Kevään 2022 kurssien toteutustavat ja poikkeuksellinen puhelinpäivystys

Teho-kurssimme järjestetään keväällä 2022 hybridimuotoisena. Kurssin luento-opetus tapahtuu kokonaisuudessaan verkossa, mutta pienryhmäopetukseen sekä luku- ja vastaustekniikkapäivään kurssilaisella on mahdollisuus osallistua joko paikan päällä Turussa tai verkossa. Kurssilaisella on myös mahdollisuus valita tekeekö hän harjoituspääsykokeet paikan päällä Turussa vai verkossa. Kurssille ilmoittautuessa ei tarvitse vielä valita haluaako osallistua lähi- vai etäopetukseen. Valinta lähi- ja etäopetukseen osallistumisesta sekä harjoituspääsykokeiden tekotavasta ilmoitetaan lähempänä kurssien alkamista. 

Jos sinulla herää kysyttävää koskien kurssien toteutustapoja tai muuta kursseihin liittyvää, tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta info@lexkurssit.fi tai puhelimitse puhelinpäivystysaikojen puitteissa.

Huom. perjantaina 19.11. meillä ei poikkeuksellisesti ole puhelinpäivystystä! Olemme tavoitettavissa kuitenkin sähköpostitse tällöin sekä puhelimitse seuraavan kerran maanantaina 22.11. normaalien päivystysaikojen puitteissa.

Kurssille?

Etsitkö sopivaa valmennuskurssia? Meillä on aika monenlaisia, joten eiköhän täältä löydy!

Katso valmennuskurssimme