Kevään 2023 luennoitsijat on nyt julkaistu!

LexKurssien kevään 2023 luennoitsijat on nyt julkaistu! Tänäkin vuonna luennoitsijoistamme huokuu vahva rautainen ammattitaito! Lisäksi luennoitsijamme ovat helposti lähestyttäviä ja mukavia tyyppejä. Luennoitsijoina toimivat tänä vuonna Jussi Sjöblom, Saara Ingström ja Johannes Koskenniemi.

Jussi Sjöblom luennoi kirjasta ”Johdatus oikeuteen ja oikeudelliseen ajatteluun”, ja aihealue onkin hänelle jo valmiiksi erittäin tuttu hänen toimittuaan luennoitsijana samasta kirjasta myös pääsykoekeväänä 2020. Jussi toimii LexKurssien luennoitsijana nyt jo neljättä kevättä putkeen, ja on saanut aiempina vuosina valtavasti kehuja erityisesti luentojensa selkeydestä ja asiantuntemuksesta. Päivätyökseen Jussi toimii aluesyyttäjänä Helsingissä hoitaen erityisesti seksuaali-, nuoriso- ja väkivaltarikosasioita. Jussi onkin enemmän kuin valmiina luotsaamaan omalta osaltaan jälleen yhden hakijaerän oikiksen porteista sisään!

Saara Ingström luennoi kirjasta ”Johdatus prosessioikeuteen”. Hän on myös aiempina vuosina toiminut luennoitsijana LexKursseilla. Saara on työskenellyt eri tyyppisten tuomioistuinprosessien parissa koko työuransa, erityisesti tämänhetkisessä päivätyössään korkeimman oikeuden esittelijänä. Prosessioikeudesta ei siis juurikaan parempaa osaajaa löydy kuin Saara korkeimman oikeuden esittelijänä.

Johannes Koskenniemi luennoi kolmesta valintakoekirjallisuuteen sisältyvästä artikkelista. Johannes työskentelee esittelijänä korkeimmassa oikeudessa ja tekee sen ohessa väitöskirjatutkimusta. Hänellä on oikeustieteellisen loppututkinnon lisäksi filosofian maisterin loppututkinto.

Kurssille?

Etsitkö sopivaa valmennuskurssia? Meillä on aika monenlaisia, joten eiköhän täältä löydy!

Katso valmennuskurssimme