjoavat oivan keinon hahmottaa ja testata oman oppimisen kehittymistä luku-urakan aikana.

Materiaalipaketin kanssa suosittelemme ostamaan harjoituspääsykokeet sekä Ky§§äri-monivalintapelin.

HUOM! Materiaalipaketin saa vuonna 2024 vain sähköisessä muodossa. Paketti on kuitenkin mahdollista tulostaa itse fyysiseen muotoon.

Lisäksi voit ostaa opiskelusi tueksi LexKurssien kirjatiivistelmistä äänitetyt äänikirjat, jotka käsittelevät kutakin valintakoekirjaa tiivistetysti ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Äänikirjat löytyvät LK-netistä ja ne julkaistaan pikimmiten materiaalipaketin valmistumisen jälkeen. Huomaa, että materiaalipaketti ja äänikirjat myydään erikseen.

Ky§§äri-monivalintapeli 39,00 €

Monille tuttu ja jo klassikoksi muodostunut Ky§§äri-monivalintakysymyspeli palaa uudempana ja paranneltuna versiona! Peli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta ja uusi versio mahdollistaa sulavan ja vielä tehokkaamman pelikokemuksen. Ky§§ärin avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tietokoneella, minkä johdosta voit käyttää lyhyen lukuajan mahdollisimman tehokkaasti!

Ajankohta: käytettävissä muutaman päivän kuluttua valintakoekirjallisuuden julkaisusta aina valintakokeeseen saakka.

Pääset Ky§§äri-peliin ollessasi kirjautuneena lexkurssit.fi -sivustolle sisään. ”Oma tili” -kohdasta löydät linkin LK-nettiin (pieni nuoli). 

Johdantokurssi 159,00 €

Johdantokurssi johdattelee hakijan oikeustieteen maailmaan ja tarjoaa perusteellista opetusta luku- ja vastaustekniikasta. Kurssi suoritetaan itsenäisesti verkossa eli edetä voi täysin omaan tahtiin.

Kurssi sisältää kattavan luentopaketin eri oikeudenaloista sekä keskeisistä käsitteistä ja periaatteista, jotka ovat usein esiintyneet valintakoekirjallisuudessa. Kurssiin sisältyy myös kattava luentopaketti luku- ja vastaustekniikan opetusta. Kurssilla pääset myös testaamaan osaamistasi käytännössä kahden oikeustapausharjoituksen parissa, joista saat henkilökohtaista palautetta.

Ajankohta: 22.1.2023 alkaen. Kurssi on suoritettavissa koko hakukevään ajan!

Verkkoluennot 249,00 €

Verkkoluennot ovat ammattitaitoisten luennoitsijan erityisesti verkkokurssia varten pitämiä videoluentoja. Luennoitsijat luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta. Voit katsoa verkkoluentoja silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Laajuus: 30 h

Ajankohta: videot kuvataan pääsykoekevään aikana, ja niiden katseluoikeus on rajaton. Videoita lisätään tasaisesti LK-nettiin läpi pääsykoekevään.

Luentovideoiden julkaisuaikataulu selviää lähempänä valintakoekirjallisuuden julkaisua.

Harjoittelupääsykokeet paketti 119,00 €

Paketti sisältää kolme (3) harjoituspääsykoetta, joiden avulla kurssilaiset pystyvät seuraamaan vastaustekniikkansa kehittymistä ja harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kaksi kokeista sisältää sekä avoimia kysymyksiä ja monivalintoja ja kolmas koe on monivalintakoe. Näissä harjoituspääsykokeissa testataan valintakoekirjojen sisällön osaamista. Harjoituskokeet mukailevat oikeaa pääsykoetta. Harjoituspääsykokeista saa henkilökohtaisen palautteen ja vinkkejä suorituksensa parantamiseksi. Palautteen avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta. Harjoituspääsykokeiden oikeat vastaukset käydään myös tarkasti läpi, jotta mikään asia ei varmasti jää epäselväksi.

Varsinaisiin harjoituspääsykokeisiin sekä monivalintakokeeseen voi osallistua verkossa.

Harjoituspääsykokeiden aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Laajuus: 10 h

Kertauspäivät 109,00 €

Kertauspäivät koostuvat tiiviistä ja tehokkaasta pienryhmäopetuksesta. Kertauspäivillä valintakoemateriaali kerrataan yleisellä tasolla ja kirjojen ongelmakohtiin ja niistä heränneisiin kysymyksiin syvennytään tarkemmin. Kertauspäivien tarkoituksena on luoda hakijalle selkeä kuva omasta osaamisestaan muun muassa erilaisia tehtäviä tekemällä ja antaa lisäpuhtia, jotta hakija saa hyödynnettyä viimeisetkin lukupäivät mahdollisimman tehokkaasti. Kertauspäiviin sisältyy myös kattava kertaus luku- ja vastaustekniikasta. Kertauspäivät sopivat kaikille hakijoille, jotka haluavat lisätehoa ja -tukea lukuprosessin loppumetreille.

Kertauspäivien aikataulun löydät aikataulut- kohdasta.

Laajuus: 12h

PLUS-tehtävät 39,00 €

Plus-tehtävät ovat ylimääräisiä harjoitustehtäviä kurssimateriaalien tueksi, joihin tarjoamme myös mallivastaukset. Plus-tehtävät voi ostaa minkä tahansa kurssin lisäksi, mutta erityisesti suosittelemme ostamaan ne Materiaalipaketin kanssa. Plus-tehtävät toimitetaan sähköisenä välittömästi niiden valmistuttua.