Pääsykoekirjojen ennakkotilaus 25.2-5.4.

Pääsykoekirjojen ennakkotilauksesta on julkaistu lisätietoa. Pääsykoekirjapaketista voi tehdä ennakkotilauksen Unigrafian verkkokirjakaupassa 25.2.-5.4.2021 klo 24.00 mennessä. Pääsykoekirjoista julkaistaan myös sähköiset versiot, jotka ovat kaikkien ladattavissa ilmaiseksi julkaisujen ilmestyttyä. Lukuoikeudet sähköisiin versioihin hankitaan myöskin Unigrafian verkkokaupasta. Pääsykoepaketin hinta on tänä vuonna 169 € +. 10 € postikulut. Pääsykoekirjapaketit ovat myynnissä ainoastaan Unigrafian verkkokaupassa. Toimitustapa on postipaketti. 

Ennakkotilaukset postitetaan postipakettina 22.4.2021. Posti vastaa lähetyksien toimituksista. Postipaketin arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää Postin toimitusehtojen mukaisesti. 

Ennakkotilauksiin liittyvät mahdolliset muutokset on ilmoitettava 2.4.2021 mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@unigrafia.fi.
5.4. jälkeen tulevat tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä eivätkä ne välttämättä ehdi ensimmäiseen postituserään.

Unigrafia julkaisee myös sähköiset versiot 22.4.2020 klo 12.00. Sähköinen versio on kaikkien ilmaiseksi ladattavissa julkaisujen ilmestyttyä. 3,30 eurolla voi ostaa sähköisen version sellaiseen kirjapakettiin, jossa on muistiinpanomahdollisuus. Lukuoikeudet sähköisiin versioihin hankitaan Unigrafian verkkokaupasta.

Kurssille?

Etsitkö sopivaa valmennuskurssia? Meillä on aika monenlaisia, joten eiköhän täältä löydy!

Katso valmennuskurssimme