Teho

Alkaen: 849,00 

Teho sopii ensimmäistä kertaa pyrkivälle. Se on LexKurssien laajin ja monipuolisin kurssikokonaisuus!

Kertauspäivät

Johdanto

Johdanto sopii passelisti määrätietoiselle hakijalle. Se on tiivis, mutta kattava luentopainotteinen kurssi.

Ei tällä hetkellä saatavilla

Aineisto

Aineistokurssi sopii hakijalle, joka tarvitsee harjoitusta aineistotehtävissä. Sen voi suorittaa omaan tahtiin.

Ei tällä hetkellä saatavilla

100,00€

Ei tällä hetkellä saatavilla

Kun ilmoittaudut, täytä kurssilaisen tiedot ja kurssilaisen etu- ja sukunimi!

Osasto:
 • 3Harjoittelupääsykoetta
 • 70Tuntia kurssisisältöä
 • Tuutor
 • Monivalintapeli
 • Materiaalipaketti
 • Plus-tehtävät
 • Käyttöoikeus LK-nettiin
 • Luento-opetus
 • Henkilökohtainen pienryhmäopetus

Valintakoekirjallisuus julkaistaan 21.4.2022
Valintakoe järjestetään 23.5.2022 kello 14-18

Teho on LexKurssien kolmesta valmiista kurssikokonaisuudesta laajin ja kattavin

Teho-kurssimme sopii erityisesti ensimmäistä kertaa oikeustieteelliseen pyrkiville sekä hakijoille, jotka kaipaavat itsenäisen lukemisen rinnalle valmennuskurssin kattavan tuen.

Kurssi koostuu luento- ja pienryhmäopetuksesta, joiden opettajina toimivat ammattitaitoiset juristit. Lisäksi Teho-kurssiin sisältyy materiaalipaketti erityisine plus-tehtävineen, harjoituspääsykokeet (3 kpl), äänikirjatiivistelmät, käyttöoikeus LK-nettiin, henkilökohtainen tuutor sekä ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua pidettävä luku- ja vastaustekniikkapäivä. Teho-kurssilaisena saat käyttöösi myös monivalintakysymyksistä koostuvan harjoituspeli Ky§§ärin, jonka avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta!

Teho-kurssi järjestetään 12.4.-22.5.2022 ja se toteutetaan hybridimuotoisena. Teho-kurssin luento-opetus on liveopetusta, joka toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa. Luku- ja vastaustekniikkapäivän opetukseen sekä pienryhmäopetukseen kurssilaisella on mahdollisuus osallistua joko paikan päällä Turussa tai verkossa etäyhteydellä. Myös harjoituspääsykokeet on mahdollista tehdä joko paikan päällä Turussa tai verkossa. Kurssille ilmoittautuessa ei tarvitse vielä valita, haluaako osallistua lähi- vai etäopetukseen.

Teho-kurssin lisäksi voi ostaa alennettuun hintaan:

 • Johdantokurssin (79 €)
 • Aineistokurssin (99 €)
 • kertauspäivät (89 €)

Mikäli haluat ostaa lisäosia myöhemmin jo kurssin ostettuasi voit ostaa ne tältä sivulta maksettuasi koko kurssimaksun.

LexKurssit pidättää oikeuden muutoksiin aikataulun osalta. Kurssin sisältö ja tuntimäärä pysyvät kuitenkin samana mahdollisista muutoksista huolimatta.

Kurssin aikataulut

Teho-kurssi järjestetään 12.4.-22.5.2022. Kurssi alkaa luku- ja vastaustekniikkapäivällä 12.4.2022.

Luento-opetuksen alustava aikataulu:

VKO 17

ma 25.4.
ke 27.4.

VKO 18

ma 2.5.
ti 3.5.
ke 4.5.
to 5.5.

VKO 19

ti 10.5.
ke 11.5.
to 12.5.

Luento-opetus järjestetään ilta-aikaan klo 16-20 (kesto n. 4 h) eli päivisin kurssilaisilla on hyvää aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Pienryhmäopetuksen alustava aikataulu:

pe 6.5.
ma 9.5.
pe 13.5.
ti 17.5.
ke 18.5.
to 19.5.

Pienryhmäopetus kestää 3 tuntia. Opetus järjestetään päiväsaikaan. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan lähempänä kurssin alkamista.

Harjoituspääsykokeet järjestetään lauantaina 7.5. ja 14.5. Monivalintakoe on puolestaan suoritettavissa kurssilaisen oman aikataulun mukaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin aikataulussa. Kurssin sisältö ja tuntimäärät pysyvät kuitenkin samana mahdollisista muutoksista huolimatta.

Viikko 15

11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta 2022

Keskiviikko 12.4.
Luku- ja vastaustekniikkapäivä

Viikko 17

25. huhtikuuta - 1. toukokuuta 2022

Maanantai 25.4.
Luento

Keskiviikko 27.4.
Luento

Viikko 18

2. toukokuuta - 8. toukokuuta 2022

Maanantai 2.5.
Luento

Tiistai 3.5.
Luento

Keskiviikko 4.5.
Luento

Torstai 5.5.
Luento

Perjantai 6.5.
Pienryhmäopetus

Lauantai 7.5.
Harjoituspääsykoe

Viikko 19

9. toukokuuta - 15. toukokuuta 2022

Maanantai 9.5.
Pienryhmäopetus

Tiistai 10.5.
Luento

Keskiviikko 11.5.
Luento

Torstai 12.5.
Luento

Perjantai 13.5.
Pienryhmäopetus

Lauantai 14.5.
Harjoituspääsykoe

Viikko 20

16. toukokuuta - 22. toukokuuta 2022

Tiistai 17.5.
Pienryhmäopetus

Keskiviikko 18.5.
Pienryhmäopetus

Torstai 19.5.
Pienryhmäopetus

Valintakoekirjallisuus julkaistaan 22.4.2021
Valintakoe järjestetään 24.5.2021 kello 4-18

Luento-opetus

Kattava paketti valintakoekirjallisuuteen syventyviä luentoja, joiden opettajina toimivat juridiikan ammattilaiset. Kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitisijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai valintakoekirjallisuudessa epäselväksi jääneistä asioista.
Luento-opetuksen aikataulu selviää lähempänä valintakoekirjallisuuden julkaisua, mutta luennot aikataulutetaan niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Pienryhmäopetus

Suosittu pienryhmäopetus tarjoaa hakijalle mahdollisuuden syventää osaamistaan pienessä ryhmässä luennoitsijan kanssa. Kurssilaiselle tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen ja yksityiskohtaisempaan opetukseen valintakoekirjojen haastavimmista kohdista. Pienryhmäopettajina toimivat samat juristit, jotka pitävät luento-opetuksen.

Materiaalipaketti ja äänikirjat

Materiaalipaketti sisältää laadukkaat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä mallivastauksineen. Pakettiin kuuluu myös aineistotehtäviä. Teho-kurssilaiset saavat lisäksi Plus-tehtävävihon, joka sisältää haastavampia lisätehtäviä. Kurssilaisille kuuluu myös tiivistelmistä tehdyt äänikirjat.

Luku- ja vastaustekniikkapäivä

Ytimekäs luku- ja vastaustekniikkapäivä järjestetään Teho-kurssilaisille ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua. Päivä koostuu luento-osuudesta sekä lukusuunnitelmatyöpajasta. Luento-osuudessa käydään läpi miten valintakoetehtäviin tulee vastata ja millaisia lukutekniikoita pääsykoeurakan aikana kannattaa hyödyntää. Lopuksi on tarkoitus laatia lukusuunnitelmat tuutoreiden avustuksella.

Luku- ja vastaustekniikkapäivä järjestetään tiistaina 12.4.2022.

Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu kolme valintakoekirjallisuuteen perustuvaa harjoituspääsykoetta; kaksi pääsykoetta mukailevaa koetta ja yksi monivalintakoe. Kokeiden avulla kurssilaiset pystyvät seuraamaan vastaustekniikan kehittymistä ja harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Harjoituspääsykokeen tehtävät käydään huolella läpi ja kurssilaiset saavat suorituksestaan myös henkilökohtaista palautetta.

Käyttöoikeus LK-Nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LK-nettiin, joka sisältää LexKurssien sisäisen foorumin ja sähköisen materiaalipankin. Kurssilaiset voivat esittää foorumissa kysymyksiä esimerkiksi materiaalinvalmistelijoille valintakoekirjallisuuden sisällöstä.

Oma Tuutor

Kaikki kurssilaiset saavat itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä niin pienissä kuin suurissa haasteissa. Tuutor toimii henkisenä tukena ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta.

Ky§§äri-monivalintapeli

Ky§§äri-monivalintakysymyspeli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta. Ky§§ärin avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tietokoneella.

Edellä esitetyn lisäksi Teho-kurssiin sisältyy aineistokurssi (23 h) ja yksi monivalintaharjoituskoe (2 h). Aineistokurssin suorittamisen voi aloittaa 15.2.2021 alkaen, kun taas monivalintaharjoituskoe on suoritettavissa 26.4.–23.5. vapaavalintaisena ajankohtana.