Teho

Alkaen: 1029,00 

Tämän vuoden uutuutena meiltä löytyy Teho, jonka luento-opetus järjestetään lähiopetuksena! Teho on LexKurssien laajin ja monipuolisin kurssikokonaisuus, joka sopii erityisesti ensimmäistä kertaa pyrkivälle mutta myös sellaiselle, joka kaipaa itsenäisen lukemisen rinnalle valmennuskurssin kattavan tuen! Teho-kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua luento-opetuksiin myös etäyhteyksin.

 

Kertauspäivät

Johdanto

Johdantokurssi tarjoaa hyvät lähtökohdat oikeudelliselle ajattelulle, johdattamalla hakijan oikeustieteen perusteisiin. Kurssi sisältää myös luku- ja vastaustekniikan!

Aineisto

Aineistokurssi sopii erityisesti hakijalle, joka kokee tarvitsevansa harjoitusta juuri aineistotehtävissä. Aineistokurssilla harjoitellaan oikeudellisten tekstien lukemista ja tiedon soveltamista. 

100,00€

Kun ilmoittaudut, täytä kurssilaisen tiedot ja kurssilaisen etu- ja sukunimi!

Osasto:
 • 3Harjoittelupääsykoetta
 • 70Tuntia kurssisisältöä
 • Tuutor
 • Kyssäri-monivalintapeli
 • Materiaalipaketti
 • Plus-tehtävät
 • Käyttöoikeus digitaaliseen oppimisympäristöön
 • Luento-opetus
 • Henkilökohtainen pienryhmäopetus

Valintakoekirjallisuus julkaistaan huhtikuun lopulla.
Valintakoe järjestetään 23.5.2024 kello 14-18

Teho on LexKurssien kolmesta valmiista kurssikokonaisuudesta laajin ja kattavin

Teho-kurssimme sopii erityisesti ensimmäistä kertaa oikeustieteelliseen pyrkiville sekä hakijoille, jotka kaipaavat itsenäisen lukemisen rinnalle valmennuskurssin kattavan tuen.

Kurssi koostuu luento- ja pienryhmäopetuksesta, joiden opettajina toimivat ammattitaitoiset juristit. Lisäksi Teho-kurssiin sisältyy materiaalipaketti erityisine plus-tehtävineen, harjoituspääsykokeet (3 kpl), äänikirjatiivistelmät ja käyttöoikeus digitaaliseen oppimisympäristöön.

Teho-kurssi sisältää henkilökohtaisen tuutorin. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat Turun oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta. Tuutorit räätälöivät toimintansa hakijoiden toiveiden mukaisesti. 

Kurssiin kuuluu myös ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua pidettävä luku- ja vastaustekniikkapäivä, jossa saat hiottua luku- ja vastaustekniikkasi kuntoon hyvissä ajoin ennen lukuprosessin alkamista. Teho-kurssilaisena saat käyttöösi myös monivalintakysymyksistä koostuvan harjoituspeli Ky§§ärin, jonka avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta!

Teho-kurssi järjestetään Turussa keväällä 2024.

Luennoitsijat julkaistaan myöhemmin keväällä.

Kaikki materiaali julkaistaan kurssialustalla LK-netissä. Pääset LK-nettiin ”oma tili” kohdasta ollessasi kirjautuneena sisään sivulle lexkurssit.fi. Linkki on pieni nuoli, jonka yhteydessä lukee LK-net.

Teho-kurssin lisäksi voi ostaa alennettuun hintaan:

 • Johdantokurssin (97,99 €)
 • Aineistokurssin (118,92 €)
 • Kertauspäivät (115,85 €)

Mikäli haluat ostaa lisäosia myöhemmin jo kurssin ostettuasi voit ostaa ne tältä sivulta maksettuasi koko kurssimaksun.

LexKurssit pidättää oikeuden muutoksiin aikataulun osalta. Kurssin sisältö ja tuntimäärä pysyvät kuitenkin samana mahdollisista muutoksista huolimatta.

Kurssin aikataulut

Aikataulut julkaistaan myöhemmin!

Oman ryhmäsi löydät LK-netistä "Teho-kurssi" -sivulta.

Monivalintakoe on tehtävissä itselle sopivana ajankohtana 6.5-21.5.2024

Luennot painottuvat pääasiassa ilta-aikoihin (16-20). Luentojen ja pienryhmäopetuksen tarkempi aikataulu julkaistaan pääsykoekirjojen tultua julki.

Pidätämme oikeuden muutoksiin aikataulussa. Kurssin sisältö ja tuntimäärät pysyvät kuitenkin samana mahdollisista muutoksista huolimatta.

Valintakoekirjallisuus julkaistaan noin kuukausi ennen valintakoetta.
Valintakoe järjestetään 23.5.2024 kello 14-18

Luento-opetus

Kattava paketti valintakoekirjallisuuteen syventyviä luentoja, joiden opettajina toimivat juridiikan ammattilaiset. Kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitisijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai valintakoekirjallisuudessa epäselväksi jääneistä asioista.
Luento-opetuksen aikataulu selviää lähempänä valintakoekirjallisuuden julkaisua, mutta luennot aikataulutetaan niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Pienryhmäopetus

Suosittu pienryhmäopetus tarjoaa hakijalle mahdollisuuden syventää osaamistaan pienessä ryhmässä luennoitsijan kanssa. Kurssilaiselle tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen ja yksityiskohtaisempaan opetukseen valintakoekirjojen haastavimmista kohdista. Pienryhmäopettajina toimivat samat luennoitsijat, jotka pitävät luento-opetuksen.

Materiaalipaketti ja äänikirjat

Materiaalipaketti sisältää laadukkaat sähköiset tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä mallivastauksineen. Pakettiin kuuluu myös aineistotehtäviä. Teho-kurssilaiset saavat lisäksi sähköisen Plus-tehtävävihon, joka sisältää haastavampia lisätehtäviä. Kurssilaisille kuuluu myös tiivistelmistä tehdyt äänikirjat.

HUOM! Materiaalipaketti sekä Plus-tehtävävihko on mahdollista saada tänä vuonna vain sähköisesti. Materiaalit on mahdollista kuitenkin tulostaa itse.

Luku- ja vastaustekniikkapäivä

Ytimekäs luku- ja vastaustekniikkapäivä järjestetään Teho-kurssilaisille ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua. Päivä koostuu luento-osuudesta sekä lukusuunnitelmatyöpajasta. Luento-osuudessa käydään läpi miten valintakoetehtäviin tulee vastata ja millaisia lukutekniikoita pääsykoeurakan aikana kannattaa hyödyntää. Lopuksi on tarkoitus laatia lukusuunnitelmat tuutoreiden avustuksella.

Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu kolme valintakoekirjallisuuteen perustuvaa harjoituspääsykoetta; kaksi pääsykoetta mukailevaa koetta ja yksi monivalintakoe. Kokeiden avulla kurssilaiset pystyvät seuraamaan vastaustekniikan kehittymistä ja harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Harjoituspääsykokeen tehtävät käydään huolella läpi ja kurssilaiset saavat suorituksestaan myös henkilökohtaista palautetta.

Käyttöoikeus LK-Nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LK-nettiin, joka sisältää LexKurssien sisäisen foorumin ja sähköisen materiaalipankin. Kurssilaiset voivat esittää foorumissa kysymyksiä esimerkiksi materiaalinvalmistelijoille valintakoekirjallisuuden sisällöstä.

Oma tuutor

Jokainen kurssilainen saa itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä niin pienissä kuin suurissakin haasteissa. Tuutor toimii henkisenä tukena ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta. Kurssilainen saa itse toivoa, millaista tukea tuutorilta kaipaa. Voit siis esittää toiveita liittyen esimerkiksi yhteydenpidon määrään ja tapoihin, joilla tuutor tsemppaa sinua valintakokeeseen. Pyrimme parhaamme mukaan toteuttaa toiveesi.

Ilmoitathan toiveistasi tuutoria koskien oston yhteydessä “Tilauksen kommentit” -kohdassa.

Ky§§äri-monivalintapeli

Monille tuttu ja jo klassikoksi muodostunut Ky§§äri-monivalintakysymyspeli palaa uudempana ja paranneltuna versiona! Peli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta ja uusi versio mahdollistaa sulavan ja vielä tehokkaamman pelikokemuksen. Ky§§ärin avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tietokoneella, minkä johdosta voit käyttää lyhyen lukuajan mahdollisimman tehokkaasti!