Tietoa aineistokurssin suorittamisesta

Olemme lähettäneet kaikille Tehon ja Aineistokurssin ostaneille viestiä keskiviikkona, 11.2. koskien aineistokurssin suorittamista. Mikäli et ole viestiä saanut, tarkastathan roskapostisi. Mikäli viestiä ei löydy sieltäkään, olethan yhteydessä meihin!

Aineistokurssin kaksi ensimmäistä luentoa ja ensimmäinen aineistotehtävä julkaistaan LexKurssien digitaalisessa oppimisympäristössä, LK-netissä 15.2.2021 kello 9.00. Ensimmäinen luentovideo on johdantovideo ja se käsittelee yleisesti aineistotehtäviin vastaamista ja luku- ja vastaustekniikkaa. Toinen 15.2. julkaistavista videoista on ensimmäisen aineistotehtävän vastausvideo. Pääset siis heti 15.2. testaamaan osaamistasi, kun ensimmäinen aineistotehtävä julkaistaan kurssialueella. Luentovideoiden katseluoikeus on rajaton; niitä voi katsella niiden ilmestymisen jälkeen milloin tahansa. Videoiden vaikeisiin kohtiin voi halutessaan palata aina uudelleen. Muistiinpanovälineet kannattaa pitää lähettyvillä videoita katsellessa. Aineistokurssin luennoitsijana toimii juristi Lotta Koskela.

LK-nettiin lisätään lisäksi 15.2.2021 jälkeen neljä muuta aineistotehtävää vastausvideoineen sekä lisäksi viisi muuta aineistotehtävä kirjallisine vastauksineen. Materiaalia lisätään muutaman päivän välein niin, että 28.2.2021 on viimeinen päivä, kun uutta materiaalia ilmestyy kurssialueelle. Kurssialueelle tulee yhteensä 10 aineistotehtävää, joista viiteen on saatavilla luentovideo, jossa käydään perusteellisesti läpi tehtävän oikeat vastaukset perusteluineen ja viisi aineistotehtävää, joiden vastaukset ovat kirjallisena tiedostona kurssialueella. Aineistotehtävät ovat vaihtelevasti monivalintatehtäviä ja kirjallisia aineistotehtäviä. Tutustuthan kurssialueeseen huolellisesti. Aineistotehtävät löydät muokattavassa tiedostomuodossa LK-netistä, jotta niihin vastaaminen on helppoa omalla tietokoneella.

Aineistokurssiimme kuuluu myös loppukoe, jossa pääset testaamaan todellista osaamistasi. Aineistokokeen tehtävät ovat vaihtelevasti monivalintatehtäviä ja kirjallisia aineistotehtäviä niin, että saat varmasti harjoitusta mahdollisimman monesta aineistotehtävätyypistä. Aineistokoe tehdään niin ikään LK-netissä. Koe on mahdollista suorittaa kolmena eri ajankohtana. Kukin kurssilainen voi osallistua kokeeseen vain kerran. Saat kokeesi korjattuna takaisin ja henkilökohtaista palautetta vastauksistasi kahden viikon kuluessa suorituksestasi. Aineistokoe järjestetään 1.3.2021, 1.4.2021 ja 17.5.2021. Koe on auki koepäivänä kello 10.00–23.59 ja sen suoritusaika on kolme (3) tuntia.  

Kun kirjaudut lexkurssit.fi -sivustolle, löydät digitaalisen oppimisympäristön klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa ihmiskuvaketta ja valitsemalla ”LKnet”. Käyttäjätilinäsi oppimisympäristössä toimii sama käyttäjä kuin verkkosivuillammekin. Huomaathan kuitenkin, että sähköiseen oppimisympäristöön voi kirjautua ainoastaan kulkemalla sinne verkkosivujemme kautta. Kirjautumislinkin olet saanut meiltä kurssin ostamisen yhteydessä sähköpostitse. Tarkistathan hyvissä ajoin tunnustesi toimivuuden, ja olethan yhteydessä meihin, jos tunnuksesi eivät jostain syystä toimi tai sinulla ei ole niitä. Ota yhteyttä meihin myös siinä tapauksessa, jos sinulla on ongelmia LK-netin kanssa tai kurssialueella on jotain mistä haluat kysyä. Kun kirjaudut sivuillemme, sinulla saattaa näkyä ”keskeneräisissä” tilauksissa jotain. Tästä ei kuitenkaan tarvitse välittää, vaan kaikki maksut ovat kirjautuneet meille oikein. Sivustollamme on jonkinlainen vika, jota emme ole vielä paikantaneet.

Jos olet maksanut kurssisi varausmaksulla ja loppumaksu on vielä maksamatta, ei aineistokurssialue näy vielä sinulle LK-netissä. Kurssialueen ja käyttöoikeudet materiaaleihin saat näkyviin maksamalla loppumaksun. Lähetämme tämän hetkisille varausmaksuasiakkaillemme, joiden kurssi on vielä osittain maksamatta, maksulinkin sähköpostitse. Linkin kautta pääset maksamaan kurssisi loppumaksun. Voit päättää maksupäiväsi eräpäivän puitteissa itse, ja saat käyttöoikeudet ostamiisi kursseihin heti loppumaksun maksettuasi.  

Jos tilaat valintakoekirjat itsellesi postitse, muista ottaa huomioon missä kaupungissa olet kirjojen toimitushetkellä. Valintakoekirjojen tilausohjeet löydät osoitteesta oikeustieteet.fi. Valintakoekirjallisuus julkaistaan 22.4.2021 ja valintakoe järjestetään 24.5.2021 kello 14–18.

Lisätietoa hakemisesta, valintakokeesta sekä opiskelijavalinnan kriteereistä löydät oikeustieteet.fi -palvelusta.

Ystävällisin terveisin,

Ellinoora Tillqvist & Satu Väänänen
valmennuskurssivastaavat
LexKurssit

Lisätietoja:

Autamme puhelimitse päivystysaikojen puitteissa: 010 666 5010 ja sähköpostitse: info@lexkurssit.fi

Suosittelemme seuraamaan ilmoituksia osoitteissa: www.lexkurssit.fi ja www.oikeustieteet.fi sekä seuraamaan kurssejamme somessa (Instagram: @lexkurssit ja Facebook: LexKurssit).

Kurssille?

Etsitkö sopivaa valmennuskurssia? Meillä on aika monenlaisia, joten eiköhän täältä löydy!

Katso valmennuskurssimme