Ale!

Verkko

Alkaen: 375,20 

Verkkokurssi soveltuu hakijalle, joka tykkää opiskella itsenäisesti ja omaan tahtiin. Kurssi mahdollistaa opiskelun missä tahansa, kurssilaisen oman aikataulun puitteissa.

Aineisto

Aineistokurssi sopii erityisesti hakijalle, joka kokee tarvitsevansa harjoitusta juuri aineistotehtävissä. Aineistokurssilla harjoitellaan oikeudellisten tekstien lukemista ja tiedon soveltamista. 

Johdanto

Johdantokurssi tarjoaa hyvät lähtökohdat oikeudelliselle ajattelulle, johdattamalla hakijan oikeustieteen perusteisiin. Kurssi sisältää myös luku- ja vastaustekniikan!

Kertauspäivät

Kun ilmoittaudut, täytä kurssilaisen tiedot ja kurssilaisen etu- ja sukunimi!

Osasto:
 • 36Tuntia kurssisisältöä
 • 1Harjoituspääsykoe
 • 1Monivalintakoe
 • Materiaalipaketti
 • Verkkoluennot
 • Kyssäri-monivalintapeli
 • Oma tuutor
 • Digitaalinen oppimisympäristö

Verkkokurssilla voit vapaasti luoda oman opiskelurytmisi ja hyödyntää itsenäisesti valmennuskurssin opetusta ja materiaaleja!

Verkkokurssi on itsenäiseen opiskeluun tottuneelle opiskelijalle soveltuva oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen valmentava kurssi, joka mahdollistaa opiskelun missä tahansa – täysin kurssilaisen oman aikataulun puitteissa. Verkkokurssi sopii erityisesti hakijalle, joka haluaa itse vastata aikatauluistaan ja työskennellä kurssin parissa itse valitseminaan ajankohtina.

Verkkokurssin opetukseen kuuluu verkkoluennot, joihin sisältyy kustakin pääsykoekirjasta useita kattavia luentoja. Verkkokurssilla saat kurssimateriaalin käyttöösi, käyttöoikeudet digitaaliseen oppimisympäristöön ja monivalintapeli Ky§§äriin sekä oman tuutorin kevään luku-urakan tueksi. Lisäksi pääset testaamaan osaamistasi harjoituspääsykokeen sekä monivalintakokeen avulla.

Verkkokurssi toteutetaan LexKurssien sähköisessä oppimisympäristössä ja opetusmateriaali on suunniteltu täysin tätä kurssia varten. Videot eivät siis ole vain tallenteita muilta luennoilta. Kaikella verkkokurssiin sisältyvällä videomateriaalilla on rajaton katseluoikeus ja materiaalin pariin voi siis palata aina uudelleen koko kurssin keston ajan.

Luennoitsijat ilmoitetaan myöhemmin keväällä!

Kaikki materiaali julkaistaan kurssialustalla LK-netissä. Pääset LK-nettiin ”oma tili” kohdasta ollessasi kirjautuneena sisään sivulle lexkurssit.fi. Linkki on pieni nuoli, jonka yhteydessä lukee LK-net.

Verkko-kurssin lisäksi voit ostaa alennettuun hintaan:

 • Johdantokurssin (97,99 €)
 • Aineistokurssin (118,92 €)
 • Kertauspäivät (115,85 €)

Mikäli haluat ostaa lisäosia myöhemmin jo kurssin ostettuasi voit ostaa ne tältä sivulta maksettuasi koko kurssimaksun.

Kurssin aikataulut

Verkkokurssilla ei ole kiinteää aikataulua, vaan luennot ovat kurssilaisten katsottavissa oman aikataulun mukaisesti. Luentojen katsomiskertoja ei myöskään ole rajoitettu. Luentovideoita on noin kuusi jokaisesta valintakoekirjasta. Julkaisuajankohtana julkaistaan kustakin materiaalista luentovideot.

MA 15.4. klo 17-20: Luku- ja vastaustekniikan Q&A ja lukusuunnitelman teko.

Luentovideoiden julkaisuaikataulut (julkaisupäivänä julkaistaan kustakin pääsykoemateriaalista vähintään yhden luentotallenteen)

VKO 17
SU 28.4.

VKO 18
KE 1.5.
LA 4.5.

VKO 19
MA 6.5. Harjoituspääsykoe
PE 10.5.
SU 12.5.
KE 15.5.
KE 15.5. Monivalintakoe auki, kokeen voi suorittaa itselleen sopivana ajankohtana

Verkkokurssilaiset voivat ostaa kertauspäiväpaketin alennettuun hintaan 97,99€.

Kertauspäivien aikataulu:

VKO 20
19.5. Kertauspäivä
Aihe: Vastaustekniikka
Aika: 16.00-18.00
Paikka: Etänä

VKO 21
20.5. Kertauspäivä
Aihe: Suomen valtiosääntö ja Euroopan unioni, Yritysvastuu ja ekologiset kompensaatiot sekä Varallisuusoikeuden huomen
Paikka: Turku-sali (Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku)
Aika: 14.00-20.00

21.5. Kertauspäivä
Aihe: Yritysvastuulain ja ylikansallisen arvoketjun oikeudellinen käsitteellistäminen sekä Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi sukupuolen vahvistamisesta ja siihen liittyviksi laeiksi
Paikka: Turku-sali (Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku)
Aika: 14.30-20.30

Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin aikataulujen osalta.

Verkkoluennot

Verkkoluennot ovat ammattitaitoisten luennoitsijoiden erityisesti verkkokurssia varten pitämiä videoluentoja. Kustakin pääsykoekirjasta kurssiin sisältyy useita verkkoluentoja, joilla opetetaan kattavasti pääsykoekirjojen sisältöä. Luennoitsijat ovat ammattitaitoisia osaajia, ja he luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää tiivistelmät ja runsaasti monipuolisia harjoitustehtäviä mallivastauksineen. Materiaali toimitetaan kurssilaiselle sähköisessä muodossa.

Harjoituspääsykoe

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe, jonka avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason, sekä harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat aina harjoituspääsykokeistaan henkilökohtaista palautetta, jonka avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta.

Harjoittelun tueksi voit ostaa kurssipakettiin kuulumattoman lisäharjoituspääsykokeen hintaan 59€.

Monivalintakoe LK-netissä

Kurssiin kuuluu lisäksi myös monivalintakoe. Tämä harjoituspääsykoe valmentaa erityisesti monivalintoihin ja aikapaineeseen.

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin. Tämän lisäksi verkkokurssilaisilla on käytettävissään LexKurssien kattava Moodle-oppimisympäristö kokonaisuudessaan.

Oma tuutor

Jokainen kurssilainen saa itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä niin pienissä kuin suurissakin haasteissa. Tuutor toimii henkisenä tukena ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta. Kurssilainen saa itse toivoa, millaista tukea tuutorilta kaipaa. Voit siis esittää toiveita liittyen esimerkiksi yhteydenpidon määrään ja tapoihin, joilla tuutor tsemppaa sinua valintakokeeseen. Pyrimme parhaamme mukaan toteuttaa toiveesi.

Ilmoitathan toiveistasi tuutoria koskien oston yhteydessä “Tilauksen kommentit” -kohdassa.

Ky§§äri-monivalintapeli

Monille tuttu ja jo klassikoksi muodostunut Ky§§äri-monivalintakysymyspeli palaa uudempana ja paranneltuna versiona! Peli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta ja uusi versio mahdollistaa sulavan ja vielä tehokkaamman pelikokemuksen. Ky§§ärin avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tietokoneella, minkä johdosta voit käyttää lyhyen lukuajan mahdollisimman tehokkaasti!

Luku- ja vastaustekniikkapäivä

Ytimekäs luku- ja vastaustekniikkapäivä järjestetään verkkokurssilaisille ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua. Päivä koostuu luento-osuudesta sekä lukusuunnitelmatyöpajasta. Luento-osuudessa käydään läpi miten valintakoetehtäviin tulee vastata ja millaisia lukutekniikoita pääsykoeurakan aikana kannattaa hyödyntää. Lopuksi on tarkoitus laatia lukusuunnitelmat tuutoreiden avustuksella.