Verkko

Alkaen: 469,00 

Verkkokurssilla voit vapaasti luoda oman opiskelurytmisi ja hyödyntää itsenäisesti valmennuskurssin opetusta ja materiaaleja!

Aineisto

Aineistokurssin avulla otat aineistotehtävät haltuun hyvissä ajoin ennen valintakoetta!

Ei tällä hetkellä saatavilla

Johdanto

Johdantokurssi aloittaa lähtölaskennan valintakokeeseen johdattamalla hakijan oikeustieteen perusteisiin ja luku- ja vastaustekniikkaan!

Ei tällä hetkellä saatavilla

Kertauspäivät

Ei tällä hetkellä saatavilla

Ei tällä hetkellä saatavilla

Kun ilmoittaudut, täytä kurssilaisen tiedot ja kurssilaisen etu- ja sukunimi!

Osasto:
 • 36Tuntia kurssisisältöä
 • 1Harjoituspääsykoe
 • 1Monivalintakoe
 • Materiaalipaketti
 • Verkkoluennot
 • Kyssäri-monivalintapeli
 • Oma tuutor
 • Digitaalinen oppimisympäristö

Verkkokurssilla voit vapaasti luoda oman opiskelurytmisi ja hyödyntää itsenäisesti valmennuskurssin opetusta ja materiaaleja!

Verkkokurssi on itsenäiseen opiskeluun tottuneelle opiskelijalle soveltuva oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen valmentava kurssi, joka mahdollistaa opiskelun missä tahansa – täysin kurssilaisen oman aikataulun puitteissa. Verkkokurssi sopii erityisesti hakijalle, joka haluaa itse vastata aikatauluistaan ja työskennellä kurssin parissa itse valitseminaan ajankohtina.

Verkkokurssin opetukseen kuuluu verkkoluennot, joihin sisältyy kustakin pääsykoekirjasta useita kattavia luentoja. Verkkokurssilla saat kurssimateriaalin käyttöösi, käyttöoikeudet digitaaliseen oppimisympäristöön ja monivalintapeli Ky§§äriin sekä oman tuutorin kevään luku-urakan tueksi. Lisäksi pääset testaamaan osaamistasi harjoituspääsykokeen sekä monivalintakokeen avulla.

Verkkokurssi toteutetaan LexKurssien sähköisessä oppimisympäristössä ja opetusmateriaali on suunniteltu täysin tätä kurssia varten. Videot eivät siis ole vain tallenteita muilta luennoilta. Kaikella verkkokurssiin sisältyvällä videomateriaalilla on rajaton katseluoikeus ja materiaalin pariin voi siis palata aina uudelleen koko kurssin keston ajan.

Luennoitsijoina toimivat Johannes Koskenniemi, Saara Ingström sekä Jussi Sjöblom. Tutustu lisää ammattatitaitoisiin luennoitsijoihimme LexKurssien Instagram-tilillä, @lexkurssit.

Kaikki materiaali julkaistaan kurssialustalla LK-netissä. Pääset LK-nettiin ”oma tili” kohdasta ollessasi kirjautuneena sisään sivulle lexkurssit.fi. Linkki on pieni nuoli, jonka yhteydessä lukee LK-net.

Verkko-kurssin lisäksi voit ostaa alennettuun hintaan:

 • Johdantokurssin (89 €)
 • Aineistokurssin (109 €)
 • Kertauspäivät (89 €)

Mikäli haluat ostaa lisäosia myöhemmin jo kurssin ostettuasi voit ostaa ne tältä sivulta maksettuasi koko kurssimaksun.

Kurssin aikataulut

Verkkokurssilla ei ole kiinteää aikataulua, vaan luennot ovat kurssilaisten katsottavissa oman aikataulun mukaisesti. Luentojen katsomiskertoja ei myöskään ole rajoitettu. Yhteensä videoita julkaistaan noin kuusi jokaisesta valintakoekirjasta.

Monivalintakoe on tehtävissä itselle sopivana ajankohtana 8.5.-23.5

verkkoluentoja julkaistaan seuraavina päivinä:
pe 28.4.
ma 1.5.
ke 3.5.
pe 5.5
ti 9.5.
la 13.5.

harjoituspääsykoe:
la 6.5. (kesto 4h, auki klo 10-23.59)

Pidätämme oikeuden muutoksiin aikataulussa. Kurssin sisältö ja tuntimäärät pysyvät kuitenkin samana mahdollisista muutoksista huolimatta.

Verkkoluennot

Verkkoluennot ovat ammattitaitoisten luennoitsijoiden erityisesti verkkokurssia varten pitämiä videoluentoja. Kustakin pääsykoekirjasta kurssiin sisältyy useita verkkoluentoja, joilla opetetaan kattavasti pääsykoekirjojen sisältöä. Luennoitsijat ovat ammattitaitoisia osaajia, ja he luennoivat kukin omaan työhönsä liittyvää oikeudenalaa koskevasta valintakoekirjasta.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää tiivistelmät ja runsaasti monipuolisia harjoitustehtäviä mallivastauksineen. Materiaali toimitetaan kurssilaiselle postitse, mutta on käytettävissä myös sähköisessä muodossa.

Fyysisen materiaalin tarkoituksena on mahdollistaa materiaalin seuraaminen ja merkintöjen tekeminen samaan aikaan kurssin videoiden katselun kanssa.

Harjoituspääsykoe

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe, jonka avulla kurssilaiset pääsevät selvittämään tietojensa ja vastaustekniikkansa tason, sekä harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Kurssilaiset saavat aina harjoituspääsykokeistaan henkilökohtaista palautetta, jonka avulla kurssilaisilla on mahdollisuus kehittää osaamistaan olennaisilta osiltaan ennen varsinaista valintakoetta.

Harjoittelun tueksi voit ostaa kurssipakettiin kuulumattoman lisäharjoituspääsykokeen hintaan 59€.

Monivalintakoe LK-netissä

Kurssiin kuuluu lisäksi myös monivalintakoe. Tämä harjoituspääsykoe valmentaa erityisesti monivalintoihin ja aikapaineeseen.

Käyttöoikeus LK-nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LexKurssien sisäiseen foorumiin ja materiaalipankkiin. Tämän lisäksi verkkokurssilaisilla on käytettävissään LexKurssien kattava Moodle-oppimisympäristö kokonaisuudessaan.

Oma tuutor

Jokainen kurssilainen saa itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä niin pienissä kuin suurissakin haasteissa. Tuutor toimii henkisenä tukena ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta. Kurssilainen saa itse toivoa, millaista tukea tuutorilta kaipaa. Voit siis esittää toiveita liittyen esimerkiksi yhteydenpidon määrään ja tapoihin, joilla tuutor tsemppaa sinua valintakokeeseen. Pyrimme parhaamme mukaan toteuttaa toiveesi.

Ilmoitathan toiveistasi tuutoria koskien oston yhteydessä “Tilauksen kommentit” -kohdassa.

Ky§§äri-monivalintapeli

Monille tuttu ja jo klassikoksi muodostunut Ky§§äri-monivalintakysymyspeli palaa uudempana ja paranneltuna versiona! Peli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta ja uusi versio mahdollistaa sulavan ja vielä tehokkaamman pelikokemuksen. Ky§§ärin avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tietokoneella, minkä johdosta voit käyttää lyhyen lukuajan mahdollisimman tehokkaasti!