Kirjaudu

249,00 € Aika: 12.5.-13.5. Laajuus: 12h Turku

Ker­taus­päi­villä kertaat olennaiset asiat tehokkaasti juu­ri en­nen va­lin­ta­koet­ta

Kertauspäivät koostuvat tiiviistä ja tehokkaasta pienryhmäopetuksesta. Kertauspäivillä valintakoekirjat kerrataan yleisellä tasolla ja kirjojen ongelmakohtiin ja niistä heränneisiin kysymyksiin paneudutaan tarkemmin. Kertauspäivien tarkoituksena on luoda hakijalle selkeä kuva omasta osaamisestaan muun muassa erilaisia tehtäviä tekemällä ja antaa lisäpuhtia, jotta hakija saa hyödynnettyä viimeisetkin lukupäivät mahdollisimman tehokkaasti.

Kertauspäivät sopivat kaikille hakijoille, jotka haluavat lisätehoa ja tukea lukuprosessin loppumetreille.

 

Kurssin sisältö

Pienryhmä- ja vastaustekniikkaopetus

Kertauspäivät sisältävät tehokasta pienryhmäopetusta valintakoekirjojen vaikeista kohdista valmistumisvaiheessa olevien pienryhmäopettajien johdolla. Kurssilla käydään lisäksi läpi valintakokeen edellyttämää vastaustekniikkaa, jolla tänä vuonna uudistuneessa valintakokeessa on entistä suurempi merkitys.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää laadukkaat, LexKurssien pienryhmäopettajien laatimat tiivistelmät valintakoekirjoista ja runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen. 

Kurssimateriaali postitetaan kertauspäivien osallistujille huhtikuussa, jotta materiaaliin ehtii tutustua kunnolla ja saada siitä kaiken mahdollisen hyödyn irti ennen valintakoetta.

Lisäosana Kertauspäiviin osallistuneet kurssilaiset saavat kurssimateriaalin jo aiemmin alkaneen valmennuskurssinsa yhteydessä. 

Yhdistelmätarjous!

Nyt jos ostat TehoPlus-, Teho-, IntensiiviPlus- tai Intensiivi-kurssin, voit ostoskorivaiheessa napata mukaasi myös Kertauspäivät alennettuun hintaan 199€. Yhdistelmätarjoukseen kuuluu yksi materiaalipaketti.