LexKurssien kevään 2021 valmennuskurssit järjestetään etäyhteyden välityksellä

LexKurssien kevään 2021 valmennuskurssit järjestetään etäyhteyden välityksellä vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen. Kurssilaisten turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja koemme, että tämä on paras tapa huolehtia osallistujien terveydestä ja turvallisuudesta. Haluamme tällä turvata sen, että kurssilaiset voivat osallistua toukokuussa järjestettävään valintakokeeseen ilman pelkoa lähiopetuksessa mahdollisista altistumisista ja tartunnoista. Vaikka turvaväleistä ja muista turvatoimista huolehditaankin, liittyy tämän luokan kokoontumisiin aina riski altistuksille. Meille on tärkeää, ettei yksikään kurssilaisistamme joudu jättämään valintakoetta väliin karanteenin vuoksi. 

Halusimme tehdä tämän päätöksen jo hyvissä ajoin, sillä valintakoekevät on monelle hyvin stressaavaa ja hektistä aikaa. Ilmoittamalla kurssien etätoteutuksesta jo tässä vaiheessa toivomme, että voimme osaltamme olla apuna haastavassa tilanteessa ja vähentää hakijoiden stressiä epävarmassa tilanteessa. Valintakokeiden tarkemmasta toteutustavasta ilmoitetaan myöhemmin, viimeistään 16.3.2021 osoitteessa oikeustieteet.fi. 

LexKursseilla on jo vuoden kokemus kurssien järjestämisestä etäopetuksena ja saimmekin viime vuonna runsaasti hyvää palautetta niin etäopetuksen laadusta kuin myös käytännön järjestelyistä. Luennot on toteutetaan viime vuoden tapaan livenä etäyhteyttä hyödyntäen. Pienryhmissä, kertauspäivissä, opintopiireissä ja tutortapaamisissa hyödynnämme interaktiivista etäyhteyttä, jossa voi esittää kysymyksiä aivan kuten luennoitsija / puhuja olisi samassa tilassa. Pyrimme kaikessa lähikurssien etätoteutuksessa siis jäljittelemään lähiopetusta niin pitkälle kuin mahdollista. Kurssien aikataulu ei etätoteutuksesta huolimatta muutu. 

Turun ylioppilaskyläsäätiön kautta majoitusta hakeneet: mikäli muuttunut tilanne aiheuttaa muutoksia majoituksen tarpeisiisi, olethan pikimmiten yhteydessä Turun ylioppilaskyläsäätiöön.

Mikäli YTL päätyy perumaan kirjoitukset tai siirtämään niitä valtakunnallisesti siten, että ylioppilaaksi valmistuminen siirtyy merkittävästi, tarjoamme kurssilaisille mahdollisuuden siirtää kurssinsa seuraavalle keväälle.

Tilanne on kaikille hankala mutta kurssilaisten turvallisuus on meille ensisijaista. Tärkein tavoitteemme on huolehtia siitä, että vallitsevista olosuhteista huolimatta järjestämme parhaan mahdollisen valmennuksen oikeustieteellisen tiedekunnan valintakokeeseen. Toivomme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Mikäli kysymyksiä herää, meihin voi olla yhteydessä joko sähköpostitse (info@lexkurssit.fi) tai puhelimitse (puh. 010 6665010) puhelinpäivystysaikojen puitteissa. 

Ystävällisin terveisin,

Valmennuskurssivastaavat

Kurssille?

Etsitkö sopivaa valmennuskurssia? Meillä on aika monenlaisia, joten eiköhän täältä löydy!

Katso valmennuskurssimme