Teho

Alkaen: 929,00 

Teho sopii ensimmäistä kertaa pyrkivälle. Se on LexKurssien laajin ja monipuolisin kurssikokonaisuus!

Kertauspäivät

Johdanto

Johdantokurssi aloittaa lähtölaskennan valintakokeeseen johdattamalla hakijan oikeustieteen perusteisiin ja luku- ja vastaustekniikkaan!

Aineisto

Aineistokurssin avulla otat aineistotehtävät haltuun hyvissä ajoin ennen valintakoetta!

100,00€

Kun ilmoittaudut, täytä kurssilaisen tiedot ja kurssilaisen etu- ja sukunimi!

Osasto:
 • 3Harjoittelupääsykoetta
 • 70Tuntia kurssisisältöä
 • Tuutor
 • Kyssäri-monivalintapeli
 • Materiaalipaketti
 • Plus-tehtävät
 • Käyttöoikeus digitaaliseen oppimisympäristöön
 • Luento-opetus
 • Henkilökohtainen pienryhmäopetus

Valintakoekirjallisuus julkaistaan 25.4.
Valintakoe järjestetään 25.5.2023 kello 9-13

Teho on LexKurssien kolmesta valmiista kurssikokonaisuudesta laajin ja kattavin

Teho-kurssimme sopii erityisesti ensimmäistä kertaa oikeustieteelliseen pyrkiville sekä hakijoille, jotka kaipaavat itsenäisen lukemisen rinnalle valmennuskurssin kattavan tuen.

Kurssi koostuu luento- ja pienryhmäopetuksesta, joiden opettajina toimivat ammattitaitoiset juristit. Lisäksi Teho-kurssiin sisältyy materiaalipaketti erityisine plus-tehtävineen, harjoituspääsykokeet (3 kpl), äänikirjatiivistelmät ja käyttöoikeus digitaaliseen oppimisympäristöön.

Teho-kurssi sisältää henkilökohtaisen tuutorin. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta. Tuutorit räätälöivät toimintansa hakijoiden toiveiden mukaisesti. 

Kurssiin kuuluu myös ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua pidettävä luku- ja vastaustekniikkapäivä, jossa saat hiottua luku- ja vastaustekniikkasi kuntoon hyvissä ajoin ennen lukuprosessin alkamista. Teho-kurssilaisena saat käyttöösi myös monivalintakysymyksistä koostuvan harjoituspeli Ky§§ärin, jonka avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta!

Teho-kurssi järjestetään keväällä 2023. LexKursseilla kaikki luento- ja pienryhmäopetus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa, mikä mahdollistaa osallistumisen paikasta riippumatta ja on iso apu lukemisen aikatauluttamisessa.

Teho-kurssin lisäksi voi ostaa alennettuun hintaan:

 • Johdantokurssin (89 €)
 • Aineistokurssin (109 €)
 • kertauspäivät (89 €)

Mikäli haluat ostaa lisäosia myöhemmin jo kurssin ostettuasi voit ostaa ne tältä sivulta maksettuasi koko kurssimaksun.

LexKurssit pidättää oikeuden muutoksiin aikataulun osalta. Kurssin sisältö ja tuntimäärä pysyvät kuitenkin samana mahdollisista muutoksista huolimatta.

Kurssin aikataulut

Teho-kurssi alkaa 21.4.
Kurssi alkaa luku- ja vastaustekniikkapäivällä.

Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä kirjojen julkaisua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin aikataulussa. Kurssin sisältö ja tuntimäärät pysyvät kuitenkin samana mahdollisista muutoksista huolimatta.

Valintakoekirjallisuus julkaistaan noin kuukausi ennen valintakoetta.
Valintakoe järjestetään 25.5.2023 kello 9-13

Luento-opetus

Kattava paketti valintakoekirjallisuuteen syventyviä luentoja, joiden opettajina toimivat juridiikan ammattilaiset. Kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä luennoitisijoilta heitä askarruttavista kysymyksistä tai valintakoekirjallisuudessa epäselväksi jääneistä asioista.
Luento-opetuksen aikataulu selviää lähempänä valintakoekirjallisuuden julkaisua, mutta luennot aikataulutetaan niin, että kurssilaisille jää reilusti aikaa omatoimiseen opiskeluun.

Pienryhmäopetus

Suosittu pienryhmäopetus tarjoaa hakijalle mahdollisuuden syventää osaamistaan pienessä ryhmässä luennoitsijan kanssa. Kurssilaiselle tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen ja yksityiskohtaisempaan opetukseen valintakoekirjojen haastavimmista kohdista. Pienryhmäopettajina toimivat samat luennoitsijat, jotka pitävät luento-opetuksen.

Materiaalipaketti ja äänikirjat

Materiaalipaketti sisältää laadukkaat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä mallivastauksineen. Pakettiin kuuluu myös aineistotehtäviä. Teho-kurssilaiset saavat lisäksi Plus-tehtävävihon, joka sisältää haastavampia lisätehtäviä. Kurssilaisille kuuluu myös tiivistelmistä tehdyt äänikirjat.

Luku- ja vastaustekniikkapäivä

Ytimekäs luku- ja vastaustekniikkapäivä järjestetään Teho-kurssilaisille ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua. Päivä koostuu luento-osuudesta sekä lukusuunnitelmatyöpajasta. Luento-osuudessa käydään läpi miten valintakoetehtäviin tulee vastata ja millaisia lukutekniikoita pääsykoeurakan aikana kannattaa hyödyntää. Lopuksi on tarkoitus laatia lukusuunnitelmat tuutoreiden avustuksella.

Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu kolme valintakoekirjallisuuteen perustuvaa harjoituspääsykoetta; kaksi pääsykoetta mukailevaa koetta ja yksi monivalintakoe. Kokeiden avulla kurssilaiset pystyvät seuraamaan vastaustekniikan kehittymistä ja harjoittelemaan varsinaista valintakoetta varten. Harjoituspääsykokeen tehtävät käydään huolella läpi ja kurssilaiset saavat suorituksestaan myös henkilökohtaista palautetta.

Käyttöoikeus LK-Nettiin

Kurssilaiset saavat tunnukset LK-nettiin, joka sisältää LexKurssien sisäisen foorumin ja sähköisen materiaalipankin. Kurssilaiset voivat esittää foorumissa kysymyksiä esimerkiksi materiaalinvalmistelijoille valintakoekirjallisuuden sisällöstä.

Oma tuutor

Jokainen kurssilainen saa itselleen oman tuutorin, jonka puoleen voi kääntyä niin pienissä kuin suurissakin haasteissa. Tuutor toimii henkisenä tukena ja tsempparina vaativassa lukuprosessissa. Kaikki LexKurssien tuutorit ovat oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita, joilla on tuoretta omakohtaista kokemusta valintakokeeseen valmistautumisesta. Kurssilainen saa itse toivoa, millaista tukea tuutorilta kaipaa. Voit siis esittää toiveita liittyen esimerkiksi yhteydenpidon määrään ja tapoihin, joilla tuutor tsemppaa sinua valintakokeeseen.Pyrimme parhaamme mukaan toteuttaa toiveesi.

Ilmoitathan toiveistasi tuutoria koskien oston yhteydessä “Tilauksen kommentit” -kohdassa.

Ky§§äri-monivalintapeli

Monille tuttu ja jo klassikoksi muodostunut Ky§§äri-monivalintakysymyspeli palaa uudempana ja paranneltuna versiona! Peli sisältää runsaasti monivalintakysymyksiä valintakoekirjallisuudesta ja uusi versio mahdollistaa sulavan ja vielä tehokkaamman pelikokemuksen. Ky§§ärin avulla pääsykokeeseen voi harjoitella ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella tai tietokoneella, minkä johdosta voit käyttää lyhyen lukuajan mahdollisimman tehokkaasti!