Kurssiassareiden tervehdys

Heippa ja hyvää uutta vuotta kaikille!

Me olemme Tessa ja Helmi, kuluvan vuoden LexKurssien kurssiassistentit. Kurssiassistentteina vastaamme LexKurssien somekanavista sekä autamme valmennuskurssivastaavia kaikenlaisissa juoksevissa asioissa. Olemme vahvasti mukana myös kevään kursseilla ja meiltä saakin tulla kysymään mitä tahansa kursseihin liittyvää!

Olemme molemmat ensimmäisen vuoden oikeustieteen opiskelijoita ja takanamme onkin unohtumaton fuksisyksy. Fuksisyksy piti sisällään toinen toistaan upeampia tapahtumia ja bileitä, uusia ystäviä sekä hieman opiskeluakin. Meidän molempien ykkösvaihtoehtona oli juuri Turun oikis ja voimme rehellisesti sanoa, ettemme ole katuneet hetkeäkään tätä päätöstä.

Meillä on molemmilla vielä luku-urakka ja valintakokeeseen valmistautuminen tuoreena muistissa. Olemmekin erityisen innoissamme, että pääsemme auttamaan teitä hakijoita omassa valmistautumisessanne. Tiedämme millainen puristus valintakokeeseen valmistautuminen on ja haluamme päästä jakamaan parhaat vinkkimme ja tarjoamaan tukemme hakijoille. Toivommekin, olevamme hakijoille helposti lähestyttäviä ja meiltä uskaltaa tulla kysymään mieltään askarruttavista asioista. Voimme myös omasta kokemuksesta kertoa, että opiskelupaikka oikiksessa on kaiken työn arvoista.

Meillä molemmilla oli LexKurssit apuna hakiessamme, joten LexKurssit on meille tuttu jo omasta hakukeväästämme. LexKurssit oli meille kummallekin korvaamaton apu ja jo kurssilaisina heräsi halu päästä mukaan LexKurssien toimintaan. Kurssiassitentin pestissä on ollut hyvin mielenkiintoista nähdä LexKurssien toimintaa kurssitiimin näkökulmasta.

Suosittelemme vahvasti valmennuskurssin hankkimista, sillä oikiksen pääsykokeen luku- ja vastaustekniikka eroaa vahvasti esimerkiksi ylioppilaskirjoituksista. Valmennuskurssin luennoilta saat uutta näkökulmaa kirjoihin ja pääset esittämään kysymyksiä kirjaan perehtyneeltä luennoitsijalta. Koimme itse valmennuskurssilla tärkeäksi myös muilta hakijoilta sekä omalta tutorilta saadun vertaistuen.

Tiedämme, että oikikseen hakeminen saattaa tuntua monesta vielä pelottavalta. Meistäkin sisäänpääsy tuntui aluksi, ja vielä hakukevään edetessäkin, mahdottomalta ja ylitsepääsemättömän vaikealta. Todellisuudessa motivaatiolla ja kovalla työllä ihan jokaisella on mahdollisuus saada unelmiensa koulupaikka. Omia unelmia pitää tavoitella!

Vaikka ei olisikaan varma siitä, onko oikis oma juttu, hakeminen ja erityisesti valmennuskurssi voi antaa paremman käsityksen siitä, olisiko oikeustiede sinulle sopiva ala.

Nähdään kevään kursseilla!

-Tessa ja Helmi

Kurssille?

Etsitkö sopivaa valmennuskurssia? Meillä on aika monenlaisia, joten eiköhän täältä löydy!

Katso valmennuskurssimme